2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

allah razı olsun canım hepinizden inanki suanda biraz daha iyiyim ölecektim sinirden eşimde görevde evde yok tam aksi gibi çok tesekkür ederim hepinize canım çok saolun yaa

yok ya benım baya cıkıyor kardesım aynı 7 aylık gıbı dıyor dusunun

makın olsaydı resım cekerdım

kac kilo aldinki sen canim ?

ben dün rüyamda mavi boncuktan canta gördüm yorumlucak arkadaslar varmi acaba

daha almadım cnm kılo ben cok sukur kı ama karnıma cayıp ya bugun herkesı sasırtı yanı gaz gıbıde degıl belkı dar gıyındım ondan bu kadar bellı oldu

bende bılezık goruyorum ıkıdır

senın bence oglun olacak cnm ıcımden oyle gecıyor

Miz mizcim benimde aynen göbis 7 aylik gibi cok cikti hamile pantolonu giyiyorum 3 kilo aldim ama gobis masallah.Bugun trende bana yer verdiler hamileyim diye.

kendi doktorum bu ayin 30 da geliyor canim ama randevumsa 22de iste
O zaman sen git canım net birşey öğrenemessen arada 8 gün kadar var,usg tekrar girme hakkın var,daha iyi olur senin için...

kızlar benım karnım cok cıktı bu aralar sızın durumlar nasıl

Benimde artık top gibi bişeyler hafiften çıkmaya başladı,tabi bazen fena şişiyo,saklıyamam bol giyinmessem...

Bende hamıle pantolonu gıyınıyorum onda gobek daha belırgın oluyor zaten

normal pantolana gore yuvarlak hemde oluyor

Ya cok heycanlıyım bugun nasıl uyuyacaksam

acaba bebegım cınsıyetını yarın bana gosterecekmı babasıyla gorecez

ıcımde bır ses bebegım yaramazlık yapacak gostermıyecek dıyo esımde gosterır oglumuz pıpısını dıyor

yalniz kizlar kisin sogugunda ne giyecegiz o sis göbislerle.Ben simdiden bol ceketlere bakiyorum napcaz bilmem.

İnşallah öğrenirsiniz canım...

Benim eşimde erkekmiş gibi davranıyor bebişime
Bakalım ne çıkıcak..Rabbim hayırlısını versin...

arkadaşlar peki hiç bebeginizin hareketlerini hissediyomusunuz?ben daha hiç hissetmedim

Canım ben arada bir bişeyler hissediyorum,gaz yada başka bişey değil eminim yüzde yüz,hatta o his gelince direk elimi karnıma götürüyorum,birden şişiyo iniyo falan
İnşallah yavaş yavaş artar yaa

eee guzelim daha ne olsun..ne guzel 15 cm..normalde bu haftalarda 11-12 cm olmasi lazimmis...

TURKO, hadi gosun aydin canimmm
Nekadar sevindim bilemezsin:))
Yuce Rabbim verdi kalbine gore,
O na nekadar sukretsek azdir.

Bir Oglusumuz pasamiz daha geliyor heyyttt

TURKOOOOOOOOOOOOOOOOO......hayırlı olsun canım...bak Allah gönlüne göre verdi...

Turkocum hayırlı olsun çok sevindim canım

Turkocum gözün aydın yaa,Maşallah bebişine...
Rabbim gönlüne göre verdi elhamd.. Darısı diğer istiyenlere...[/B]

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?

turkocum cinsiyetini ögrenmissin gözün aydin canim :) darisi basimiza birde ben ögrenseydim catlicam :)))

arkadaşlar peki hiç bebeginizin hareketlerini hissediyomusunuz?ben daha hiç hissetmedim

canım vallahi ben şuan bile hissediyorum şuan inanın oynuyorr benim kerataaa
eee 2i gebelik olmasının avantajlarıymış kaslar gevşek oldugu için erken ve daha rahat hissedebiliyormuşummm darısıda sizlere az kaldıı

Canım ben arada bir bişeyler hissediyorum,gaz yada başka bişey değil eminim yüzde yüz,hatta o his gelince direk elimi karnıma götürüyorum,birden şişiyo iniyo falan
İnşallah yavaş yavaş artar yaa

Ben hissediyorum özellikle yan yatinca tik tik atiyo biraz bende tecrübede var 3. cocugum bu o yüzden ama 16. haftadan sonra belirginlesir hareketleri..

ne güzel ya bende hissetmek istiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…