Hımm Anladım Tatlımm Aslında Sen Daha İyisini Yapıyorsun Seninki Daha Kesin Sonuç Verir Gerçi Benim Doktorumda % 100 Dedi Hatta Pipisini Bile Gösterdi Ama Ben Yinede İçimden Acaba o Gördüğü Kordonmuydu Demeden Almıyorum Kendimi
Sanki Onlar Benim Kadar Ayırt Edemiyo Kordonla Pipiyi
Teyzoşlarrrr biz hasta oldukbagdemcikler imtahaplanmış sürünüyorum ağrıdan
aman siz dikkat edin valla kendinize hamile hamile ağrı sızı çekmek çok zorr
doktora gittik antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi ama güvenemiyorum kullanmaya bir vermidon içtim inşallah onlara gerek kalmadan atlatırım
Normal zamandaki hastalığa benzemiyo bu hamileyken hasta olmak amann dikkat edin benim durumuma düşmeyin
subaru canım kızın olacakmış sağlıkla sıhhatle gelir inşallah ben 2 kızım olacağını duydugumda ağlamıştım mal gibiinan evimizinn degil cevremizdeki herkezin neşesi oldu eşim daha bi titrer üstüne Hep değişiklik istiyoruz ama rabbim böyle nasip etmiş kendine iyi bak kız anası nazlı olur
Simgecim Sen Rengini Ve Ne Yazmak Sitediğini Belirtirsen Ben Yapabilirim ÇizelgeniCanım ben bu cetveli gene yapamadım profil uygun değil diyor
Teyzoşlarrrr biz hasta oldukbagdemcikler imtahaplanmış sürünüyorum ağrıdan
aman siz dikkat edin valla kendinize hamile hamile ağrı sızı çekmek çok zorr
doktora gittik antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi ama güvenemiyorum kullanmaya bir vermidon içtim inşallah onlara gerek kalmadan atlatırım
Normal zamandaki hastalığa benzemiyo bu hamileyken hasta olmak amann dikkat edin benim durumuma düşmeyin
subaru canım kızın olacakmış sağlıkla sıhhatle gelir inşallah ben 2 kızım olacağını duydugumda ağlamıştım mal gibiinan evimizinn degil cevremizdeki herkezin neşesi oldu eşim daha bi titrer üstüne Hep değişiklik istiyoruz ama rabbim böyle nasip etmiş kendine iyi bak kız anası nazlı olur
canım dışarıya çıkmayı hiç istemesede hazırlanmaya gidiyorum gelince yazarım kızlarr desteginiz iiçimn hepinize çok tşkler ediyorum
Valla pipidir canım o pipi.....%100 denilince pipi+testis falan görüyo doktorlar ehh biliyoruz ki kordonların testisleri yok
Valla pipidir canım o pipi.....%100 denilince pipi+testis falan görüyo doktorlar ehh biliyoruz ki kordonların testisleri yok
Haklısın Galiba Ben Testisleri Hiç Hesaba Katmamıştım
kızlar bugün eşimin kpss sınav sonucu açıklancak saat 2 de hamile duası kabul olur nolur dua edin kazansın çok heyecanlıyım eşimde öle.....Bebişimizin şansına inşallahhhhhhh... mübarek cuma günü yzüüsuyu hürmetine Rabbim...
canımm inş..güzel sonuç alır
keşke önceden bilseydik daha çok dua ederdik
duncan hayırlısı ile kazanır inşallah.. Allah hayırlı kapılar açsın
SUBARU, prensesin hayirli olsun canimm, saglikla gelsin insallah annecinin kollarina.
Darisi biz ogreniceklerin basina:)
iyi güldürdün beni
Ya O Kadar Çok Yanılan Doktor Duydumki O Yüzden % 10 da Olsa İçimde Bi Acaba Var
Dünde Şey Düşündüm Mesela Hani Kız Olacağı Zaman Klitoris İçine Doğru Gidermiş Böylece Kız Olurmuş Erkekse Dışarı Doğru Uzayıp Pipi Olur Sonrada Testisleri Oluşurmuş Acaba Dedim Bizimki İçine Gidebilirmi Sonradan Belkide Tam Karar Aşamasındaydı Gitsemmi Kalsammı Diye Ben O Zaman Gittim Doktora Diye
Saçmalamaya Bile Başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?