2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi haberlerde bi haber beni çok etkiledii...
İstanbulda 8 aylık hamileyi sevgilisi bıçaklıyo hastanede kadın ölüyo bebeği sezeryanla alıyolar ve yaşıyo ve kimse bebeğe sahip çıkmıyoo hayata 1-0 yenik başlıyo o bebeğin günahı ne ya ((

Turkocum hayırlı olsun çok sevindim canım

Kızlar yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz izmire gidicez kısmetse daha valiz yapıcam çok iş var görüşürüz herkese iyi bayramlar izmirden de girmeye çalışıcam kızlar:92::92:

selam kızlar,herkez dağılıyor ben geldim...Eşimi yolcu ettim...
Rabbim sağ selim gelmesini nasip etsin...

Arkadaşıda gidiyor onunla bekar,kuşları varmış 3 yavrusu olan 5 kişilik muhabbet ailesi,1 kanarya,1 tek muhabbet bana getirdiler,sıkılırsam oyalanayım diye,kuşlara bayılırım ben,şimdi içerden sesleri geliyo mubarekler hiç susmuyo yandım ben...

Turkocum gözün aydın yaa,Maşallah bebişine...
Rabbim gönlüne göre verdi elhamd.. Darısı diğer istiyenlere...

Son düzenleme:
Yolculuğa çıkan arkadaşlarada Rabbim kolaylık versin,sağ selim gidip gelin inşallah...
Bebişlere iyi bakın,sizede şimdiden iyi bayramlar...

Baharnaz'cım,çok geçmiş olsun..Baş ağrıların devam ediyor demek,doktora göründün mü?
Rabbim şifa versin sana...İnşallah en kısa zamanda geçer...

Son düzenleme:
evet eşim 5 gün kadar yok...

Bayramlık mı? Adet yerini bulsun diyemi?

ay kendımı zor tutuyorum cnm ya bır bılelım neler neler alacam ben yavruma

kac gundur bayramlık bakınıyorum kendıme ama hıc ıcımden kendım ıcın bırsey almak gelmıyor bır bılsem cınsıyetını hayırlısıyla

Aynen canım bende kendimi zor tutuyorum...
Artık yavaş yavaş başlarım,ama kendimi kaptırmak istemiyorum...

ıyı degıl dıyorlar onceden almak ama ıste dayanamıyoruz kı

bır yondende yavas yavas almak ıyı son gunde sıkısmaz

cunku cok sey lazım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ıyı degıl dıyorlar onceden almak ama ıste dayanamıyoruz kı

bır yondende yavas yavas almak ıyı son gunde sıkısmaz

cunku cok sey lazım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Evet alınacak şeyler çok,ama 7den sonra başlamak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...
Tabi ihdiyaçlar için...Şuan alacaklarm hep fuzuli olur benim..

ben bır ıkı kıyafet alıyım hevesımı kırıyım gerısı beklerım en azından bılerek beklemek daha keyıflı

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?

turkocum cinsiyetini ögrenmissin gözün aydin canim :) darisi basimiza birde ben ögrenseydim catlicam :)))

zonnetje sen ögrendinmi cinsiyetini canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…