2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol NEVRAAA dua ediyorum hep..Allah hepimize iyi günler göstersin inşallah

Arkadaşım üzme kendini...(demesi kolay diyeceksin ama) , Bu dünyada hepsigeçici ..düzelir inşallah

sedasem ve subaru tşkler ayrıntılı ultrasonda bebişi inceleyen uzmanmı
(perinatolog) ben birazda riskli gebelik uzmanı olmasını istiyorum bu sgk geçerli fiyat sanırım dimi?

turkoooooo,,
kızıcam sana şimdi..
ya bırk madem sana nasıl davranıyorsa aynı öyle davran ona,
elbette anlayacak hatasını, ama o zaman iş işten geçmiş olacak,
senin şu hayattaki en önemli varlıkların, yanındaki yavrunla karnındaki günahsızın olmalı,
ne demek hevesiim kalmadı..getirtme beni oraya..
anlıyorum seni moralin bozulmuş, üzülüyürsun kırılmışsın,
ama sen bizden daha iyi bilirsinki, çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızdan dolayı bazı şeylere katlanmamız gerekebiliyor, bu zamanlarda da en büyük destek kuzularımız bize,
canı cehenneme de,
mübarek cuma günü, et duanı arkadaşım, sarıl kızına dünya tatlısı meleğine, git dr. na..
gör pipiyi..

vee hemen gel yaz bize..
ayy ben bile nasıl heyecanlanıyorum, haber bekliyorum senden..
hep söylüyorum, bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, bunu unutma,
kimse için kendini yıpratmaya, bu güzel günlerini mahvetmeye değmez...
toparlanmak ZORUNDASIN..
kızın için, karnındaki mercimek için,
ee bide biz varız bizim içinde tabi..
gül bakim, yoksa geliyo 5 kardeş..
soğuk bişeyler koy gözlerine,
başında ağrıcak yaa, sanki çok umru olcak herifinin başın neyim ağrısa..

Türkocumm Her Evde Tatsızlık Oluyo Birtanem Yapma Böyle Üzme Kendini
Bebişini Düşün Annesi

kızım zaten tek destegim eşimin yanında kendimi çok degersiz hissediyorumm kızımm olmasa bu evliliği bile yürütmezdim ben babasız büyüdüm onuda buna mahküm edemem asla diye düşündüm hep içime atıyorumm gözyaşı olarak çıkıyor okadarr saat yaklaşıyor içimde heves yok yanlız kalmak istiyorum sadece

Hay Ağzına Sağlık Dünürcümmmmmmmm :13:

aynen öyle..
hemide iki kaşunun ortasından turna kuşu

Kurban Olayım Ben Onlarının Kaşlarının Ortasınaa

turko bozma moralini canım erkek milleti anlaşılmaz bir millet zaten. Bırak sen minnoşun daha önemli şimdi. Hem senin için en önemli erkek göbüşünün içindeki erkek olmalı şu anda. Takma kafana canım benim bazı şeyler biz ne kadar düşünürsek düşünelim olacağı yere varır. üzme kendine arkadaşım mübarek cuma günü Rabbine dua et bende etcem senin için hadi öğren gel meraklanıyos amaaaaaaaa...........

kızlar bende minnoşum kızmı erkekmi öğrenmek istiyom çatlıcam ya kaldı 18 gün öğrenmeme52:

Ben Senin Yerinde Olsam Çatt Diye Çatlardımmm
Neden O Kadar Bekliyosun'ki Herhangi Bir Bahane İle Gidip Öğrenemezmisin :26:

[B]baharnaz canım yemeğe gittim yazamadım lütfen kusura bakma .. arkadaşımın 17 ye çıkmıştı onu biliyorum ama senin ona göre süper çok ii ayrıca mutlaka araştırmışsındır sende netten baka bakalım hamilelikte tansiyonun belirtileri yada neden oluyor ne yapman lazım içini ferah tut canım benim benim kuzenim 36 yaşında hamile kaldı 37 de doğurdu tansiyon yaşadı kısmen yaşdan dolayı riskli gebelikti bütün tahliller ayrıtısıyla yapıldı aminiyosentez falan maşşalllah zamanında doğurdu ve hayatımda gördüğüm en zeki en tatlı kız çocuğuu..... sende içii ferah tut.
ayrıca hastane masraflarından bahsediyorsunuz ya benim aklım almıyor burda özel hastanede ben 18 tl verip muayenemi oluyorum tahliller kesinlikle ücretli değil ultrasyon öyle , özel hastanede doğum yapıcam en fazla 300 tl sezeryan 350 de normal doğum oda yani bukadar çıkar masraf diyorlar..cvs yi hiç ücret ödemeden yaptırdım ama dılarda 1.000 tl 1.500 tl diye rakamlar duyuyorum inanılmaz arkadaşlar çokk kötü çok allah yardımcınız olsun..[/B]

kızlar bende minnoşum kızmı erkekmi öğrenmek istiyom çatlıcam ya kaldı 18 gün öğrenmeme52:

zaten 7-8 günü bayram telaşıyla geçecek ... sayılı gün gelecek .. ve ee güzel haberler alıcazzzz... bizde bekliyoruz belli olmayanları ... herkesinki bir belli olsun ..hepimizin kafası beraberce rahat olsun ...

CANIM TEŞK EDERİMM
darısı başına inş..
neeeeee kim kapmış benim kızımı
ben geçmişi okuyamadımm
onu görmedimm du bi bakıyımm

Ben Senin Yerinde Olsam Çatt Diye Çatlardımmm
Neden O Kadar Bekliyosun'ki Herhangi Bir Bahane İle Gidip Öğrenemezmisin :26:

Ya bend çatlıcam ama daha geçen hafta gittim offf bu doktorada yeni başladım nazımda geçmez şimdi zorunlu beklicem(

zaten 7-8 günü bayram telaşıyla geçecek ... sayılı gün gelecek .. ve ee güzel haberler alıcazzzz... bizde bekliyoruz belli olmayanları ... herkesinki bir belli olsun ..hepimizin kafası beraberce rahat olsun ...

Canım ya inşallah gerçi dediğin gibi bayramda baya uzun tatil ama bebişimi kuzum diye seviyom cinsiyet belli omadıı için en azından oğluşum kuzum diye sevsem yada kızancık kuzum diye... valla meleyerek çıkıcak bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…