AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje
Kızlar hepinize cumleten merhaba...
AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje
Dilekcim, neguzel senin aileninde masallahi var. Onlardan bize forsat gelmnicek herhalde bisiyle ralma konusunda)) cok hevesliler inan bizim gibi. bende diyorum, kim ne isterse alsin, herkez hevesini gidersin:)) Bende aynen senin dedigin gibi belli basli seyleri kendim alicam tabii, gerisi her sekilde olucaga benziyor:))
sana da merhaba canım
Merhaba bebekkkk
Yaa bişey sorcam..Şimdi ıvır zıvır dail herseyi eşim ve ben alacagımız için acaba ne zmaan baslasak diyorum..Gecen akambi bebek magazsaına gittik ne cok sey var allahım öyle alıncak..Bi de ne lazım olur ne alınmalı hiç bilemedim tabii.Dedim ki şimdi baslasam anca tamamlarım herhal dogana kadar..Hem maddi olarak,hemde daha rahat almıs olurum yanii..
şimdi alma erken alabileceğin parayı kenara koy 7 aydan sonra al gez ama nerede ney var öğren sonra gezemezsin hepsini bir anda al para biriktir derim ben,öyle yapcam bende
canım evin müsaitse park yatak al bence çünkü ilk 6 ay falan senin yanında kalır hatta ben 1 yaşa kadar düşünüyorumm..Hem park yatak tatilde falanda iyi olur katla koy arabaya gittiğin yerde bebeğin hiç zorlanmaz yatak konusundaa...Uğruyorum canım zaten arada okuyorum sadece birde ama bitirmek ne mümkün çok çabuk ilerliyor sayfalar bende giyiyordumd a karnım acımaya başladı pantolanlardan kıyafet falan bakmadım bende bebişe hiç mağzanın önünden geçerken sadece ama dün çileğe girdim bebek takımına baktım safari vardı birtek fiyatını sordum hepsi içinde peşin 1900 dedi 7 8 yaşına kadar kullanır dedi adam, park yatak sordum satmıyorlarmış meraktan sordum sadece daha erken ama eşim görsün diye girdim bebek odası dışında birde park yatak almayı düşünüyorum bilmiyorum fazlamı olur bide
banada herkes örgü giydirilmiyo yaptırma engelle diyo dedim napiyim heveslerini alsınlar bebeğimin nasibini engelleyemem hem yapmayın desem kırılırlar beğenmiyormuş gibi....Hepsini giydirmemde 2. bebeğime kalır hediyelik dağıtırım doğum yapanlara eğer çok olursa..Dilekcim, neguzel senin aileninde masallahi var. Onlardan bize forsat gelmnicek herhalde bisiyle ralma konusunda)) cok hevesliler inan bizim gibi. bende diyorum, kim ne isterse alsin, herkez hevesini gidersin:)) Bende aynen senin dedigin gibi belli basli seyleri kendim alicam tabii, gerisi her sekilde olucaga benziyor:))
o nerde esracıgım....bız semıklerde e.bebek magazası var oraya gıdıyoruz....ındırımlerde cok oluyo...
Sarılalım canım benimde kötü zaten midem sürekli ne yesem midem bulanıyor geçeceğide yok inşallah geçer de adam gibi şeyler yerizGelin bi sarılayım size..Dun akşam ve bugun kustum moralim biraz kötü,anladım ki sevgiye ihtiyacım var:90::78:
Mantıklı aslında Tülincim...Eşimle bi konusayım ben bunu
esracıgım ben cıkamam alamam malum sureklı yatıyorum....n alırsan ıkı tane al emı!!!!!!!
Müsait canım evim ,alıcam heralde park yatak ama bebek odasını almasammı hemen diyorum o yüzden belki daha büyük bişey alırım sonradan diyorum ama büyükmü kaçar 1 yaşındaki bebeğede diyorum çünkü zırt pırt oda takımı mı alcaz yahucanım evin müsaitse park yatak al bence çünkü ilk 6 ay falan senin yanında kalır hatta ben 1 yaşa kadar düşünüyorumm..Hem park yatak tatilde falanda iyi olur katla koy arabaya gittiğin yerde bebeğin hiç zorlanmaz yatak konusundaa...
slm kızlar...gidip geldim derken baktım 10 sayfa atlamış....ne kadar hızlısınız maaşallah ya...alış verişe başlayan arkadaşlar mı olmuş aranızda?ben daha kendime pantolon bile alamadım...:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?