2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kaybeder sanırsam yaa,
ama bunada kuruya attığımız gibi şeker atsak azcık olmazmıki..deneyeyim bende yaa.
kocam seviyodur heralde..
sağolasın tarif için sedacım..

çok saolun kızlar allah inşallah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip eder

inşallah..

sedasem canım ben ne yesem şişiyorum heleki akşamları karnım kocaman oluyor yerimden kalkamıyorum

FDilek şanssızlık olmuş yakın olsaydı şansını dene derdim canım yolda çok uzun Yaşın genç inşallah doğumdan sonra uğraşırsın yeni kapılar açılır hayırlısıyla.

MYWorld senin sağlık ocağı msjından 1-2 sayfa önce aynı msjı bende yazmıştım ama pek ilgilenen olmuyor arkadaşlardan maalisef asıl paylaşılması gereken konulara kayıtsız kalınıyor buda beni üzüyor
aşı konusunu önümüzdeki ay drumla (randevum o zaman) konuşucam birkaç arkadaş sonradan cevap vermişler sağolsunlar

nevra ve subaru duyarlılık göstermiş msja cevap vermiş arkadaşlar teşekkürler.

zonox koşu bandın gelmiş hayırlı olsun şimdilik havalar güzel açık havada yürüyüş yapabilirsin
birde fiyat sormuşsun canım
SGK geçerli değil normal d.5700 sezaryen 5400
özel sigortalar geçerli o zaman fiyat ne oluyor bilmiyorum

SUBARU el ve ayakların şişiyormuş canım druna sor peynirden olmaz
benim birkaç gece el uyuşmam olmuştu drum ilaç verdi bir daha sürekli tekrarlarsa alırsın diye ama çok şükür tekrarlamadı.
magnezyumuda verdi henüz kullanmaya başlamadım ileriki aylarda ihtiyacın olabilir diye.

subaru canım rıca etsem banada bı tahmınde bulunurmusun???? lutfen!!!!!!!!!!!!!!!

özlem
ben burdaki yazışmalarımız esnasında bazen yediklerinden
bazen yiyemediklerinden bahsederken o anda içime ne doğarsa onu söylüyodumm
biraz konuşalım seninle sonra bişey söylerim olurmu ?

aralık basında tatlım 16 haftama gırınce.....

mesela bak turko duymasın kulağına söylüyorumm
onun ilk başta oğlu olacak diye hissetmiştim
ama son 1 haftadır özellikle son 3 günden beri kızı olacağını hissediyorum neden bilmem
ayrıca bol bol dua ediyorummm oğlu olsun diye :26:

birisi kulagımımı çınlattıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…