2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar son günlerde ikeaya giden varmı
bebek için oradaki karyolalar nasıl acaba?ürünleri kalitelimidir?

arkadaşımmm kankaammm
bilmiyorum ip+ yüzük testi bu böyle çıkıyor işte
biraz daha bekliycezz neticesini görmek için
ama sen pembiş bişey alma az bekle tamam mı ?

sedasem sen cinsiyetini öğrenmişmiydin,
yapsana şu deneyi bi sende nolur..

kızlar şu türkcellin hamileyim servisine abone olan varmı aranızda .. ben ilk günlerden beri üyeyim çok güzel msj lar geliyor

ben ıkea ya hamıle kalmadan once gıttım canım ısyerınde cocuk reyonunda onların mamut sandelyelerını kullanıyoruz onlatdan memnunuz bebk besıklerı cok cırkın geldı bana bılemıyorum cok sade oyun parkı gıbı ama besık tuhaf bısy hıc benım tarzım deyıl yanı bıde cok pahalı tabı tercıh meselesı bence o paralara o cırkın seylere degmez dıye dusunuyorum...

ben turccell li değilim,,kırmısıyım ben
KIRMIZIIII..

hamilel,k gününe göre geli,yor uyarı mesajları.. senle ben gününmüz aynı nasılsa ...
şimdi gelen msj yazayım sana ...

"hamileleiğinizn rahat dönemine hoş geldiniz. artık vücüdünüz gebeliğe uyum sağladı.nilerleyen haftalarda bebeğin hareketlerini hissedeceksiniz"

cnm nasıl üye oluyoruz bu hizmete ve ücretlendirme nasıl

ayyy inşallah bi tepiklemeye başlasa..
arada paylaşırsan sevinirim..
zahmet vermezsem tabisi

benim kocacıım turkcellde müdür oyüzden ilk yapanlardanım ve sitede yazmıştım sizde üye olun diye.HAMILEYIM yaz 2222 ye yolla sonra seni yönlendiriyo zatenn...benim kocamda baba olarak üye oldu onada eşine iyi davran tarzında mesajlar geliymuş heheh

ayyy inşallah bi tepiklemeye başlasa..
arada paylaşırsan sevinirim..
zahmet vermezsem tabisi

nedemek zevkle paylaşırım
...şimdi 1 dane daha geldi ..
bebeğinizin kemiklerri sertleşti .. erkekse prostatları oluştu..kız ise yumurtalıkları oluştu diyor ....
... oyyy

bana dün gelen mesaj : Hamileliğinizin 16.haftasındasınız.bebeğiniz artık başını dik tutabiliyor ve gözlerini kırpabiliyor ...

ayrıca her sabah geliyo mesaj okurken heyecanlanıyorum ve sonrasındada gülüyorum her hafta usg resmide gönderiyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…