dün akşamda , yemekte güzeldi çok şükür,
o kadar çok yedim ki daha kahvaltı yapamadım, bulanmaya başladım ama şuan,
artık bişeyer yesem iyi olacak..
sen nasılsın dünden beri..?
..
hoşgeldiniz kızlarr.
deren seninde oğlun oluyor demek heeeee. kıza hasret kaldı 2011 euehuheue
BALCI 12.13. haftadan beri başağrıları çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Migrenin olmasıda tabii ağrıyı arttırır, bende ağrılarım olduğunda tansiyonumu kontrol ediyorum. Gece yarısı ağrılarımla uyanıyorum hala ve 16.haftadn sonra geçmesini ümid ediyorum inşallah geçer yoksa sürekli tansiyon kontrolü çok zor. bazı arkadaşlar tansiyonumun başağrımı artırdığını söylüyorlar bakalım hayırlısı
Evet Gerçekten Öğle Oldu Bizim Sülalenin İlk Çocukları Genelde Hep Kızdır
Yıktım Geçtim Bu Geleneği :80:
Ablamalar O Kadar Emindilerki Kız Olacağından Hatta Büyük Ablam
Hep Pembe Alışveriş Yapmış
Cinsiyetini Söyleyince Tühh Dedi Direk Boşa Gitti Benim Alışverişler
Neysee Dedi İkinci Kesin Kız Olur Ona Saklarım Artık
yahu sorma bende de durum aynıydı. Benim tarafta kız çok eşiminkinde erkek. annemler oğlan istiyordu kayınvaliemler kız. babamlar sevinmiş oldu bu sonuca. ben de kız olur kesin diodum
Babanlardan Ziyade Eşinde Bayram Yaptı Dime
Sanırım Tamamen Aynıyız Benim Eşim Tarafıda Hep Erkek Eşim 3 Erkek Kardeş Kayınvalidem Kız İstiyordu Hep :81:
Eşim Babama Çektiysem Bizim Kızımız Olmaz Diyo Bende Allah Korusun DiyorumÇünkü Ben Kıvırcık Saçlı Bir Kızım Olmasını İstiyorum
valla canım ben de eş tarafına çektiysem mümkünatı yok kızım olmaz. hayırlısı diyorum. tabi her kadın gibi bir oğlum bir kızım olmasını canı gönülden istiyorum ama olmazsada olmaz ne yapim
hoşgeldiniz kızlarr.
deren seninde oğlun oluyor demek heeeee. kıza hasret kaldı 2011 euehuheue
BALCI geçmiş olsun canım iyice dinlen .
ciesra duamı ettim sayende Allah razı olsun, çok güzel bir paylaşım...
afiyet olsun . hemen yee ... iyiym gece biraz sıkıntılı geçti . 3-4 kez bulantılarla uyandım ..ama sabaha bişey kalmadı çokşükür
ya benımde bulantılar bıttı dıe sevınırken 3-4 gundur aksamları hep basım agrıo uyuyorum uyanıorum hala basım agrıo bu nerden cıktı sımdı yaaa
kızlarr ben gelldiimmm
herkese günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.. esracım dua için teşekkürler sayende dua etmiş oldum.. başağrısı yaşayan arkadaşlarım geçmiş olsun bunlarda geçecek inşallah annelik çoook fedakarlık istiyormuş daha doğmadan:)) ..
baharnaz canım tansiyon kesinlikle başağrısı yapar, arkadaşımdan biliyorum tansiyonu çıkınca sersem gibi olur başı ağırırdı inş. oda geçecek canım..
İNŞALLAH CİESRAcım. oğlanlarımıza gelin istiyoruz biz
Kızlarr ben gelldiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?