2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kendimi dinledim biraz zırlayarak ta olsa insan bir an mantığını şuurunu kaybediyor..
dr. brüksel tüpbebek hüsamettin bey e gidiyorum şuan yapılan tahlillerde pakize tarzi lab. anına gitti. uyduruk bir yer değil elbette allah korusun içime sinmeyen bişi olsa bir sürü prof.a giderim ikna olurum öyle hareket ederim. ama şu an beklemek galiba bana düşen.
bir an kendimi kaybettim rabbim hiçbirimize olumsuz en ufak bişi yaşatmasın.bebeişlerimizi kirpiniğine bişi olmasın.
sakin olmalıyım eşim işten gelince bir de onu görüştüreceğim dr. la
hepinize çook teşekkür ederim sizi seviyorum. ben pek girmeye fırsatım olmuyo belki beni hatırlamıyosunuzdur bile ama ben sizi okuyorum

lansinoh latchassist marrkası bebek mağzalarında var 14.50 fiyatı bikaçgünde bir kullanıyorum meme ucunu bebek emmesi gibi vakkumuyo
valla bunu dediğin iyi oldu hemen alimm
slm zonox hoşgeldin..

saol canım. naber nasılsın?

çok eskileri okuyamadım. cinsiyeti belli olan var mı, kötü haber alan, iyi haber alan?

Allah kötü haberler aldırmasın

Mutlaka ki iyidir, güvenlidir lab. de iyi yönden düşünebilmek çin negatiflikleri düşünmemiz gerekbiliyor bazen (yanlış lab. sonuç ihtimalleri gibi).. Annelik içgüdüsüyle insan hep kötü olanı düşünüyor anlayabiliyorum.. Ama Allah korusun kötü bişey bile gelse başımıza yapabileceğimiz hiç bişey yok Allahtan gelene.. Bebişlerimiz için, onlarıda germemek için sakin olmak ZORUNDAYIZ. Artık biz yokuz onlar var hep söylüyorum .. Eminim ki hiç bişeyi yoktur, çünki olsaydı vücudun %90 ihtimal kendisi son verirdi gebeliğine.. Neden %90 lık ihtimal varken %10 luğun içine girdiğini düşünesinki ..Allah emanet olun sende yavrunda.. Bak seneye fotolarını koyacağız buralara artık inşallah, bunları düşün

valla bunu dediğin iyi oldu hemen alimm

saol canım. naber nasılsın?

çok eskileri okuyamadım. cinsiyeti belli olan var mı, kötü haber alan, iyi haber alan?

Allah kötü haberler aldırmasın

İyi sayılırım zonox da ya benim miğde bulantılarım başladı bugün şaka gibi, bide dün gece malum bi deprem atlattık.. Onun haricinde bende bişey yok, sende iyisindir umarım.. (mektup gibi oldu ) Forumda da kötü haberimiz yok çok şükür veee olmayacakta inşallah.. C.tesi cinsiyetini öğrenirsem SUBARU yu forumun kahini tayin edeceğiz bide bu var

off offf aynı dertten ben de muzdaripim. sabah kahvaltı yapamadım 1 yumurtayla duruyorum. 1 tabak pırasa yedim ama ölüyorum inan. çıkarcam aslında ama zorluyorum kendimi.

ben cinsiyet konusunda hala oğlumun olucana inanamıyorum. hep kız doğuyodu içime (erkek istememe rağmen) %55 erkek dedi dr.umuz ama net değil. yani ben de kendimi sizin yerinize koyuyorum. çünkü net olmayan bir cinsiyetimiz var. benim minik yavrumla

haklısın ciesra güzel düşünelim güzzel ve hayırlı olsun herşey..
zaten tek isteğimiz onlarla ilgili sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar bahtları hayırlı ömürleri uzun olsun inş.
üzülmeyeceğim allahıma emanet ettim bebğimi bu kadar uzun bekleyişten sonra verdi meleğimi bana. hiç gebelik yaşamamıştım yaş ta 35 olunca korku dağları bekler durumu..
neyse 1 aysonra inş. hayırlı haberler banda hepimize inş.
dr. kız demişti tahminde olsa teyzeleri

selam kızlar.....nasılsınız...
yasemıncıgım canım umarım hersey yoluna gırer benım oncekı gebelıgımde senın 1700\1 cıkan sonuc 607\1 cıkmıstı...
[/B]

Son düzenleme:

oyyy yesinler onu .Allahım ne hakkımızda hayırlısıysa onu versin hepimize. herşey Allahtan herşey onun taktirinde.
benimde dualarım hep şöyle Alahım hayırlı,sağlıkı bi evlat ver bana ama kız olursada fena olmaz

Ben anlamadım bu bulantı olayını, 12. haftayı doldurduk bulantı başladı, el sallayacak kamera arıyorum sabahtan beri..
cinsiyet konusuna gelince bende kız hissediyorum, bakalım c.tesi öğrenebilecekmiyim.. Haddinden fazla içimdeki heyecan,

ben dun soramadım bıle dr a cınsıyetını konularımız cok cıddı olunca aklıma bıle gelmedı....

