2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anneler ben çıkıyorum ..eşim gelir birazdan yemek hazırlayayımm.... herkese bulantısız ve güzel uykulu akşamlarrrr

koşu bandında normal tempoda 30 dk yürüdüm başım dönüyor. yani normal tempodan kastım alışveriş merkezlerinde yürüme hızımız inanın.

koşu bandında normal tempoda 30 dk yürüdüm başım dönüyor. yani normal tempodan kastım alışveriş merkezlerinde yürüme hızımız inanın.

canım yazın 2-3 ay fitnessa gittim koşu bandından inerken benimde başım dönüyodu aniden duruyo çünkü neyaparsan yap inerken kötü oluyosun ve normal yürüyüşle kıyaslama hiç altında senin hareketinin tersine bi mekanik hareket var ..

şimdi yemek yemeye oturdum eşimlee bööö yaparak kalktım sofradan noluyo bana yaa geçeceği zamanlar başlıyoo karar verdim akşamları yemek yapmıycam kahvaltı tarzı geçiştiricemm

dilekcim bendede durum aynı tam geçecegi zaman artyo bulantılarım.kokulardanda acayip midem bulanıyo

bunu duyduğum iyi oldu canım ya. ben de tansiyonum düştü sandım açıkcası canımı sıkmıştı bu durum.

Günaydın hepinize kızlar,

gece iyi uyudunuz inşallah..

Arkadaşlar bişey merak ediyorum ikili testte herşey normal çıktığı halde üçüncü tarama testinde bi anormallik görülebilirmi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Günaydın canlarımmmm

karın ağrısı ile uyandım. kimi zaman bu ağrılardan çok korkuyorum. hele ki doktora gitmem uzadıkça biz ARDAmıza çok alıştık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Hepimizinkini.

dün eşimn bebeklik fotolarını inceledim. çok şirin yahu. sapsarı bişey. ve çok güler yüzlü bir bebekmiş. ben de sarı saçlı sarı benizli lüle saçlı bir kızmışım. gözlerim boncuk gibi çizgi film karakterlerine benziyorum yahu eğer ikimizin bir kombinesi olursa ARDA kesin sarışın bukle saçlı olur. eşiminde saçları bukle bukleymiş kız gibi. veeeeeeeeeeeee eşim 4500 kilo doğmuş tosunum benim. Ben ise 2500

Günaydın Arkadaşlar

günaydın herkese.........

günaydın herkeseee

ikili testimin sonucu çıkmış kızlar şimdi almaya gidiyorum dr.uma göstereceğim.İnş.iyi çıkmıştır sonucu.Diğer arkadaşların durumunu okudukça çok etkilendim sonucumdan korkar oldum

günaydın nevracım ...gündüz yediğim (hata yapıp eve erken aldğım ) bayram şeker ve çukulatalarından dolayı ..gece 1 e kadar çıkardım ..3 kere de uyandım sabaha kadar ... nihayet sabah oldu :))))
mutfak masasında laptopumuda açtım .. hazır bulantım yokken şu an kahvaltı ediyorum canımmm
inşallah herkes iyi uyumuştur .. yatarken herkese bulantısız geceler yazmıştım ..kendimede yazaydım keşkeeeee:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…