2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızımda çok yaşadımm tüm bacaga ve kalçaya kadar bir agrı oluyorr zannedersin kemikler birbirine girdi yürüyemiyosun batıyor allahtan çok uzun süreler degill
ben kızımda çok yaşadım bundada başladıı bile bazen adımlarımda topallıyorum resmenn
inşallah korktugun gibi olmaz her bünye bir degildir innşalllah kolay atlatırsınız sizler ne dimm[/QUOTE]

canım dr.magnezyum verdi bana
sende yarın dr.na söyle sana yazsınnn
bu ağrıyı böyle çekme

kızlarrrrrr yarın bu saatte cinsiyetii ögreniceemmm çok heyecanlıyımmmm

turkocum inşallah sağlıklı hayırlı bı evlat olsun ee bılıoruz kı oncelıgın erkek olsun Bakalım ben bayramdan sonra öğrenıcem galıba cınsıyetını umarım bu sefer soylerler

kimi çok ilgili kimide tam tersi demekki... bizim sağlık ocağının ebesi parçaladı garibim kendini bana kayıt yaptırtana kadar :))

kızlarrrrrr yarın bu saatte cinsiyetii ögreniceemmm çok heyecanlıyımmmm

Rabbim gönlünün muradını nasip etsin turkocum inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş dua edicem
AY ARTIK ÖĞRENMEK İSTİYORUMMM
kızıııııııımmmm
oğluuuummmm
diyebileyimmm

benim randevum sabah inş..yarınki dr anlayışlı iyi biri olurda bişeyler söyler

subaru canım aynı şekilde Rabbim gönlüne göre versin dualarım sizinle...

canım ben ne var ne yoksa hepsini alıcam Allah nasip ederse çok uzun zamandır bekliyorum ben aşk ın yolunu o yüzden içimde olan ne varsa imkanlarım doğrultusunda alıcam

yandık turko yaa..
Allah yar yardımcımız olsun..
sonuçta mucize gibi bir melek verecekler kucagımıza yaa çektiklerimizi ozaman unutacagız canımm kolay geçer inşalalh bu süreççç

canım dr.magnezyum verdi bana
sende yarın dr.na söyle sana yazsınnn
bu ağrıyı böyle çekme[/QUOTE]
kullanıyorummmmmmm zatennnnn
turkocum inşallah sağlıklı hayırlı bı evlat olsun ee bılıoruz kı oncelıgın erkek olsun Bakalım ben bayramdan sonra öğrenıcem galıba cınsıyetını umarım bu sefer soylerler

inşallah canımmm öteki aşılama topiğinde seni merak etmişler canımmm avcının tahmininin ilki tuttu hep smgeye kız diyordu içine öyle doguyordu bir göz at kulagın çınlamış orda :)))

kesinlikle doğru söylüyorsun ... Allah ödeme kolaylığı versin .. bebeklerde eve hayırlı gelirmiş rızkıyla doğarmış

inş....allah yardımcımız olur..
evet..şimdi bebeğin ilk oluşumunu düşündümdeee ..birde kuranı kerimdeki ayetleri hatırladımmmm...:26:
annelik çok kutsal bi duyguuu ...allah isteyen herkese nasip etsin inş...
herkes yediğine içtiğine hareketlerine hatta kalbinden geçene bile dikkat etmeli ( bence )

[

Rabbim gönlünün muradını nasip etsin turkocum inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş dua edicem

aminnn canımm benimm çokk sağolasınnn rabbim bu temiz düşünceli kalbindeki tüm maradını versinn inşallahh sanadaa

ayyy subaru canım begendıme basacaktım canım yanlıs oldu kusura bakma canım yazdıklarına kesınlıkle katılıyorum...

kızlarr az önce denizbanktan aradılar mülakata çağırdılar ( geçen sene sınavında başarılı olmuştumm ilk alımda aramadılar şimdi aradılar hamileyim sorun olurmu dedim büyük ihtimalle olur dedilerr (((mülakat antalyada hiç gitmeyeyim değilmii elerler hamileliği duyunca

kızlar benim ağlayasım var çok,
içim sıkılıyo,
sanki biri kalbimi eline almışta sıkıyor gibi..

o dediğin şey bendede sıkça oluyor aglamadan rahatllayamıyorummm işte hormonnlarınn dalgasıı dalga geçiyor keretalarr :))))
canımmm eger :84:bir sebebin yoksa hamileliğin verdiği bişey buu

kızlar benim ağlayasım var çok,
içim sıkılıyo,
sanki biri kalbimi eline almışta sıkıyor gibi..

işyerindesin galiba ... evde olsaydın ılık bir duş önerecektim..

ciesracım .. ben böyle durumlarda bir ayetel kürsi okuyup kendime bebeğe üflüyorum ...
içimi açsın diye de serin bir meyve yiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…