esra canım hosgeldın....nasılsın...
ayyy ben pırasayla helva yıyenı bıle duydum.....bıde kıl yıyenı...
gulesram
3 ay dolunca bulantılarım geçsin diyorsun ama canım bulantı geçse ağızda acılık başlıyor o geçse bağağrısı başlıyor 4-5 haftada bu sürüyor o geçse uyuşmalar başlıyor, bu geçse kramplar başlıyor biryerler hep ağrıyor canım bu yüzden kendini rahat bırak olağan süreçte hamileliğin getirdiği olağanları en az zararla yaşamaya bakalım birbirimize destek olalım.
günaydın kızlarrrrsabahın körunde yıne kalktım kahvaltımı yaptım mıdem fena değil zorla da olsa yedım
günaydın kızlarr nasılsınız dün giremedim baya sayfa geçmiş okumadım dün misafirim vardı ve bugünde misafirin gelecekk şu evime gelip sigara içenlere uyuz olyorum bir arkadaşım geldi hem akrbamız 2 buçuk aylık hamile vee püf püff sigara içiyor ben dedim yapma bebege yazık duramıyorum bişey olmaz öteki çocuklarımdada içtim dedi 2 çocugu dada var sen bebegine kıyabilirsin canım ama ben kıyamam benim yanımda içme lütfen dedim aramızda iyi gülerek söyledm oda dışarıda içti eşide içeriyi duman altı yaptı onada söyledim bebegimi zehirlemeye hakkın yok dedim şakayla ama yinede camı açtı arada içti ama ben sonra baş agrısından uyuyamadım eşim içmiyor bende nefrett ediyorum kokusuna birisi bizim evde içince sanki günlerce o koku gitmiyor eşimle çok rahatsız olduk kokuya yaa hala zannediyorum ki heryer sigara kokuyor heryeride açtım havaladırdım oda parfümleri sıktımm üff anlayışsız davranmamak lazım yaa ben bu konuda bebegime asla kıyamam körpecik cigerlerine o dumanın gitmesini istemiyorum allahtan bugünkü gelecek misafirler teyzemler falan içlerinde sigara içen yok k.b. uzattım
ciesra, nazo. bebeğim doğduğunda bu kadar aç bırakıldığı için bana bi kafa atıcak kesin
mide gazım var yine. mide gazı olunca yediğiniz ne olursa olsun midenizdeki doyma hissini yaratmıyor. aç olmadığım için tekrar yersem mide bulantısı ve sonucu malum..
akşama kaadar gegiriyorum. bu sorun benim gastritimden kaynaklanıyor. yanmam yok ama gaz inanılmaz. gaz yüzünden iştahım yok. dün gaviscon içtim yok nafile. renni de aldım onuda denim bari
meyve dışında çok az yiyorum. çok iştahsızım. sabah 8 de kalktım 11 de tost yedim. öğle yemeği geldi hala iştahım yok aç değilim yemek istemiyorum. benim bebeğim çok küçük doğucak die korkuyorumyiyenleri duydukça çok seviniyorum, kendi adıma çok üzülüyorum
Canım cooooooooooook gecmiş olsun...Özlemcimde bi atlatsın hayırlsıyla hepimiz rahat etcez..Allah kucagına almayı nasip etsin nşallah bebeginizi...Ben gecen gun ne hayal ettim bebekler dogmus yeni bi topik acmısız bebişlerin resimlerini paylasıyoruz yok ilk dişi cıktı yok agu dedi,saga döndu falanmerhaba kızlar. hatırlarsanız dün denizlide ünv. hastanesinde kontrolüm vardı. doktorum beni apar topar serklaj ameliyatına aldı. dün gece hastanede kaldım. çok şükür bebiş de iyi ben de iyiyim. ama az önce pembe bir akıntım geldi korktum biraz. birazdan burdaki doktoruma gidip bebişe bir bakayım iyi mi diye.
kıl deyıl canım kil....hanı eskıden camasırları temızlemekde kullanılırmıs toprak gıbı bısey...noktasız harf kullanıyorum yanlıs anlasılıyo...
Uğruyorum canım zaten arada okuyorum sadece birde ama bitirmek ne mümkün çok çabuk ilerliyor sayfalar bende giyiyordumd a karnım acımaya başladı pantolanlardan kıyafet falan bakmadım bende bebişe hiç mağzanın önünden geçerken sadece ama dün çileğe girdim bebek takımına baktım safari vardı birtek fiyatını sordum hepsi içinde peşin 1900 dedi 7 8 yaşına kadar kullanır dedi adam, park yatak sordum satmıyorlarmış meraktan sordum sadece daha erken ama eşim görsün diye girdim bebek odası dışında birde park yatak almayı düşünüyorum bilmiyorum fazlamı olur bideselam zonnetjecimm mayız anneleri hızlı maşallah 1 gün girmesem yetişmek zor walla:))bende bebeğe bişey almadım bu gidişle bana fırsat kalmayacak kayınvalidem ne söylesem sen alma biz alırız diyo annem teyzem herkes bişeyler alıyo kıyafetler onlrdan olur ben işin teknik kısmına bakarım beşikti arabaydı anakucağıydıı:))
Tülincim sanada selam arada uğra merakta bırakmaa ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum almadım bişeyy..
Takvim olaylarını bende anlamıyorumm hiçte fikrim yok eşim kız dedi bakalım ne olacak ama daha 2 hafta var randevuyaa ...bugün 15. haftamıza girdik bizde çok şüküüürrr
ben de olmadım doktora sorum öyle oliyim diyorumayyy ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım :79:
iğrenç kılmı midem bulandı yemekte saç görsem bile midem bulanır eskiden beriayyy ben pırasayla helva yıyenı bıle duydum.....bıde kıl yıyenı...
hangimizz.. :82:
yaw bi taraftan fatura işliyorum bi taraftan burayı okumaya çalışıyorum, beynim sulandı valla :94: bensem hoşbuldum özlem :78: değilsemde canımız sağolsun..
yaa cok pardon kızlar kil kıl deyıl uf duzelteyım msj..
selam zonnetjecimm mayız anneleri hızlı maşallah 1 gün girmesem yetişmek zor walla:))bende bebeğe bişey almadım bu gidişle bana fırsat kalmayacak kayınvalidem ne söylesem sen alma biz alırız diyo annem teyzem herkes bişeyler alıyo kıyafetler onlrdan olur ben işin teknik kısmına bakarım beşikti arabaydı anakucağıydıı:))
Tülincim sanada selam arada uğra merakta bırakmaa ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum almadım bişeyy..
Takvim olaylarını bende anlamıyorumm hiçte fikrim yok eşim kız dedi bakalım ne olacak ama daha 2 hafta var randevuyaa ...bugün 15. haftamıza girdik bizde çok şüküüürrr
ayyy ben pırasayla helva yıyenı bıle duydum.....bıde kıl yıyenı...
Gerisini okumasam simdi kusacaktım valla ekrana bööööö diye:95:
AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje
Kızlar hepinize cumleten merhaba...
AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje
Kızlar hepinize cumleten merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?