2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turko canını sıkma 3 gün sonra sarılıp uyuyacaksınız emin ol.. her evde oluyor evet katlanması zor bi durum.. belkide verdiği değeri ifade edemiyor güzelim senin gibi güzel hatunu var sana haksızlık etmesin valla.. her zaman güçlü ol ona bu durumu hiç belli etme... üzme kendini akşama en güzel sofranı hazırla hiçbişey olamamış gibi davran ...ayrıca çabuk gel merak ediyorum cinsiyetinii.

duncan canım oyalamaya çalış kendini internetle filan...ben de bayramdı şuydu buydu derken günleri geçirecem...

Ya bend çatlıcam ama daha geçen hafta gittim offf bu doktorada yeni başladım nazımda geçmez şimdi zorunlu beklicem(

Devlet Hastanesine Git Sende Ben Öyle Yaptım Kendi Doktorum Bayramdan Sonra Demişti
Bende Devlet Hastanesine Gittim Yarım Saatte Öğrendimm

sedasem ve subaru tşkler ayrıntılı ultrasonda bebişi inceleyen uzmanmı
(perinatolog) ben birazda riskli gebelik uzmanı olmasını istiyorum bu sgk geçerli fiyat sanırım dimi?

baharnazz
benim gittiğim adı op.dr.levent çil
oğuz bey varmış onu önerdi ordaki hostes bana
evet sgk fiyatı
hastane fena değil
ama doğum için düşünmiyeceğim bi yer
sezeryan istediğim için
normal olsa orda yapabilirdimm

turka canım niye böyle yapıyor bu adam seni niye üzüyor
bizdede bazen olur tartışmalar ama geçiyo seninki anladığım kadarıyla üstüne çok geliyo
ne anlayışsızlar bu erkekler yaaa

turko,kendini yıpratmadan önce karnındakini düşün.
ben de ilk hamileliğimde aynı sorunları yaşadım.eşim çok ilgisizdi ve soğuk davranıyordu okulda müdürüm çok üstüme geliyordu bir de kayınvalide devreye girince durmadan ağlıyordum.sonuç:
bebeğim kolik oldu.6 ay hiç susmadan bağırdı.ağlamaktan nefesi kesiliyordu morarıyordu.
dr. en büyük etkenin anne karnındayken yaşanılan stres olduğunu söyledi.
anneler kendinizi hiç üzmeyin.bebeğiniz her şeyden önemli ona bu acıları yaşatmak istemiyorsanız bu dönemi stressiz geçirin.naçizane tecrübemi paylaşmak istedim..

lilypie den yeni çizelge yapayım dedim sonuna kadar geldim de hangi linki kopyalıcam anlamadım error veriyo

Web siteleri için: HTML • Resim URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle
E-İmza: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo • Webmail • Windows Mail
Forum imzaları: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode ve BB Code
Masaüstü Widgets: HTML dosyası • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget

duncan canım oyalamaya çalış kendini internetle filan...ben de bayramdı şuydu buydu derken günleri geçirecem...

Peki canım zaten öle yapcam sağolasın

Devlet Hastanesine Git Sende Ben Öyle Yaptım Kendi Doktorum Bayramdan Sonra Demişti
Bende Devlet Hastanesine Gittim Yarım Saatte Öğrendimm

Canım benim ya yok beklerim üçüncü bi doktoru bünyem kaldırmıcak beklicem ben artık böleee napalımmmmm sağalun canlar ilginiz için

Resim Url Olanını Canım

Teyzoşlarrrr biz hasta olduk bagdemcikler imtahaplanmış sürünüyorum ağrıdan
aman siz dikkat edin valla kendinize hamile hamile ağrı sızı çekmek çok zorr
doktora gittik antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi ama güvenemiyorum kullanmaya bir vermidon içtim inşallah onlara gerek kalmadan atlatırım
Normal zamandaki hastalığa benzemiyo bu hamileyken hasta olmak amann dikkat edin benim durumuma düşmeyin

subaru canım kızın olacakmış sağlıkla sıhhatle gelir inşallah ben 2 kızım olacağını duydugumda ağlamıştım mal gibi inan evimizinn degil cevremizdeki herkezin neşesi oldu eşim daha bi titrer üstüne Hep değişiklik istiyoruz ama rabbim böyle nasip etmiş kendine iyi bak kız anası nazlı olur

turka canım niye böyle yapıyor bu adam seni niye üzüyor
bizdede bazen olur tartışmalar ama geçiyo seninki anladığım kadarıyla üstüne çok geliyo
ne anlayışsızlar bu erkekler yaaa

ewet çok hemde çok bazemn kaldıramıyorumm sabah pişman olmuş gibiydi ama çok agır yaralıyorr kaldıramıyorumm herşeyden nefret eder oldum eşimden bile.... tek kızım başkaa
3 gün iyiysek 4.günn yine huzursuzuz eşimle okadar sogudum ki barıştıgımızda bile ısınamıyorum eşimee sevgim baya azaldıı bunu hissetmek çok kötü ama malesef böyle olmaya başladıı tek sizlerle paylasıyorum içimii barıştıgımızda bile kalbim dogrulmuyor eşime ama pek belli etmemeye çelışıyorum hepp unutmuş gibi

Canım çokkkkkk geçmiş olsun..............:94:

Canım benim ya yok beklerim üçüncü bi doktoru bünyem kaldırmıcak beklicem ben artık böleee napalımmmmm sağalun canlar ilginiz için

Hımm Anladım Tatlımm Aslında Sen Daha İyisini Yapıyorsun Seninki Daha Kesin Sonuç Verir Gerçi Benim Doktorumda % 100 Dedi Hatta Pipisini Bile Gösterdi Ama Ben Yinede İçimden Acaba o Gördüğü Kordonmuydu Demeden Almıyorum Kendimi
Sanki Onlar Benim Kadar Ayırt Edemiyo Kordonla Pipiyi

canım dışarıya çıkmayı hiç istemesede hazırlanmaya gidiyorum gelince yazarım kızlarr desteginiz iiçimn hepinize çok tşkler ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…