2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun inş... bugün benimkide çıkacak bakalım ..öğleden sonra

ben bi aksilik olmazsa inş.12.kadar gelirim şirkete

merakla bekliyorum sonucunu SUBARU çabuk gel

bende aynı şeyi yaptım adaş. aç karnına yemek programı izleyince insanın çayı herşeyi istiyo...

canım hayırlısı olsun ama bence ilk tercih hep bekarlardan yana oluyor. hele hamilelik onlara göre 1.5 sene kayıp demek çevremde çok bankacı var ondan biliyorum..yine de sen bilirsin ...

yeşil mercimek yemeği yiyiyormusunuz
gaz yapıyormu benim davul gibi şişiyo karnım
öğrendimki demir varmış ve çok faydalıymış

ben yeşil mercimeği bulgurlu yapıyorum pilav gibi..hem hafif hemde sağlıklı oluyor.

herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım bizim 3lü testin sonucu çıkmış ve doktor temiz çıkmış dedi içim nasıl rahatladı anlatamam

oh ne güzel canım hayırlı olsun..dua et bizim için de...

Arkadaşlar bişey merak ediyorum ikili testte herşey normal çıktığı halde üçüncü tarama testinde bi anormallik görülebilirmi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

hiç bi fikrim yok canım maalesef..

canım karın ağrısı arada bende de oluyo korkuyor insan seni çok iyi anlıyorum...

bu arada herkese günaydın .. tek tek herkesten toplu alıntı yapıp günaydın yazmaya çalıştmı olmadı ...buradan yazayımmm ...güzel bir gün olsun inşallah

Son düzenleme:

korkma canım inş. güzel sonuçlarla geleceksin...bizi haberdar et merakta bırakma...

ahh canım ya ne yapmışsın öyle...

geçmiş olsun neyse bayram için çok abartmaman gerektiğini öğrenmiş oldun bu tecrübe ile...
kahvaltımı bende yeni ettim.zaten uaynır uyanmaz yiyorum çünkü bulantı oluyo yoksa..
afiyet olsun canım

hayırlısı olsun inş... bugün benimkide çıkacak bakalım ..öğleden sonra

inş. güzel sonuçlarını bekliyoz benim daha bayram sonrası testim...

herkese günaydın arkadaşlar
dun aksamüstü 4-5 gıbı basım agrımaya basladı mınoset serbest oldugu ve cekınmeden aldıgım halde(mıgrenım var cunku) dun ınat ettım almıcam dıye soguk torbalar olur hanı dolapta saklanan onlardan koydum kafama gozlerıme hep bana mısın demedı gece 11de karanlıkta yatmaya basladım ama ılac aldım dayanamayıp artık .uyumusum 1de uyandım agrı devam sabah 8 bucukta kalktım hala tamamen gecmemıstı cok sınır oldum. bıraz once esıme iş yerınde yıyeceklerını hazırlıyodum guzel guzel hafıf agrıyı takmadan anıden vucudumdan ter bosandı uyusma oldu ve her yer karardı hemen elıme bır salatalık aldım bır bardak ayran ıctım yatıyorum sımdı oyle kendıme de kahvaltı hazırlayacaktım halbukı ama hayatta kalkamam sımdı artık. neyse cok uzattım sızler ıyısınızdır ınsallah bu arada nevracıgım dun sana yazamadım sende benım gıbı gec gıdecektın sanırım dr a bekle allah bekle dıyodun: sabır dılıyorum canım

arkadaslar merhabalr ben bu sticker işini yapamadım.bana ayrıntılı olarak anlatırsanız cok sevınırım..iyi gunler...

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bakın bu dua çok hoşuma gitti,
sizlerle de paylaşmak istedim,
okuyun açılın arkadaşlar,
Allah kabul etsin tüm dualarımızı..
Hayırlı Cumalar herkese..

canım çok geçmişler olsun ..bir yerde okumuştum kivi ve elmanın migren ağrısına hafifletici bir etkisi varmış ...
benim randevü bayramdan sonra asıl doktorumda .... Ama bugün devlet hast var yakınımda iğnelerim bitti pahalı olduğu için ssk kadan yazdırıyorum gidip... gitmişken ultrasonda bi baktırırım belkim ..çok erken ama belki cinsiyetle ilg. birşey görünebilir..

Günaydın kızlar, bakın bu dua çok hoşuma gitti,
sizlerle de paylaşmak istedim,
okuyun açılın arkadaşlar,
Allah kabul etsin tüm dualarımızı..
Hayırlı Cumalar herkese..

canım saol paylaşımın için ... Bu arada nasıldı dün akşam yemek ..keyifli geçmiştir inşallah..

Balcı Çok Geçmiş Olsun Canım Sanırım Tansiyonun Düştü Biraz Daha Dinlen Aniden Kalkma Yerinden

Ciesra
Çok Severek Okuduğum Cuma Duasını Paylaşmışsın ALLAH Razı Olsun Hepimizin Cuması Mübarek Olsun İnşallah

sagol cnm ınsallah gorur benım dr 11+6da soylemıstı ılk ogrenendım topıctekı gorurse kesın olarak mutlaka soyler

canım sağol insan hiç tanımadığı birinden böyle birşey duyunca çok mutlu oluyor:) seviyorum burayı yaaa

Evet Çok Haklısın Sanal Ortamın Dostluğunu Bende Seviyorum
En Azından Realdeki Gibi Dedikodu Kıskançlık Yok İnsanlar Ne Düşündüklerini Özgürce Dile Getirebiliyorlar Dertlerini Paylaşabiliyorlar vs.

canım saol paylaşımın için ... Bu arada nasıldı dün akşam yemek ..keyifli geçmiştir inşallah..

dün akşamda , yemekte güzeldi çok şükür,
o kadar çok yedim ki daha kahvaltı yapamadım, bulanmaya başladım ama şuan,
artık bişeyer yesem iyi olacak..
sen nasılsın dünden beri..?

Ciesra Çok Severek Okuduğum Cuma Duasını Paylaşmışsın ALLAH Razı Olsun Hepimizin Cuması Mübarek Olsun İnşallah [/B]

Allah hepimizden razı olsun,
çok güzel bir dua,
Rabbim kabul etsin..

BALCI çok geçmiş olsun,
dr. a giden arkadaşalr hayırlı haberlerle gelin inşallah,
rahatsızlığı olan arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun,
geçimiş olsun hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…