2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

seni aramızdaki en şanslı anne ilan ediyorummm:82:

ana rus takvimide mi var, hemen bakmam lazım.. çekilinnn :95::92::90::82:

merhaba kızlar. hatırlarsanız dün denizlide ünv. hastanesinde kontrolüm vardı. doktorum beni apar topar serklaj ameliyatına aldı. dün gece hastanede kaldım. çok şükür bebiş de iyi ben de iyiyim. ama az önce pembe bir akıntım geldi korktum biraz. birazdan burdaki doktoruma gidip bebişe bir bakayım iyi mi diye.

karaman81 canım çok geçmiş olsun..ikinizin de iyi olduğuna sevindim...

git canım dr.una aklında bişi kalmasın

seni aramızdaki en şanslı anne ilan ediyorummm:82:

ana rus takvimide mi var, hemen bakmam lazım.. çekilinnn :95::92::90::82:

ehehe şanslı anne kulağa hoş geliyor

ciesra bak canım bak nasıl olsa doğru çıkmıyor

karaman, çok geçmiş olsun. serklaj ile en azından erken doğum riskin engellenmiş oldu. bebeğin için en güzeli. Bebeğinle hasret giderde gel

gecmıs olsun canım serklajdan sonra bıkac gun gelıyo ara ara merak etme zamanla gecıyo...ama ıcın rahat etmedıyse dr sor ıstersen...

bu arada doktorum cinsiyetini de söyledi. kız gibi görünüyor, ama kesin değil dedi. bakalım bir kaç hafta sonra kesinleşir artık.

canım yaa geçmiş olsuunn senle özlem yaptırıcaktı bu ameliyatı sen atlattın bide özlem atlatırsa bizde rahatlıycaz..Dikkat edin kendinizee dualarımız sizinlee canlarıımm

geçmiş olsun cnm kendine dikkat et

ayy sagol dılekcıgım benım sonuclarım bugun cıkacak sanırım....ıns hersey yolunda gıderde bende hayırlısıyla olur gelırım evıme...

ayy sagol dılekcıgım benım sonuclarım bugun cıkacak sanırım....ıns hersey yolunda gıderde bende hayırlısıyla olur gelırım evıme...

inşallah tatlımmm bizede yaz hemen sonuçlarınıı ...baharnazıda senide merak ediyorumm aaa bugün gezgindemi gitcektii doğrumu hatırlıyorumm..Hergün birimizin haberini bekliyoruz böyle böyle kaldı 6 ay falan :))

benim doktor servikal yetmezlik var mı diye bakmadı bile. sanırım yarım rahimli olduğumdan önceden önlem almak istedi. 15 dak. kısa bir operasyon ama sonuçta bir ameliyat zor tarafları da var.

ben anestezıye hıc tahammul edemıyorum...mıdeme bırıkıyo cıkarmakdan mahvoluyorum...gozumu acar acmaz baslıyo....belıme kadar batıkonun ıcınde uyanıyosun oda hıc hos olmuyo ama annelıge gıden yol burdan gecıyosa bın kere yasamay razıyım ben yeterkı kuzumu saglıkla kucagıma almak nasıp olsun ıns....
hep beraber ıns arkadaslar...

kızlar
sonuçlarımı gösterdim doktora birşey yok normal dedi.
ama muayene olmadım.neyse zaten 10 gün sonra istanbulda 4 d ultrasonda baktırıcam.
sonuçlar ense kalınlığı:1.1
hcgb 60.43
papp-a 1201
öptüm herkez inşallah çok güzel haberlerle gelir.moralim düzeldi biraz

çok güzel canım senin cinsiyet bellimiydii ?? hcg 50 nin üstü kızmı diyolardı ??

kızlar slmlar anaaaaaaa bu ne geçmiş oku oku bitmedi bende bıraktım artık yeni gelen arkadaşlarda olmuş hoş gelmişler aramıza ,bebeklerini gören 2 li testleri yaptıranlarda olmuş güzel sonuçlar gelmeye devam ediyor çok güzel haberler bunlar ,sorunu olan arkadaşlarada kısa zamanda acil şifalar ne güzel bulantılarınız bitmeye başlamış heralde benim ara ara vuruyor hala , özlem seninde sonuçların iyi geçer inşallah

bugün ben de ikili test sonucumu alacağım. bakalım doktor kız gibi görünüyor dedi ya hcg kaç çıkacak doktordan gelince yazarım. şimdi biraz dinleneceğim. akşama görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…