benim kocacıım turkcellde müdür oyüzden ilk yapanlardanım ve sitede yazmıştım sizde üye olun diye.HAMILEYIM yaz 2222 ye yolla sonra seni yönlendiriyo zatenn...benim kocamda baba olarak üye oldu onada eşine iyi davran tarzında mesajlar geliymuş heheh
bana dün gelen mesaj : Hamileliğinizin 16.haftasındasınız.bebeğiniz artık başını dik tutabiliyor ve gözlerini kırpabiliyor ...
ayrıca her sabah geliyo mesaj okurken heyecanlanıyorum ve sonrasındada gülüyorum her hafta usg resmide gönderiyoo
benim kocacıım turkcellde müdür oyüzden ilk yapanlardanım ve sitede yazmıştım sizde üye olun diye.HAMILEYIM yaz 2222 ye yolla sonra seni yönlendiriyo zatenn...benim kocamda baba olarak üye oldu onada eşine iyi davran tarzında mesajlar geliymuş heheh
efendimm
bilmem kaç saniye doldurmadığım için özelden gönderemiyorumm:78:
turko nerde kaldı yine yawwwww
giderken keyifsizdi inş.keyfi yerine gelmiştir
nedemek zevkle paylaşırım
...şimdi 1 dane daha geldi ..
bebeğinizin kemiklerri sertleşti .. erkekse prostatları oluştu..kız ise yumurtalıkları oluştu diyor ....
... oyyy
önce hamileyim yazıp 2222 ye yollamışım ...o beni yönlendirmişti sonra S:A.T falan soruyor onuda gönderiyorsun ...
bende üyeyim türkcele çok güzel mesajlar geliyor.
mutlu oluyorum.
ciesra canım bende yaptım yüzüğü erkek çıkıyor ilk.sonra kız çıktı.
ikinciyi yaparmıyım hiç bilmiyorum.önce sağlıkla doğsun bebişim sonrasını düşünürüm.(5 tane dondurulmuş bebişim var)çok tuhaf oluyor insan hepsini doğursam keşke.
doktor erkek olabilir ama kesin değil demişti
kızlar ben bi resim eklemek istiyorum buraya nasıl yapıcam bilemedim ?
subarucum mesaj geldi bana babayıda kaydedelim diye onlar yönlendirdi öyle kaydoldum akşam eşime aorayım bakayım ona göre naaptık yazarımm..
nevracım 9. haftadan beri gönderiyo ve her 2 haftada 1 gönderiyo bebeğiniz buna benziyo diye.Telefonunun mms ayarları varmı ??
ogluuuuuuuuuuummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?