2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün eve gidince deneyecem kıs...sen akşama online olcan mı?sonucu yazarım..içime kız doğuyor bakalım...ipe ne doğacak...

akşam açık değilim
yarın sabah burdayım ama

bunu dün akşam 5 tane bayan yaptıkk
hepsinde doğru çıktı
aramızda ilk bebişi olanda bendimmm

Dünür okuyonmu yazdıklarımız,
oğlun olcek diyo bana alyansım,
sende denesene..
Kızlar akşam evden görüşelim o zaman..
gelin ama bak,
akşam geldim ben kimsecikler yoktu ortalıkta..

ya tamam hadi şu an hamile olduğumuz için bir takım fiziksel faktörlerden dolayı yüzük etkileniyor,sağa sola yalpalıyor desek de hiç olmayan diğerleri için nasıl bir mantık yürüteceğiz...???

Son düzenleme:
akşam açık değilim
yarın sabah burdayım ama

bunu dün akşam 5 tane bayan yaptıkk
hepsinde doğru çıktı
aramızda ilk bebişi olanda bendimmm

walla sadece mantıklı gelmedi bana diyorum şekercim...tabii olmaz diye birşey yok...kafama yatmadı sadece...sen yarın işte misin?

Gezgin girmiyo buaralar hayırdırr yaa???

Selam kızlar nasılsınız?....

Dilekçim,sizi takip ediyorum dünden beri,ama yazamadım bir türlü,fırsat bulamıyorum...
Eşim mekkeye gidiyor bu akşam,hac için...
Bende hazırlıklarını yapıyorum,5 gün yalnız kalıcam...
Giripte düzgün yazamadım...
Bir gönderim inşallah size yazarım...

ya tamam hadi şu an hamile olduğumuz için bir takım fiziksel faktörlerden dolayı yüzük etkileniyor,sağa sola yalpalıyor desek de hiç olmayan diğerleri için nasıl bir mantık yürüteceğiz...???

vuuuvvvvv
okadarını bilmiyorummmm
inanki akşam çok tırstııımmm

komşumun biri bir düşük bir kızı var şuan hamile en baştan başladııı düşeni kızını ve şuanda oğlu olduğu çıktı
diğerinin 2 oğlu vardı yine hamile kız çıktı

Ben sabah ictigim zaman mutfaktan cikamiyorum,tescilledim sabah icince acayip istah arttiriyor.sen tok karnina aksamlari ic istersen..maasallah iyi kilo almissin bebisine yarasin

ayyyy evet bende akşam içmeyi deniyim o zaman inş.bebişime yarar cnm kuzucum tosun gibi olur o zamannnn

elevit konusunda sanırım doğru söylüyorsunuz...dün akşam zor tuttum kendimi 2.tabak makarnayı yememek için ya.......kaldı ki ben 1 tabağı ancak bitirirdim..napsak bıraksak mı ki ya eleviti?:26:[/QUOTE]

bence bırakma cnm hazalın dediği gibi yatarken içmeyi denemek lazım.Düşünsene dr.bana lohusalıktada içeceksin demişti artık nasıl olurum yaaa yuvarlanıveririm valla evet evet akşam içelim biz

sakin canim olurmu oyle sey..hersey bebeklerimizn sagligi icin..Elevitin icinde cogu vitamin var hem bebege hemde bize cokk faydali..kilolari veririz bebisin pesinden kosmaktan dert etme :90:

özlem sende coraspin kullanıyosun dimi canım ne zamana kadar içiceksin
bana 6.aya kadar dendi.
bu arada turko gelmedi.merak ediyorum

Allah kabul etsin ve kavuştursun canım...

Allah kabul etsin insallah haccini...cabucak gecsin zaman sende yanliz kalma:)

bence bırakma cnm hazalın dediği gibi yatarken içmeyi denemek lazım.Düşünsene dr.bana lohusalıktada içeceksin demişti artık nasıl olurum yaaa yuvarlanıveririm valla evet evet akşam içelim biz

sakin canim olurmu oyle sey..hersey bebeklerimizn sagligi icin..Elevitin icinde cogu vitamin var hem bebege hemde bize cokk faydali..kilolari veririz bebisin pesinden kosmaktan dert etme :90:

ben zaten yatarken içenlerdenim arkadaşlarım:90: o yüzden bıraksak mı ki dedim...ama haklısınız tabi...olmaz öyle şey....

Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…