2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bişey sorcam..Şimdi ıvır zıvır dail herseyi eşim ve ben alacagımız için acaba ne zmaan baslasak diyorum..Gecen akambi bebek magazsaına gittik ne cok sey var allahım öyle alıncak..Bi de ne lazım olur ne alınmalı hiç bilemedim tabii.Dedim ki şimdi baslasam anca tamamlarım herhal dogana kadar..Hem maddi olarak,hemde daha rahat almıs olurum yanii..

şimdi alma erken alabileceğin parayı kenara koy 7 aydan sonra al gez ama nerede ney var öğren sonra gezemezsin hepsini bir anda al para biriktir derim ben,öyle yapcam bende

o nerde esracıgım....bız semıklerde e.bebek magazası var oraya gıdıyoruz....ındırımlerde cok oluyo...

şimdi alma erken alabileceğin parayı kenara koy 7 aydan sonra al gez ama nerede ney var öğren sonra gezemezsin hepsini bir anda al para biriktir derim ben,öyle yapcam bende

Mantıklı aslında Tülincim...Eşimle bi konusayım ben bunu

canım evin müsaitse park yatak al bence çünkü ilk 6 ay falan senin yanında kalır hatta ben 1 yaşa kadar düşünüyorumm..Hem park yatak tatilde falanda iyi olur katla koy arabaya gittiğin yerde bebeğin hiç zorlanmaz yatak konusundaa...

banada herkes örgü giydirilmiyo yaptırma engelle diyo dedim napiyim heveslerini alsınlar bebeğimin nasibini engelleyemem hem yapmayın desem kırılırlar beğenmiyormuş gibi....Hepsini giydirmemde 2. bebeğime kalır hediyelik dağıtırım doğum yapanlara eğer çok olursa..

esracıgım ben cıkamam alamam malum sureklı yatıyorum....n alırsan ıkı tane al emı!!!!!!!

o nerde esracıgım....bız semıklerde e.bebek magazası var oraya gıdıyoruz....ındırımlerde cok oluyo...

Canım Bornova dan Karsıyaka'ya giderken Corners alısveriş merkezi var..Orada Hello Baby diye kocaman bi magaza var..Hatta bi çok markanın outleti var orda..allahım nasıl guzel seyler var anlatamam..:86:İçim gitti..Hem fiyatlar Joker ve Mother&Care magazalrına göre daha uygun...aklına gelebilcek hersey var Hello Baby' de...

Gelin bi sarılayım size..Dun akşam ve bugun kustum moralim biraz kötü,anladım ki sevgiye ihtiyacım var:90::78:
Sarılalım canım benimde kötü zaten midem sürekli ne yesem midem bulanıyor geçeceğide yok inşallah geçer de adam gibi şeyler yeriz
Mantıklı aslında Tülincim...Eşimle bi konusayım ben bunu

Konuş konuş öyle daha iyi

slm kızlar...gidip geldim derken baktım 10 sayfa atlamış....ne kadar hızlısınız maaşallah ya...alış verişe başlayan arkadaşlar mı olmuş aranızda?ben daha kendime pantolon bile alamadım...:96:

esracıgım ben cıkamam alamam malum sureklı yatıyorum....n alırsan ıkı tane al emı!!!!!!!

Ahh kuzum bi iyi olayım zamanı gelsin almam mı hiç??
Bu arada ne zaman yatıcan hastaneye? o kadar cok istiyorum ki yanına gelmeyi..

Son düzenleme:
slm kızlar...gidip geldim derken baktım 10 sayfa atlamış....ne kadar hızlısınız maaşallah ya...alış verişe başlayan arkadaşlar mı olmuş aranızda?ben daha kendime pantolon bile alamadım...:96:

Anası teyzesi almaya baslayan var canım Örnek Fdilek48 in sülalesi:90:Seyduna var kucuk aletler almıs yogurt makinesi,sterilizasyon aleti ates ölçer gibi bi sürü sey valla listesi uzundu bunlar kalmıs aklımda..Ben kendime bir tek hamile pantolonu aldım o kadar..ama üstüme bişeyler lazım,dar gelmeye basladı igiyince afakanlar basıyo beni:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…