Ay yer onu teyzeleri, kimbilir nasıl değerli olacak ooo, el üstünde tutulacak, nasıl şanslı bi bebiş olacağını bilse zaten üzmez annesi sizi.. Maşalllaahhh kuzularımızın hepsine...

cıesra canım umarım hersey yoluna gırer benım oncekı gebelıgımde senın 1700\1 cıkan sonuc 607\1 cıkmıstı...
[/B]

Dua için teşekkürler ozlem483 , yanlız sonuç benim değil yasemin2007 annemizindi..

Son düzenleme:
bende öle demiştim melek..
dün gece de bir duygusallık gelmişti aayy dedim yaa oğluşumsa olsun onuda çok severim.kendimi bir an kötü hissetmiştim. hiç farketmez oğluşum kızçem bayılırım .kavuşsakta sağlıkla koklasam ..
çççook var daha kızlar zamanında sağlıkla gelsinler.
biraz baktım 2 ve diğer testlerle ilgili kaan kocatepe alper mumcu bu testlerin bir kesinlik olmadığını sölüyo endişe edilmemeli falan ...
bilmiyorum annelik güdüsünü had safhada yaşıyoruz zaten en ufak olumsuz bişey duymak yaşamak hiçbirimiz istemeyiz .birde konu bebeğimiz ise

slm kızlar nasılsınız

ay doktorda kosturdum bugun ssk gıttım bugun bebegım ıcın orda dogum yapacagım ıcın dosya acılması lazım ozel kontrol gıdıyorum ama arada buna gıdıyorum cok ılgısız doktorlar ya hıc ne resım verıyo ne cocuk hakkında bırsey dıyor kasım 28 gel 3 test yapalım dedı sadece

trıot degerlerıme baktırmak ıstedım bakmadı neymıs ogleden sonra muayene almıyorlarmıs ALLAHIM YA delı ettılEr benı

bırde genel cerraha gıttım kızlar benım cOk buyuk bır derdım vAr ya

benım totosum cok kasınıyoR gEceler delıler gıbı aglattıı dUn gece benı dusunun gerısını

bugun gıttım gaıtaya baktılar parazıt vArmı dıye bırsey cıkmadı ay delırcem ılAcda vErmıyorlar nE onerırsınız kızlar nE olurrrrrrrrr

kesinlikle hiç birimiz kötü bişey duymak istemeyiz. Allah sağlıla kucaklarımıza Almayı nasip eder inşallah. iyi düşünelim iyi olsun. akından kötü şeyler geçirme en güzelini düşün. yrni yrni hayaller üret kendine onları düşün. aç netten bebek kıyafetlerine falan bak nsanı çk güzel oyalıyo öyle şeyler.

dualarınız ve ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
kuzucuğumla konuşuyorum üzmeyecek beni inş.

yasemıncıgım canım umarım hersey yoluna gırer benım oncekı gebelıgımde senın 1700\1 cıkan sonuc 607\1 cıkmıstı...
[/B]

hoşgeldin canım. senin operasyon işi ne oldu?

mızmız, hoşgeldin. valla derdini anlamadım. anüs bölgen mi kaşınıyor? basur ya da anal fissürün olabilir

hosbuldum canım....benım operasyon ıkılı sonucu cıkınca yapılacak....yarın cıkacakmıs buyuk ıhtımal..cıkınca bır ıkı gun ıcınde atarız dedı ama once sonucları gormem lazım dıye bekletıyo....
dun uzun uzun konustuk aslında bıraz canım sıkıldı ama ben rabbıme sıgınıyorum o benım ıcın en hayırlısını bılır onu nasıp eder....
dılegım kuzumu saglıkla kucagıma almak...
esım o kadar kırgın kı bu konuda muayeneye gırmeyecegını soyledı dr a gıderken yolda nasıl uzuldum anlatamam....oda cok yıprandı....
ama dayanamadı gırdı tabı kıyamam....
rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…