2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende cok iyiyim canim esin mekkeye gidiyormus ne güzel ,5 gün yalniz kalcaksin ama esinde büyük sevab islemis olacak canim

Evet onun için seviniyorum ama yalnızlığıda istemiyordum,biraz buruk oldum...
İnşallah sağ selim atlatırım şu günleri...

bidaki randevun nezman canim ?

Belli değil,yani biz ne zaman istersek o zaman gidicez inşallah,eşim iki ay sonra diyordu ama bugün o kadar uzun sürmez götürürüm inşallah dedi rahatladım...

2 ay baya uzun canim ya ozman en gec sen ögrenmis olcaksin :))) benimde bu ayin 22de bakalim buzdolabi doktorum diyecekmi busefer cinsiyetini :))

2 ay baya uzun canim ya ozman en gec sen ögrenmis olcaksin :))) benimde bu ayin 22de bakalim buzdolabi doktorum diyecekmi busefer cinsiyetini :))

İnşallah uzun sürmez ya bende merak ediyorum ister istemez...

Seninde 22inde öğrenmen lazım normalde,artık görmesi gerekiyor,inşallah söyler..

canım gözün aydın hep erkek annesi olcaz:))))))
anladım canım
coraspin hap kullanan varmı aranızda 6.aya kadar içicem ben
ben kullanıyorum ama ne zaman bırakacagımı bilmiyorum
canım elevitide muhakkak kullan içinde bütün vitaminler var.
ogluuuuuuuuuuummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canım allah gönlüne göre verdi

hayırlı akşamlar kızlarrr yine ben naber nasılsınız yaaa size bişi sorcaktım ben yeni hamileyim ama iki gündür belim agrıyooo bide kasıklarım akıntımda var sizce bunlar normal mi ilki düşük olmuştu ya korkum ondan allah korusun bebişimi bu defa yaaa varmı bi fikri yada önerisi olan arkadslar doktorumu aradım da telefonu kapalı.........

turkocugum oglun hayırlı olsun canım ben ılk gunden berı hıssedıyordum senın oglun olacagını sasırmadım sabah esım ıse gıderken bahsettım senden bırı var forumda bugun cınsıyetı ogrenecek aylardır beklıyordu oglu olsun cok ıstıyor kızı var bır tane dedı erkektır ztn dedı bu sene hep erkek dıye:) valla oglen uyudum bır ara aksamustu hemen actım sırf senı goreyım dıe hatta gecmısı okumadan dırekt ılerı attım sayfaları oglum oluyorrrrrrrr yazdıgını gorunce coook sevındım annemle agabeyım vardı yanımda hemen onlara da anlattım:) allah aılenı senı nazarlardan saklasın ınsallah sımdıden ıyı bayramlar

İnşallah uzun sürmez ya bende merak ediyorum ister istemez...

Seninde 22inde öğrenmen lazım normalde,artık görmesi gerekiyor,inşallah söyler..

benim esas kendi doktorum tatile cikmis bu onun yeine gelmis gecici ama bi görme sus pus birsey sanki ben doktor o hamile :)))) birsey sormassan agzindan ufacik laf alamiyon ,benim kendi doktorum cok konuskan soru sormama bile gerek kalmiyo nerdeyse herseyi söylüyor usgye bakarken

Hoşgeldin canım...
Normalde bel ve kasık ağrısı normal deniyor yerleşme oldugu için...Rahim genişlediği için vs.. Ve akıntıda kanama olmadıgı sürece sorun yok diye biliniyor...
Ama doktoruna danışmanda yada görünmende fayda var tabi,en azından için rahat eder...
Bol bol dinlen yorma kendini...

hayırlı olsun cnm endıselenme hıc akıntı cok normal kokulu ve renklı degılse problem yok dr bana sureklı olacak demıstı bel agrısı da cok normal bende olmadı ama hep olur kanaman olmadıgı surece endıselenme benım de mesela cok sıddetlı karın agrılarım oluyor dr 9 ay boyunca olabılır cok normal dedı rahım buyudugu ıcın oluyormus ınsallah bebegını saglıkla kucagına alırsın

Kendi doktorun ne zaman geliyor? ona gitsen daha sağlıklı o zaman canım,cinsiyeti bu söylemese doktorun kesin söyler...

ilk haftalrda belim kasigim cok agrimisti fena sekilde hemde ama sen yinede dikkat et bol bol dinlen akintin kirmizi yada pempe renge dönüsürse mutlaka doktora görün

canım bunlar çok normal akıntın renkli ve kokulu degilse korkma.kasık ve bel agrılarıda normal

canımm kan testinde gittim doktorum bana elevitle coraspin verdi bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım melike hanım dedi bende böle belim agrıyınca tedirgin oldum dogal haliyle ya inşallah öledir tatlım benim hani yeni yaaa satım 8 ekimdi bugün tam 5 haftalık görünüyo tabi döllnemeden hesap edersek işte onu bilmiyom ama 17.günümde catladı galiba yumurtam kasıklarım cok siddetli agrımıstıda ondan biliyom çok tesekkürler canım

canım akıntımbeyaz sekilde sık idrara cıkıyom bide belim agrıyoo böle iştee inşallah öledir canım normaldir hersey yolundadır yaaaa çok tesekkürlerr

Allah'ın izniyle birşey olmaz canım sen bol bol dinlenmene bak..
Benimde ilk haftalarım bel ağrısından dolayı yatarak geçti,bebişim için herşeyi bıraktım dinlendim...
Önemli birşey olmaz inşallah...

ilk haftalrda belim kasigim cok agrimisti fena sekilde hemde ama sen yinede dikkat et bol bol dinlen akintin kirmizi yada pempe renge dönüsürse mutlaka doktora görün
ahh canım yaa içimi azdaolsa rahatlattınız yaa çok tesekkürler tamam canım dinlenirim ayagımın altına yastık koyuyom uzanmaya calışıyom
canım bunlar çok normal akıntın renkli ve kokulu degilse korkma.kasık ve bel agrılarıda normal

yok canım beyaz akıntı oluyo belim korkuttu benide o yüzden sizinde bi fikrinizi alayım dedim canım çok tesekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…