2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öyle diyolardı canım ama doktor büyük ihtimal erkek dedi.
ya benim çok ilginç bundada,kese konumunda ,çin takvimi ve diğer tüm kız olarak belirlenen belirtiler bende var.bu şartlarda kesin kız olmalı ama erkek galiba
ben hepsini çürüttüm sanırım
ama tabi büyük konuşmamak lazım 16.haftada net öğrenebilicem

hadı az kaldı kızlar ıns bıdakı konturollerımızde ogrenecegız ıns hayırlısıyla....

kızlar bende bir kaç parça şey aldım kendime gebe magazasından pantolon elbiseC&A dan tayt tişört lcw tişört aldım tayt çok rahatta biraz ince geldi sanki dışarda üşüdüm kalın tay arıyorum bilen varmı birde hamile kilotlu muz çorapları alcam satılan yeri bilen varmı acep

bide kızlar tetanoz aşısı için 20.haftada vuruluyorya sağlık ocağında onu sordum
yaptırmayabilirsiniz dedi.
çünkü bebek doğarken hastanede tetanoz kapma şansı sıfır dedi.
hani evde doğum yapanlar tarlada doğum yapanlar eskiden göbek bağını kendileri kesiyolarmışya ordan kapabilirlermiş
şaşırdım bende
bi akrabamdan duymuştum oda yaptırmış aşıyı bebeğini kaybetmişti vucudu reaksiyon göstermişmiydi öyle birşey olmuştu.allah korusun kimseye yaşatmasın
sizde doktorunuza bir sorun bakalım ne diycek

Son düzenleme:
çin takvimide kız çıkıyo
rus takviminde erkek çıkıyo saçma şeyler ama insan keyif alıyo bakmaktan:88:

Hepinize selamlar kizlarrr,

Walla hiziniza yetismek ne mumkun
Ben calistigim icin he konuya yetisemiyorum malesef,
elimden geldigimce aksamlari gecmisi okuyorum.

Bebislerini goren arkdaslara gozleri aydin diyorum,
insan her hafta gormek istiyor ama nerdeeee,
sabirla beklicez siramizi artik:)

Baharnaz arkadasimizda aksamuzeri gidicekmis bebisini gormeye, Baharcim, insallah kipir kipir gorursun bu kez bebisini, bakarsinki bu kez ortaligi duman ediyordur senin ufaklik ha ne dersin:))
Kimbilir, belki cinsiyetinide ogrenirsin, hayirlisi olsun bakalim bekliyoruz merakla.

Bebislerini cicilerde alanlar olmus, neguzell, hayirlisiyla saglikla kullanak nasip olsun insallah.

ben henuz birsey almadim, ama kendimi zor tutuyorummm, belki bu haftasonu minicik bisiy alirim bebise:)))

benım cın takvımınde kız cıkıyo rus takvımındede kız cıkıyo....betedada kız cıkarsa erkek olduguna daha cok ınanacagım....herseyın hayırlısı tabıkı bunlar ısın espırısı....

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.. yaaaa bende öğrenirim inş. c.tesi.. :88:karaman geçmiş olsun, ama normalmiş heralde bak.. :98:

kızlar yarın doktora gidicem 1 aylık hasret yarın bitiyo çok heyecanlıyım bugün 11+1 oldum sanırım yarın ikili testi yapmaz değil mi 12.haftada yapılıyor diye biliyorum.ahh bide cinsiyetini öğrensem tam süper olur

gecmis olsun canim, atlattin cok sukur, bol bol dinlen simdi. Birkac gun kanamalarin olmasi normalmis, tedbiri elden birakma, korkuyorsan gorus doktorunla.

ayy sagol dılekcıgım benım sonuclarım bugun cıkacak sanırım....ıns hersey yolunda gıderde bende hayırlısıyla olur gelırım evıme...

Ozlemcim, darisi senin basina canim, Insallah test sonuclarin iyi cikicak, sende serklaji olda rahat et sonrasinda canim. Hayirlisi olsun bakalim hakkinizda.

selam zonnetjecimm mayız anneleri hızlı maşallah 1 gün girmesem yetişmek zor walla:))bende bebeğe bişey almadım bu gidişle bana fırsat kalmayacak kayınvalidem ne söylesem sen alma biz alırız diyo annem teyzem herkes bişeyler alıyo kıyafetler onlrdan olur ben işin teknik kısmına bakarım beşikti arabaydı anakucağıydıı:))
Tülincim sanada selam arada uğra merakta bırakmaa ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum almadım bişeyy..

Takvim olaylarını bende anlamıyorumm hiçte fikrim yok eşim kız dedi bakalım ne olacak ama daha 2 hafta var randevuyaa ...bugün 15. haftamıza girdik bizde çok şüküüürrr

ayyy ben daha sağlık ocağına kayıt olmadım :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…