Free BETA HCG tezin ben de hayat buldu. ahahaah:94:
çin takvimi
bioritmim
rus takvimi
bebeğin kesedeki durumu
yüzüklü tahmin
inernetteki bilumum kız'a dair göstergeler hepsi ve hepsi ben de KIZ diyordu
Ama Oğlum olucak.
Yedim ekşiyi çıkaramadım ayşeyi çıkarıyorum hakkıyı ehehehe.
Ben de hiçbiri tutmadı kızlar.
Free BETA HCG tezin ben de hayat buldu. ahahaah:94:
çin takvimi
bioritmim
rus takvimi
bebeğin kesedeki durumu
yüzüklü tahmin
inernetteki bilumum kız'a dair göstergeler hepsi ve hepsi ben de KIZ diyordu
Ama Oğlum olucak.
Yedim ekşiyi çıkaramadım ayşeyi çıkarıyorum hakkıyı ehehehe.
Ben de hiçbiri tutmadı kızlar.
meyve ve ekşi tezini annem çürütmüştür arkadaşlar. Kendisi bir meyve canavarıdır ve de ekşiye bayılır ama üç tane kızı olmuş :) :13:
seni aramızdaki en şanslı anne ilan ediyorummm:82:
ana rus takvimide mi var, hemen bakmam lazım.. çekilinnn :95::92::90::82:
merhaba kızlar. hatırlarsanız dün denizlide ünv. hastanesinde kontrolüm vardı. doktorum beni apar topar serklaj ameliyatına aldı. dün gece hastanede kaldım. çok şükür bebiş de iyi ben de iyiyim. ama az önce pembe bir akıntım geldi korktum biraz. birazdan burdaki doktoruma gidip bebişe bir bakayım iyi mi diye.
merhaba kızlar. hatırlarsanız dün denizlide ünv. hastanesinde kontrolüm vardı. doktorum beni apar topar serklaj ameliyatına aldı. dün gece hastanede kaldım. çok şükür bebiş de iyi ben de iyiyim. ama az önce pembe bir akıntım geldi korktum biraz. birazdan burdaki doktoruma gidip bebişe bir bakayım iyi mi diye.
Merhaba kızlar hepinizeeeeeyasemin2007 üzme kendini 2 li testiş ben hiç yaptırmadım bile hata payı yüksek diye en garantili 3 lü test ve alınan sıvı ..bebişini üzmeee
zhr84haberlerine sevindim ne güzel bebeğini devamlı görebiliyosuunnn
tşk ederim dilek hastanede çalıştığım için kuzumu istediğim zaman görebiliyorum
ayy sagol dılekcıgım benım sonuclarım bugun cıkacak sanırım....ıns hersey yolunda gıderde bende hayırlısıyla olur gelırım evıme...
benim doktor servikal yetmezlik var mı diye bakmadı bile. sanırım yarım rahimli olduğumdan önceden önlem almak istedi. 15 dak. kısa bir operasyon ama sonuçta bir ameliyat zor tarafları da var.ayy sagol dılekcıgım benım sonuclarım bugun cıkacak sanırım....ıns hersey yolunda gıderde bende hayırlısıyla olur gelırım evıme...
çok güzel canım senin cinsiyet bellimiydii ?? hcg 50 nin üstü kızmı diyolardı ??kızlar
sonuçlarımı gösterdim doktora birşey yok normal dedi.
ama muayene olmadım.neyse zaten 10 gün sonra istanbulda 4 d ultrasonda baktırıcam.
sonuçlar ense kalınlığı:1.1
hcgb 60.43
papp-a 1201
öptüm herkez inşallah çok güzel haberlerle gelir.moralim düzeldi biraz
çok güzel canım senin cinsiyet bellimiydii ?? hcg 50 nin üstü kızmı diyolardı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?