2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla pipidir canım o pipi..... %100 denilince pipi+testis falan görüyo doktorlar ehh biliyoruz ki kordonların testisleri yok

yesilyol Çok Geçmiş Olsun Canım Rabbim Tez Zamanda Şifa Verisn İnşallah
Bol Bol Sıcak İçecekler İçmeyi İhmal Etme Birde Benim Boğazlarım İltahaplandığında Doktor İltahabı Syırması İçin Ekmeğin Sert Olan Tarafını
Ve Cips Yememi Tavsiye Etmişti :13:

Canım ben bu cetveli gene yapamadım profil uygun değil diyor
Simgecim Sen Rengini Ve Ne Yazmak Sitediğini Belirtirsen Ben Yapabilirim Çizelgeni

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ... çabuk atlatırsın inş

yeşilyoll çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen canım.....

turko bunalıma girmek yok kızacam ama o ne avatarını da değiştirmişsin
derhal öbürüne dön aaa hiç yakışmıyo sana bak bebişini görcen ne güzel numaralar yapacak belki annişine yaaa...

sen ve bebişe konsantre ol şu aşamada gerisi zamanla düzelir inşallah de canım....
Allah hayırlara çıkaracak canım inşalalh...

kızlar bugün eşimin kpss sınav sonucu açıklancak saat 2 de hamile duası kabul olur nolur dua edin kazansın çok heyecanlıyım eşimde öle.....Bebişimizin şansına inşallahhhhhhh... mübarek cuma günü yzüüsuyu hürmetine Rabbim...

canımm inş..güzel sonuç alır
keşke önceden bilseydik daha çok dua ederdik

duncan hayırlısı ile kazanır inşallah.. Allah hayırlı kapılar açsın

SUBARU, prensesin hayirli olsun canimm, saglikla gelsin insallah annecinin kollarina.

Darisi biz ogreniceklerin basina:)

iyi güldürdün beni

Ya O Kadar Çok Yanılan Doktor Duydumki O Yüzden % 10 da Olsa İçimde Bi Acaba Var
Dünde Şey Düşündüm Mesela Hani Kız Olacağı Zaman Klitoris İçine Doğru Gidermiş Böylece Kız Olurmuş Erkekse Dışarı Doğru Uzayıp Pipi Olur Sonrada Testisleri Oluşurmuş Acaba Dedim Bizimki İçine Gidebilirmi Sonradan Belkide Tam Karar Aşamasındaydı Gitsemmi Kalsammı Diye Ben O Zaman Gittim Doktora Diye
Saçmalamaya Bile Başladım

Son düzenleme:
NEVRA, senin bebiste buyuk ihtimal erkekmis, hayirlisi olsun canim. Insallah melegin saglikla gelir dunyaya.

Rabbim bu mubarek cuma gununde herkezin dualarini kabul etsin insallah, kimselere keder dert vermesin, bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

Deren girermi o pipiş sonradan içeriyebi kere çıkmış o artık.Bence tüm organları gibin testisleride 14 haftadan sonra belli oluyo çıkıo diye okudum ben sen kaçıncı haftandasın stikerde yazmıo bence erkek ama.......

TURKO, canimmmm moralin bozulmus canim, anliyoruz seni sekercim fakat suan icin tek onemli olan sen ve bebislerin, lutfen dagitma kendini.

Insallah bebisin erkek oldugunu ogrenirsinde sana guzel bir moral olur bugun, hadi bakalim dua ediyoruz senin icinde, hayirli haberlerle gelesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…