kızlarrrr maşallahhhh 11 erkek 6 kız var nerdeyse 2 katı maşallahh benimkide yarın eklenecek inşallaahh ...bakalım hangi sayıya girecemm :))
evetcanı saglıklı olsunlarda.ama 24 üne kadar büyümüş olur annesi bide açar gösterir inşallah
koşu bandında normal tempoda 30 dk yürüdüm başım dönüyor. yani normal tempodan kastım alışveriş merkezlerinde yürüme hızımız inanın.
canım yazın 2-3 ay fitnessa gittim koşu bandından inerken benimde başım dönüyodu aniden duruyo çünkü neyaparsan yap inerken kötü oluyosun ve normal yürüyüşle kıyaslama hiç altında senin hareketinin tersine bi mekanik hareket var ..
şimdi yemek yemeye oturdum eşimlee bööö yaparak kalktım sofradan noluyo bana yaa geçeceği zamanlar başlıyoo karar verdim akşamları yemek yapmıycam kahvaltı tarzı geçiştiricemm
canım yazın 2-3 ay fitnessa gittim koşu bandından inerken benimde başım dönüyodu aniden duruyo çünkü neyaparsan yap inerken kötü oluyosun ve normal yürüyüşle kıyaslama hiç altında senin hareketinin tersine bi mekanik hareket var ..
şimdi yemek yemeye oturdum eşimlee bööö yaparak kalktım sofradan noluyo bana yaa geçeceği zamanlar başlıyoo karar verdim akşamları yemek yapmıycam kahvaltı tarzı geçiştiricemm
Arkadaşlar bişey merak ediyorum ikili testte herşey normal çıktığı halde üçüncü tarama testinde bi anormallik görülebilirmi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Günaydın hepinize kızlar,
gece iyi uyudunuz inşallah..
Günaydın Arkadaşlar
Günaydın canlarımmmm
karın ağrısı ile uyandım. kimi zaman bu ağrılardan çok korkuyorum. hele ki doktora gitmem uzadıkçabiz ARDAmıza çok alıştık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Hepimizinkini.
dün eşimn bebeklik fotolarını inceledim. çok şirin yahu. sapsarı bişey. ve çok güler yüzlü bir bebekmiş. ben de sarı saçlı sarı benizli lüle saçlı bir kızmışım. gözlerim boncuk gibi çizgi film karakterlerine benziyorum yahueğer ikimizin bir kombinesi olursa ARDA kesin sarışın bukle saçlı olur. eşiminde saçları bukle bukleymiş kız gibi. veeeeeeeeeeeee eşim 4500 kilo doğmuş tosunum benim. Ben ise 2500
Günaydın hepinize kızlar,
gece iyi uyudunuz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?