özlem İPE DİKKAT ET ipi ilk taktığında karnının üzerinde tuttuğunda ip dolanmış olmamalı
Allah kabul etsin ve kavuştursun canım...
özlem İPE DİKKAT ET ipi ilk taktığında karnının üzerinde tuttuğunda ip dolanmış olmamalı
canım bana geçen hafta yaptılar ama saçımın teliyle elime tuttular kızım olacak çıktı ve 2. kez yaptılar hiç dönmedi bende hep tek çocuk düşünüyorum ama bakalım doğrumu çıkacakk ..bide iple göbeğime deniyeyim sonucu yazarımmbu arada marmariss dilek sende bi yaparmısın ..inanmasanda bi yap yaa lütfennn
ben senin kızın olacak diye yazmıştımmm
Allah kavuştursun canımm girince yazın yaa merak ediyoruz okadar alıştıkki yokluk belli oluyooSelam kızlar nasılsınız?....
Dilekçim,sizi takip ediyorum dünden beri,ama yazamadım bir türlü,fırsat bulamıyorum...
Eşim mekkeye gidiyor bu akşam,hac için...
Bende hazırlıklarını yapıyorum,5 gün yalnız kalıcam...
Giripte düzgün yazamadım...
Bir gönderim inşallah size yazarım...
ya tamam hadi şu an hamile olduğumuz için bir takım fiziksel faktörlerden dolayı yüzük etkileniyor,sağa sola yalpalıyor desek de hiç olmayan diğerleri için nasıl bir mantık yürüteceğiz...???
Allah kavuştursun canımm girince yazın yaa merak ediyoruz okadar alıştıkki yokluk belli oluyoo
dolanmış olmamalı derken?:26:
canım bana geçen hafta yaptılar ama saçımın teliyle elime tuttular kızım olacak çıktı ve 2. kez yaptılar hiç dönmedi bende hep tek çocuk düşünüyorum ama bakalım doğrumu çıkacakk ..bide iple göbeğime deniyeyim sonucu yazarımm
olsun ya bi dene bakalımm
oooo ben 3 tane düşünmüyorum ki
canım ıpı aldım dolasıgını actım duzelttım elımle dugunledım alyansımayıne dosıgı vardır dıe duzelttım sonra gobusumun uzerıne koydum daıre cızıyo sureklı...ve bıkc defa denedım.aynısı oldu....
marmaris dilekten istanbul subaruyaaa...senin dediğin gibi yaptım elimdekinin aynısı çıktı 1 tane ve kız bebek korkulur bu işten yaa 2. diye niyetlenip yapıyorum olmuyo hareket etmiyoo beyin gücümü acaba bu yaa:S:S
Subaru senin 3. kaza olacak galiba hehehe :))
TAMAM özlemcim kızın olucak işte
yaşasın prenseslerrr çoğalıyoooo prenses annesi olucaksınnn
senin cinsiyet belli değildi dğilmi ?
1 ci erkek 2. kız çıkıyo bende de..
şaka gibi,
nasıl değişik oluyo..
anlayamıyorum..
oğlummu olcak benim şimdi..
gördüm ve yaptım,
vee senden korkuyom ben kanka..
yok canım bellı deyıl az once dr un sekreterı aradı 30 kasımda rendevumuz varmıs 3 lu testımız de varmıs.....hayırlısı ıns tatlım benın ıcımden hep erkek gecıyo...ama babamız kız ıstıyo cok....dılıyorum hersey kocaman kalplı kocamın kalbıne gore olur rabbım hepımıze herseyın hayırlısını versın ıns....
arkadaşımmm kankaammm
bilmiyorum ip+ yüzük testi bu böyle çıkıyor işte
biraz daha bekliycezz neticesini görmek için
ama sen pembiş bişey alma az bekle tamam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?