2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıl deyıl canım kil....hanı eskıden camasırları temızlemekde kullanılırmıs toprak gıbı bısey...noktasız harf kullanıyorum yanlıs anlasılıyo...

Canımm mutlaka biyerlerimiz hep agrıcak ama bulantı ve kusma beni hayattan tamamen kopardı..Bir de bebgime iyi bakamadıgımı dusunmek beni cok uzuyo..Herkes anlatıyo sunu yedim ck meyve yiyorum falan ben kahroluyorum burda..Dun yarım ayvayı zor yedim ve içimde 1 saat tutatbildim..Midem ters calısıyor valla..Baska bi yerim agrısa en azından yemek yerim bebegim iyidir karnı toktur der rahat ederim ama böyle cok zor..dusunsenize ben ac bebegim ac ee bide kocişim aç....Rabbim tez zamanda kolaylıklar sifalar versin hepimize
günaydın kızlarrrr sabahın körunde yıne kalktım kahvaltımı yaptım mıdem fena değil zorla da olsa yedım

canım inşallah keyifle yemek yiyebildigimiz gunler cok yakındır

CAnım içirme kimseye evinde sigara bizimde sigara manyagı arkadaslarımız var onlar bize sırf bu yuzden pek gelmek istemiyor..Cunku ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim eşimde bırakalı uzun yıllar oldu..Evimiz dumansız hava sahası yani..Mis gibiGecen haftasonu biz gittik bu arkadaslara valla hiç cekinmeden yaktılar hemen benim yanımda bende dısarı cıktım dediler noluyo kusura bakmayın bebegimi böyle bir ortamda tutamam..Ayy hiç umursamadılar..sonra sabaha kadar bogazım yandı durdu..Yazık gunah yaa

Canım sen ben bi kaç arkadas daha var cok cekiyoz şu mideden yaa..Ama doktorum gecen gun dediki daha önce midesinde sorun yasayanlarda cok fazla olurmus böyle sıkıntılar..Bende de sanırım reflü var..Renniie verdi ama bi işe yaramadı bende metpamide geri döndüm..dün akşam cok kustum yine..Sabahta güne kusarak merhaba dedik..Kafam cok fena..allahım nolur sen bize yardım et
Canım cooooooooooook gecmiş olsun...Özlemcimde bi atlatsın hayırlsıyla hepimiz rahat etcez..Allah kucagına almayı nasip etsin nşallah bebeginizi...Ben gecen gun ne hayal ettim bebekler dogmus yeni bi topik acmısız bebişlerin resimlerini paylasıyoruz yok ilk dişi cıktı yok agu dedi,saga döndu falanNasıl mutlu oldum..İnşallah hepimiz saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza

kıl deyıl canım kil....hanı eskıden camasırları temızlemekde kullanılırmıs toprak gıbı bısey...noktasız harf kullanıyorum yanlıs anlasılıyo...

haaa kil mi benim annemde yemişti o demir eksikliğindenmiş. kardeşime hamileyken ayva kil portakal çok yyodu ve zehir gibi bi ardeşim oldu hem çok güzel yakışıklı hmde çok zeki.

Uğruyorum canım zaten arada okuyorum sadece birde ama bitirmek ne mümkün çok çabuk ilerliyor sayfalar bende giyiyordumd a karnım acımaya başladı pantolanlardan kıyafet falan bakmadım bende bebişe hiç mağzanın önünden geçerken sadece ama dün çileğe girdim bebek takımına baktım safari vardı birtek fiyatını sordum hepsi içinde peşin 1900 dedi 7 8 yaşına kadar kullanır dedi adam, park yatak sordum satmıyorlarmış meraktan sordum sadece daha erken ama eşim görsün diye girdim bebek odası dışında birde park yatak almayı düşünüyorum bilmiyorum fazlamı olur bide
ayyy ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım :79:
ben de olmadım doktora sorum öyle oliyim diyorum
ayyy ben pırasayla helva yıyenı bıle duydum.....bıde kıl yıyenı...
iğrenç kılmı midem bulandı yemekte saç görsem bile midem bulanır eskiden beri

hangimizz.. :82:
yaw bi taraftan fatura işliyorum bi taraftan burayı okumaya çalışıyorum, beynim sulandı valla :94: bensem hoşbuldum özlem :78: değilsemde canımız sağolsun..

Galiba benim o:82:
ayy nolcak kısss hepimiz biriz zati burda:90:
Özlemcimde bende İzmir de oldugumuz için iyi bi kaynastık daha da kaynascak inşallah..adasım olmasına sevindim valla..Çanakkaleli Esra

Dilekcim, neguzel senin aileninde masallahi var. Onlardan bize forsat gelmnicek herhalde bisiyle ralma konusunda)) cok hevesliler inan bizim gibi. bende diyorum, kim ne isterse alsin, herkez hevesini gidersin:)) Bende aynen senin dedigin gibi belli basli seyleri kendim alicam tabii, gerisi her sekilde olucaga benziyor:))

AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje

Kızlar hepinize cumleten merhaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…