baharnazcım
tesadüfki bende bilge hastanesine gidicem
subaruda oraya gitmiş fiyat evet çokkk uygun canım
küçükköyde hastane
hepberaber oraya akın ediyormuşuz:84::98:
kızlarr bugün dünkü gibi heyecanım kalmadı akşam biraz tatsızlık yaşadık yine eşimle hiçbişeyde hevesim kalmadı moralmen berbat hissediyorum geceden beri aglamaktan gözlerim şişti resmen inanın bu durumda bana erkek derse dünkü nekadar sevinecem bilmiyorum hiçbirşeyde hevesim isteyim yoktur yine bunalımlardayımm bugün iyi bir gezip hava almam lazım baya kötü hissediyorum kendimi
kızlarr bugün dünkü gibi heyecanım kalmadı akşam biraz tatsızlık yaşadık yine eşimle hiçbişeyde hevesim kalmadı moralmen berbat hissediyorum geceden beri aglamaktan gözlerim şişti resmen inanın bu durumda bana erkek derse dünkü nekadar sevinecem bilmiyorum hiçbirşeyde hevesim isteyim yoktur yine bunalımlardayımm bugün iyi bir gezip hava almam lazım baya kötü hissediyorum kendimi
Tek Taşla İki Kuş Vurmak Buna Derler
turkoooooo,,
kızıcam sana şimdi..
ya bırk madem sana nasıl davranıyorsa aynı öyle davran ona,
elbette anlayacak hatasını, ama o zaman iş işten geçmiş olacak,
senin şu hayattaki en önemli varlıkların, yanındaki yavrunla karnındaki günahsızın olmalı,
ne demek hevesiim kalmadı..getirtme beni oraya..
anlıyorum seni moralin bozulmuş, üzülüyürsun kırılmışsın,
ama sen bizden daha iyi bilirsinki, çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızdan dolayı bazı şeylere katlanmamız gerekebiliyor, bu zamanlarda da en büyük destek kuzularımız bize,
canı cehenneme de,
mübarek cuma günü, et duanı arkadaşım, sarıl kızına dünya tatlısı meleğine, git dr. na..
gör pipiyi..
vee hemen gel yaz bize..
ayy ben bile nasıl heyecanlanıyorum, haber bekliyorum senden..
hep söylüyorum, bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, bunu unutma,
kimse için kendini yıpratmaya, bu güzel günlerini mahvetmeye değmez...
toparlanmak ZORUNDASIN..
kızın için, karnındaki mercimek için,
ee bide biz varız bizim içinde tabi..
gül bakim, yoksa geliyo 5 kardeş..
soğuk bişeyler koy gözlerine,
başında ağrıcak yaa, sanki çok umru olcak herifinin başın neyim ağrısa..
turkoooooo,,
kızıcam sana şimdi..
ya bırk madem sana nasıl davranıyorsa aynı öyle davran ona,
elbette anlayacak hatasını, ama o zaman iş işten geçmiş olacak,
senin şu hayattaki en önemli varlıkların, yanındaki yavrunla karnındaki günahsızın olmalı,
ne demek hevesiim kalmadı..getirtme beni oraya..
anlıyorum seni moralin bozulmuş, üzülüyürsun kırılmışsın,
ama sen bizden daha iyi bilirsinki, çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızdan dolayı bazı şeylere katlanmamız gerekebiliyor, bu zamanlarda da en büyük destek kuzularımız bize,
canı cehenneme de,
mübarek cuma günü, et duanı arkadaşım, sarıl kızına dünya tatlısı meleğine, git dr. na..
gör pipiyi..
vee hemen gel yaz bize..
ayy ben bile nasıl heyecanlanıyorum, haber bekliyorum senden..
hep söylüyorum, bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, bunu unutma,
kimse için kendini yıpratmaya, bu güzel günlerini mahvetmeye değmez...
toparlanmak ZORUNDASIN..
kızın için, karnındaki mercimek için,
ee bide biz varız bizim içinde tabi..
gül bakim, yoksa geliyo 5 kardeş..
soğuk bişeyler koy gözlerine,
başında ağrıcak yaa, sanki çok umru olcak herifinin başın neyim ağrısa..
aynen öyle..
hemide iki kaşunun ortasından turna kuşu
nevra73 içini ferah tut canım inşallah herşey yolunda gidicek
çizelgem nede gözükmüyor
kızlar bende minnoşum kızmı erkekmi öğrenmek istiyom çatlıcam ya kaldı 18 gün öğrenmeme52:
kızlar bende minnoşum kızmı erkekmi öğrenmek istiyom çatlıcam ya kaldı 18 gün öğrenmeme52:
canım bu listeyi ben hazılayıp ekleme yapmadımm canım yoksa sen, unuturmuyum hiçç
[subarucumm gözün aydınn kızını gördün ögrendin hattaa kocaya verdinn bileee deren kaptıı kızını hemende hayırlı olsunn
bakalım benimki neymişşş gelir gelmez yazarım 2 de çıkarım evden
Ben Senin Yerinde Olsam Çatt Diye Çatlardımmm
Neden O Kadar Bekliyosun'ki Herhangi Bir Bahane İle Gidip Öğrenemezmisin :26:
zaten 7-8 günü bayram telaşıyla geçecek ... sayılı gün gelecek .. ve ee güzel haberler alıcazzzz... bizde bekliyoruz belli olmayanları ... herkesinki bir belli olsun ..hepimizin kafası beraberce rahat olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?