günaydın herkeseee
ikili testimin sonucu çıkmış kızlar şimdi almaya gidiyorum dr.uma göstereceğim.İnş.iyi çıkmıştır sonucu.Diğer arkadaşların durumunu okudukça çok etkilendim sonucumdan korkar oldum
ben bi aksilik olmazsa inş.12.kadar gelirim şirkete
yemekteyiz başladıııııı:))))
önce karnımı doyurdum güzelcene ;
dünkü gibi olmasın diye ... adını vermeyeyim , kimsenin canı çekmesin ( k- - - - ) yapmışlardı.. ölmüştüm , kalkıp yapıpta yemiştim
kızlarr az önce denizbanktan aradılar mülakata çağırdılar( geçen sene sınavında başarılı olmuştumm ilk alımda aramadılar şimdi aradılar hamileyim sorun olurmu dedim büyük ihtimalle olur dedilerr (((mülakat antalyada hiç gitmeyeyim değilmii elerler hamileliği duyunca
yeşil mercimek yemeği yiyiyormusunuz
gaz yapıyormu benim davul gibi şişiyo karnım
öğrendimki demir varmış ve çok faydalıymış
herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım bizim 3lü testin sonucu çıkmış ve doktor temiz çıkmış dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
Arkadaşlar bişey merak ediyorum ikili testte herşey normal çıktığı halde üçüncü tarama testinde bi anormallik görülebilirmi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Günaydın canlarımmmm
karın ağrısı ile uyandım. kimi zaman bu ağrılardan çok korkuyorum. hele ki doktora gitmem uzadıkçabiz ARDAmıza çok alıştık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Hepimizinkini.
dün eşimn bebeklik fotolarını inceledim. çok şirin yahu. sapsarı bişey. ve çok güler yüzlü bir bebekmiş. ben de sarı saçlı sarı benizli lüle saçlı bir kızmışım. gözlerim boncuk gibi çizgi film karakterlerine benziyorum yahueğer ikimizin bir kombinesi olursa ARDA kesin sarışın bukle saçlı olur. eşiminde saçları bukle bukleymiş kız gibi. veeeeeeeeeeeee eşim 4500 kilo doğmuş tosunum benim. Ben ise 2500
günaydın herkeseee
ikili testimin sonucu çıkmış kızlar şimdi almaya gidiyorum dr.uma göstereceğim.İnş.iyi çıkmıştır sonucu.Diğer arkadaşların durumunu okudukça çok etkilendim sonucumdan korkar oldum
günaydın nevracım ...gündüz yediğim (hata yapıp eve erken aldğım ) bayram şeker ve çukulatalarından dolayı ..gece 1 e kadar çıkardım ..3 kere de uyandım sabaha kadar ... nihayet sabah oldu :))))
mutfak masasında laptopumuda açtım .. hazır bulantım yokken şu an kahvaltı ediyorum canımmm
inşallah herkes iyi uyumuştur .. yatarken herkese bulantısız geceler yazmıştım ..kendimede yazaydım keşkeeeee:))))))))
hayırlısı olsun inş... bugün benimkide çıkacak bakalım ..öğleden sonra
herkese günaydın arkadaşlar
dun aksamüstü 4-5 gıbı basım agrımaya basladı mınoset serbest oldugu ve cekınmeden aldıgım halde(mıgrenım var cunku) dun ınat ettım almıcam dıye soguk torbalar olur hanı dolapta saklanan onlardan koydum kafama gozlerıme hep bana mısın demedı gece 11de karanlıkta yatmaya basladım ama ılac aldım dayanamayıp artık .uyumusum 1de uyandım agrı devamsabah 8 bucukta kalktım hala tamamen gecmemıstı cok sınır oldum. bıraz once esıme iş yerınde yıyeceklerını hazırlıyodum guzel guzel hafıf agrıyı takmadan anıden vucudumdan ter bosandı uyusma oldu ve her yer karardı hemen elıme bır salatalık aldım bır bardak ayran ıctım yatıyorum sımdı oyle kendıme de kahvaltı hazırlayacaktım halbukı ama hayatta kalkamam sımdı artık. neyse cok uzattım sızler ıyısınızdır ınsallah bu arada nevracıgım dun sana yazamadım sende benım gıbı gec gıdecektın sanırım dr a bekle allah bekle dıyodun: sabır dılıyorum canım
Günaydın kızlar, bakın bu dua çok hoşuma gitti,
sizlerle de paylaşmak istedim,
okuyun açılın arkadaşlar,
Allah kabul etsin tüm dualarımızı..
Hayırlı Cumalar herkese..
arkadaslar merhabalr ben bu sticker işini yapamadım.bana ayrıntılı olarak anlatırsanız cok sevınırım..iyi gunler...
canım çok geçmişler olsun ..bir yerde okumuştum kivi ve elmanın migren ağrısına hafifletici bir etkisi varmış ...
benim randevü bayramdan sonra asıl doktorumda .... Ama bugün devlet hast var yakınımda iğnelerim bitti pahalı olduğu için ssk kadan yazdırıyorum gidip... gitmişken ultrasonda bi baktırırım belkim ..çok erken ama belki cinsiyetle ilg. birşey görünebilir..
Balcı Çok Geçmiş Olsun Canım Sanırım Tansiyonun Düştü Biraz Daha Dinlen Aniden Kalkma Yerinden
teşekkür ederim canım kalkmıyorum ztn su an bıseyler yemeye usenıyorum resmen belkı sadece bır tost ve bır bardak çay olabılır
arkadaslar merhabalr ben bu sticker işini yapamadım.bana ayrıntılı olarak anlatırsanız cok sevınırım..iyi gunler...
teşekkür ederim canım kalkmıyorum ztn su an bıseyler yemeye usenıyorum resmen belkı sadece bır tost ve bır bardak çay olabılır
Yakın Olsaydık Ben Hazırlardım Sana
canım sağol insan hiç tanımadığı birinden böyle birşey duyunca çok mutlu oluyor:) seviyorum burayı yaaa
canım sağol insan hiç tanımadığı birinden böyle birşey duyunca çok mutlu oluyor:) seviyorum burayı yaaa
canım saol paylaşımın için ... Bu arada nasıldı dün akşam yemek ..keyifli geçmiştir inşallah..
Ciesra Çok Severek Okuduğum Cuma Duasını Paylaşmışsın ALLAH Razı Olsun Hepimizin Cuması Mübarek Olsun İnşallah [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?