kızlarr az önce denizbanktan aradılar mülakata çağırdılar( geçen sene sınavında başarılı olmuştumm ilk alımda aramadılar şimdi aradılar hamileyim sorun olurmu dedim büyük ihtimalle olur dedilerr (((mülakat antalyada hiç gitmeyeyim değilmii elerler hamileliği duyunca
nasıl yanii :82:
turko
ben 2 haftadır ciesraya senin oğlun olacak diyodumm
oda ısrarla kızım olacak diyodu:93:
en sonunda kız dr gitti...
dr emin olamadan kıza benziyo demiş .
bende ona kızın olmayacak oğlun olacağını hatırlattım
kızlarrsss ben biraz uzanacağım .. bu saatlede halsizleşiyorum biraz ... görüşürüzzzz
aç bi duygusal müzik ağla rahtlasın içinde kalmasın bişey.
kızlarr az önce denizbanktan aradılar mülakata çağırdılar( geçen sene sınavında başarılı olmuştumm ilk alımda aramadılar şimdi aradılar hamileyim sorun olurmu dedim büyük ihtimalle olur dedilerr (((mülakat antalyada hiç gitmeyeyim değilmii elerler hamileliği duyunca
sakin ol canımmm yaaa...dün gece benide bastı bişiler sabaha kadar uyuyamadım içim sıkıldı bişiler boğdu durdu
o dediğin şey bendede sıkça oluyor aglamadan rahatllayamıyorummm işte hormonnlarınn dalgasıı dalga geçiyor keretalarr :))))
canımmm eger :84:bir sebebin yoksa hamileliğin verdiği bişey buu
ciesracımm demek kızın olacakk gözün aydınn canım ögrenmişsinnn bak kız istiyormuşsunn ne güzel maşallahhh bakma sen subaruyaa
turko
ama ciesranın eşii erkek bebiş istiyo ( hepimiziki gibi)
o yüzden takılıyorumm ben onaa
şimdi 4 gözle benim dr gitmemi bekliyooo
bana yarın dr erkek derse kendi içine düşen kurtu 3,5 hafta daha besleyecekmiş mişş
muhahaha
antalya 7-8 saat izmir olsa yine bi ihtimal biliyorum orayı ama antalya ters ya..hem geçen nisanda garantininkine katıldım ozaman 7 aylık evliyim dedim bana direkt bebek düşünüyomusun dediler sinir oldumm..marmarise sınavı 4 kişi geçtik ve eminim en iyş ben yaptım soruları ve tek 4 yıllık bendim iş tecrübesi olanda 2 kişiydik tuttular bekarları seçtiler ....Antalya sana ne kadar kıs
uzak değil dimi,
git bi ne kaybedersin,
ya olursa..banada dün özel bi okuldan görüşme davetiyesi geldi önceki gün ama,
cevap vermedim daa.. ama seninki daha önemli bence dene bi şansını, sen bilirsin tabide..
hamileliğin başındaykende akbank aradı gitmedim olmuyo istemiyolar sorunlu hamile vs.hiç boşuna umudumu kırmayayım.Burdaki denizbanka gidip sorcam ama personel açığı varmı diye merak ediyorumm...bebek aradan çıksın bakalım ozaman 4 elle sarılıcam iş aramaya :))HAY ALLAH ŞANSINA BAK YAWW
zaten sorun olur demişlerrr
nasip kısmet bu dilek
eğer vaktin varsa kendini iyi hissediyosan istersen gidip bi şansını dene
ben senin içini açarım şimdi canımmm
galiba senin kızın olmayacakk
işyerindesin galiba ... evde olsaydın ılık bir duş önerecektim..
ciesracım .. ben böyle durumlarda bir ayetel kürsi okuyup kendime bebeğe üflüyorum ...
içimi açsın diye de serin bir meyve yiyorum ...
nasıl yanii :82:
kızlarrsss ben biraz uzanacağım .. bu saatlede halsizleşiyorum biraz ... görüşürüzzzz
ciesracımm demek kızın olacakk gözün aydınn canım ögrenmişsinnn bak kız istiyormuşsunn ne güzel maşallahhh bakma sen subaruyaa
yeşil mercimek yemeği yiyiyormusunuz
gaz yapıyormu benim davul gibi şişiyo karnım
öğrendimki demir varmış ve çok faydalıymış
turko
ama ciesranın eşii erkek bebiş istiyo ( hepimiziki gibi)
o yüzden takılıyorumm ben onaa
şimdi 4 gözle benim dr gitmemi bekliyooo
bana yarın dr erkek derse kendi içine düşen kurtu 3,5 hafta daha besleyecekmiş mişş
muhahaha
allah hayrınızı versinnnn:90:
antalya 7-8 saat izmir olsa yine bi ihtimal biliyorum orayı ama antalya ters ya..hem geçen nisanda garantininkine katıldım ozaman 7 aylık evliyim dedim bana direkt bebek düşünüyomusun dediler sinir oldumm..marmarise sınavı 4 kişi geçtik ve eminim en iyş ben yaptım soruları ve tek 4 yıllık bendim iş tecrübesi olanda 2 kişiydik tuttular bekarları seçtiler ....
hamileliğin başındaykende akbank aradı gitmedim olmuyo istemiyolar sorunlu hamile vs.hiç boşuna umudumu kırmayayım.Burdaki denizbanka gidip sorcam ama personel açığı varmı diye merak ediyorumm...bebek aradan çıksın bakalım ozaman 4 elle sarılıcam iş aramaya :))
kadınların hayatı hep fedakarlık doluu 7 yıllık devlet işini bıraktım evlendimm şimdide bebeğim için işi tepiyorum kadın olmak zoorrr
herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım bizim 3lü testin sonucu çıkmış ve doktor temiz çıkmış dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım bizim 3lü testin sonucu çıkmış ve doktor temiz çıkmış dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?