iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
turkocum cinsiyetini ögrenmissin gözün aydin canim :) darisi basimiza birde ben ögrenseydim catlicam :)))
zonnetje sen ögrendinmi cinsiyetini canim ?
gezgıncım senın cınsıyet bellımı kı elbıse aldın
acba ben yarın gorurmuyum
Hoşgeldin canım elh biz bebeğimle iyiyiz,sen nasılsın ??
Yok canım belli değil daha çok var öğrenmeme...
Ama dayanamadım ilk dogdugunda giydirilen elbiseler varya,onlardan ortak renk aldım,krem yeşil vs karışımı şeker bişiy...
bende cok iyiyim canim esin mekkeye gidiyormus ne güzel ,5 gün yalniz kalcaksin ama esinde büyük sevab islemis olacak canim
bidaki randevun nezman canim ?
Evet onun için seviniyorum ama yalnızlığıda istemiyordum,biraz buruk oldum...
İnşallah sağ selim atlatırım şu günleri...
Belli değil,yani biz ne zaman istersek o zaman gidicez inşallah,eşim iki ay sonra diyordu ama bugün o kadar uzun sürmez götürürüm inşallah dedi rahatladım...
2 ay baya uzun canim ya ozman en gec sen ögrenmis olcaksin :))) benimde bu ayin 22de bakalim buzdolabi doktorum diyecekmi busefer cinsiyetini :))
canım gözün aydın hep erkek annesi olcaz:))))))kızlar merhaba ;
11 gibi doktora gittim ilaçlarımı değişiklikyapacak muayene yoktu bugün ... g
gelmişken bebişede bakalım dedi...
vee % 70 erkek gözüküyor dedi.....%100 olamadığı için alışveriş yapma dedi :))
16. haftalarda yine bakacak
bu arada ikili testin sonucunu aldım ohh iyi çıkmış...
anladım canımdoktorum çiğ ete elledikten sonra elini ağzına burnuna sürme dedi yıkamadan .. açıkçası
daha et pişiremedim mide bulantılarımda ...kayınvalidelere gidince onlar yapıyorlar:))
bu arada ne iğnesi kullandığımı sormuştun .... fragmin kullanıyorum 5000lik X2 tane sabah -akşam günde ..bende trombofili (kan pıhtılaşma )çıktı .. kan dolaşımını salıyor bebeğe kan gitmesi için gerekli 32. haftaya kadar devam
ben kullanıyorum ama ne zaman bırakacagımı bilmiyorumcoraspin hap kullanan varmı aranızda 6.aya kadar içicem ben
canım elevitide muhakkak kullan içinde bütün vitaminler var.kızlar doktorum bana elevit verdi ama ben daha açmadım bile sadece kan hapımı gece yatmadan önce içiyorum başkada bişey içimiyorum.. ben yeterince çeşitli beslenmeye çalışıyorum her akşam mutlaka bi sebze yemeği yapıyorum kendime .. pırasa, karnabahar,ıspanak, fasulye,pancar, havuç, kabak, patlıcan daha aklınıza ne gelirse haftada 1-2 defa bunlardan muhakak tüketiyorum.. kuru baklağilleride tabi.. bu yüzden topaç olma yolundayım orası ayrı:)) sizler kullanıyomusunuz? internette arşatırdım demir hapı içilmeli mutlaka anne sütü içinde gerekli ama vitamin şart değil diyordu..
hayırlı olsun canım allah gönlüne göre verdiogluuuuuuuuuuummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrrrrr
İnşallah uzun sürmez ya bende merak ediyorum ister istemez...
Seninde 22inde öğrenmen lazım normalde,artık görmesi gerekiyor,inşallah söyler..
hayırlı akşamlar kızlarrr yine ben naber nasılsınız yaaa size bişi sorcaktım ben yeni hamileyim ama iki gündür belim agrıyooo bide kasıklarım akıntımda var sizce bunlar normal mi ilki düşük olmuştu ya korkum ondan allah korusun bebişimi bu defa yaaa varmı bi fikri yada önerisi olan arkadslar doktorumu aradım da telefonu kapalı.........
hayırlı akşamlar kızlarrr yine ben naber nasılsınız yaaa size bişi sorcaktım ben yeni hamileyim ama iki gündür belim agrıyooo bide kasıklarım akıntımda var sizce bunlar normal mi ilki düşük olmuştu ya korkum ondan allah korusun bebişimi bu defa yaaa varmı bi fikri yada önerisi olan arkadslar doktorumu aradım da telefonu kapalı.........
benim esas kendi doktorum tatile cikmis bu onun yeine gelmis gecici ama bi görme sus pus birsey sanki ben doktor o hamile :)))) birsey sormassan agzindan ufacik laf alamiyon ,benim kendi doktorum cok konuskan soru sormama bile gerek kalmiyo nerdeyse herseyi söylüyor usgye bakarken
canımm kan testinde gittim doktorum bana elevitle coraspin verdi bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım melike hanım dedi bende böle belim agrıyınca tedirgin oldum dogal haliyle ya inşallah öledir tatlım benim hani yeni yaaa satım 8 ekimdi bugün tam 5 haftalık görünüyo tabi döllnemeden hesap edersek işte onu bilmiyom ama 17.günümde catladı galiba yumurtam kasıklarım cok siddetli agrımıstıda ondan biliyom çok tesekkürler canımHoşgeldin canım...
Normalde bel ve kasık ağrısı normal deniyor yerleşme oldugu için...Rahim genişlediği için vs.. Ve akıntıda kanama olmadıgı sürece sorun yok diye biliniyor...
Ama doktoruna danışmanda yada görünmende fayda var tabi,en azından için rahat eder...
Bol bol dinlen yorma kendini...
hayırlı olsun cnm endıselenme hıc akıntı cok normal kokulu ve renklı degılse problem yok dr bana sureklı olacak demıstı bel agrısı da cok normal bende olmadı ama hep olur kanaman olmadıgı surece endıselenme benım de mesela cok sıddetlı karın agrılarım oluyor dr 9 ay boyunca olabılır cok normal dedı rahım buyudugu ıcın oluyormus ınsallah bebegını saglıkla kucagına alırsın
canımm kan testinde gittim doktorum bana elevitle coraspin verdi bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım melike hanım dedi bende böle belim agrıyınca tedirgin oldum dogal haliyle ya inşallah öledir tatlım benim hani yeni yaaa satım 8 ekimdi bugün tam 5 haftalık görünüyo tabi döllnemeden hesap edersek işte onu bilmiyom ama 17.günümde catladı galiba yumurtam kasıklarım cok siddetli agrımıstıda ondan biliyom çok tesekkürler canım
canım akıntımbeyaz sekilde sık idrara cıkıyom bide belim agrıyoo böle iştee inşallah öledir canım normaldir hersey yolundadır yaaaa çok tesekkürlerr
ahh canım yaa içimi azdaolsa rahatlattınız yaa çok tesekkürler tamam canım dinlenirim ayagımın altına yastık koyuyom uzanmaya calışıyomilk haftalrda belim kasigim cok agrimisti fena sekilde hemde ama sen yinede dikkat et bol bol dinlen akintin kirmizi yada pempe renge dönüsürse mutlaka doktora görün
canım bunlar çok normal akıntın renkli ve kokulu degilse korkma.kasık ve bel agrılarıda normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?