2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

önce hamileyim yazıp 2222 ye yollamışım ...o beni yönlendirmişti sonra S:A.T falan soruyor onuda gönderiyorsun ...

aaaa teşk.ler
eşin babayım diyemi yazdı

usg resmi ne zamandır gönderiyor

bende üyeyim türkcele çok güzel mesajlar geliyor.
mutlu oluyorum.
ciesra canım bende yaptım yüzüğü erkek çıkıyor ilk.sonra kız çıktı.
ikinciyi yaparmıyım hiç bilmiyorum.önce sağlıkla doğsun bebişim sonrasını düşünürüm.(5 tane dondurulmuş bebişim var)çok tuhaf oluyor insan hepsini doğursam keşke.
doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti

tşk ederim bende üye oldum

efendimm
bilmem kaç saniye doldurmadığım için özelden gönderemiyorumm:78:

600 sn diyo banada..
bizde krımızı olalım barik be..
nasıl kırmızı olunuyo ki?

turko nerde kaldı yine yawwwww
giderken keyifsizdi inş.keyfi yerine gelmiştir

evet ya benimde aklıma geldi demin,
naptı acaba,
kaçtaydı ki acaba muayenesi..

nedemek zevkle paylaşırım
...şimdi 1 dane daha geldi ..
bebeğinizin kemiklerri sertleşti .. erkekse prostatları oluştu..kız ise yumurtalıkları oluştu diyor ....
... oyyy

:) Allahım içimizdekiler insan oluyo ya,
mucize bu..
İyiki kadınız,
iyiki tadıyoruz bu duyguları..
Şükür rabbime..

subarucum mesaj geldi bana babayıda kaydedelim diye onlar yönlendirdi öyle kaydoldum akşam eşime aorayım bakayım ona göre naaptık yazarımm..
nevracım 9. haftadan beri gönderiyo ve her 2 haftada 1 gönderiyo bebeğiniz buna benziyo diye.Telefonunun mms ayarları varmı ??

aa tutuyo galiba bu alyans olayı yaa..
ayy evet ilki olsun sağlıkla annesi ikinciye nasip..

kızlar ben bi resim eklemek istiyorum buraya nasıl yapıcam bilemedim ?

resmini mi paylaşcan bizle...bende göbişimi koycaktım ama bilemiyom bende..

kızlar öğleyin tansiyonum bir yükseldi 13 8 yine başağrısıda o biçim anlatılamaz ağrı kesici içtim ve yattım şimdi kalktım ( hala ağrıyor tansyonum idare eder

CerenliYağmur arkadaşın nasıl dayanmış tansiyon ilacımı kullandı dr önerisiyle canım ben 13 8 e dayanamıyorum ölücem zaanediyorum, bebişimi düşünüyorum
Sen ayrıca ne kadar ekonomik fiyata hastane işlerini hallediyorsun maşallah yani

Subaru detaylı dr bilgin için tşkler

eleviti ben akşamları yatmadan 5 dk önce içiyorum bulantı yapmıyor
demir ilacını sabahları 6,37 gibi 2 mandalinle alıyorum

yaaa bana usg gelmiyor demekki mms ayarları yok doğru söylüyorsun
.. onu hallederim ben

subaru ciesra resim eklemek için gelişmiş cvp yazda eklenti ekle kısmı var orayı tıklayınca pcden seçim ekliyosun resmii...

ayyy dılekcıgım bende uyeyım ben turkcelı vınımda kullanıyorum bazen acılmayan garıp msjlar gelıyodu sanırım acılmadıgı ıcın oyle gorunuyodu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…