kızlar ben çıkıyoruumm
hepinize mutlu akşamlarrrrr
kendinize veee bebişlerinize çok iyi bakınn
allaha emnaet olunn
valla bunu dediğin iyi oldu hemen alimmlansinoh latchassist marrkası bebek mağzalarında var 14.50 fiyatı bikaçgünde bir kullanıyorum meme ucunu bebek emmesi gibi vakkumuyo
slm zonox hoşgeldin..
kızlar kendimi dinledim biraz zırlayarak ta olsa insan bir an mantığını şuurunu kaybediyor..
dr. brüksel tüpbebek hüsamettin bey e gidiyorum şuan yapılan tahlillerde pakize tarzi lab. anına gitti. uyduruk bir yer değil elbette allah korusun içime sinmeyen bişi olsa bir sürü prof.a giderim ikna olurum öyle hareket ederim. ama şu an beklemek galiba bana düşen.
bir an kendimi kaybettim rabbim hiçbirimize olumsuz en ufak bişi yaşatmasın.bebeişlerimizi kirpiniğine bişi olmasın.
sakin olmalıyım eşim işten gelince bir de onu görüştüreceğim dr. la
hepinize çook teşekkür ederim sizi seviyorum. ben pek girmeye fırsatım olmuyo belki beni hatırlamıyosunuzdur bile ama ben sizi okuyorum
valla bunu dediğin iyi oldu hemen alimm
saol canım. naber nasılsın?
çok eskileri okuyamadım. cinsiyeti belli olan var mı, kötü haber alan, iyi haber alan?
Allah kötü haberler aldırmasın
İyi sayılırım zonox da ya benim miğde bulantılarım başladı bugün şaka gibi, bide dün gece malum bi deprem atlattık.. Onun haricinde bende bişey yok, sende iyisindir umarım.. (mektup gibi oldu) Forumda da kötü haberimiz yok çok şükür veee olmayacakta inşallah.. C.tesi cinsiyetini öğrenirsem SUBARU yu forumun kahini tayin edeceğiz bide bu var
haklısın ciesra güzel düşünelim güzzel ve hayırlı olsun herşey..
zaten tek isteğimiz onlarla ilgili sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar bahtları hayırlı ömürleri uzun olsun inş.
üzülmeyeceğim allahıma emanet ettim bebğimi bu kadar uzun bekleyişten sonra verdi meleğimi bana. hiç gebelik yaşamamıştım yaş ta 35 olunca korku dağları bekler durumu..
neyse 1 aysonra inş. hayırlı haberler banda hepimize inş.
dr. kız demişti tahminde olsa teyzeleri
off offf aynı dertten ben de muzdaripim. sabah kahvaltı yapamadım 1 yumurtayla duruyorum. 1 tabak pırasa yedim ama ölüyorum inan. çıkarcam aslında ama zorluyorum kendimi.
ben cinsiyet konusunda hala oğlumun olucana inanamıyorum. hep kız doğuyodu içime (erkek istememe rağmen) %55 erkek dedi dr.umuz ama net değil. yani ben de kendimi sizin yerinize koyuyorum. çünkü net olmayan bir cinsiyetimiz var. benim minik yavrumla
haklısın ciesra güzel düşünelim güzzel ve hayırlı olsun herşey..
zaten tek isteğimiz onlarla ilgili sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar bahtları hayırlı ömürleri uzun olsun inş.
üzülmeyeceğim allahıma emanet ettim bebğimi bu kadar uzun bekleyişten sonra verdi meleğimi bana. hiç gebelik yaşamamıştım yaş ta 35 olunca korku dağları bekler durumu..
neyse 1 aysonra inş. hayırlı haberler banda hepimize inş.
dr. kız demişti tahminde olsa teyzeleri
selam kızlar.....nasılsınız...
cıesra canım umarım hersey yoluna gırer benım oncekı gebelıgımde senın 1700\1 cıkan sonuc 607\1 cıkmıstı... [/B]
bende öle demiştim melek..
dün gece de bir duygusallık gelmişti aayy dedim yaa oğluşumsa olsun onuda çok severim.kendimi bir an kötü hissetmiştim. hiç farketmez oğluşum kızçem bayılırım .kavuşsakta sağlıkla koklasam ..
çççook var daha kızlar zamanında sağlıkla gelsinler.
biraz baktım 2 ve diğer testlerle ilgili kaan kocatepe alper mumcu bu testlerin bir kesinlik olmadığını sölüyo endişe edilmemeli falan ...
bilmiyorum annelik güdüsünü had safhada yaşıyoruz zaten en ufak olumsuz bişey duymak yaşamak hiçbirimiz istemeyiz .birde konu bebeğimiz ise
selam kızlar.....nasılsınız...
yasemıncıgım canım umarım hersey yoluna gırer benım oncekı gebelıgımde senın 1700\1 cıkan sonuc 607\1 cıkmıstı... [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?