- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Allah'ın izniyle birşey olmaz canım sen bol bol dinlenmene bak..
Benimde ilk haftalarım bel ağrısından dolayı yatarak geçti,bebişim için herşeyi bıraktım dinlendim...
Önemli birşey olmaz inşallah...
Kendi doktorun ne zaman geliyor? ona gitsen daha sağlıklı o zaman canım,cinsiyeti bu söylemese doktorun kesin söyler...
kızlar benım karnım cok cıktı bu aralar sızın durumlar nasıl
yok ya benım baya cıkıyor kardesım aynı 7 aylık gıbı dıyor dusunun
makın olsaydı resım cekerdım
kac kilo aldinki sen canim ?
ben dün rüyamda mavi boncuktan canta gördüm yorumlucak arkadaslar varmi acaba
O zaman sen git canım net birşey öğrenemessen arada 8 gün kadar var,usg tekrar girme hakkın var,daha iyi olur senin için...kendi doktorum bu ayin 30 da geliyor canim ama randevumsa 22de iste
kızlar benım karnım cok cıktı bu aralar sızın durumlar nasıl
Ya cok heycanlıyım bugun nasıl uyuyacaksam
acaba bebegım cınsıyetını yarın bana gosterecekmı babasıyla gorecez
ıcımde bır ses bebegım yaramazlık yapacak gostermıyecek dıyo esımde gosterır oglumuz pıpısını dıyor
arkadaşlar peki hiç bebeginizin hareketlerini hissediyomusunuz?ben daha hiç hissetmedim
eee guzelim daha ne olsun..ne guzel 15 cm..normalde bu haftalarda 11-12 cm olmasi lazimmis...
TURKO, hadi gosun aydin canimmm
Nekadar sevindim bilemezsin:))
Yuce Rabbim verdi kalbine gore,
O na nekadar sukretsek azdir.
Bir Oglusumuz pasamiz daha geliyor heyyttt
Kız Vallahi Yemekleri Ocağa Koyup Hemen Senin İçin Geldim
Öldüm Meraktann Ama Değmişşş Deren Teyzesi Yesin Onuuu
Ayy Çok Sevindim Canımm Moralinin Düzelmesinede Çok Sevindimm
Hadi Bakalım Bir Paşamız Daha Olduu Tekrar Gözün Aydınn Türkanımm
TURKOOOOOOOOOOOOOOOOO......hayırlı olsun canım...bak Allah gönlüne göre verdi...
Turkocum hayırlı olsun çok sevindim canım
Turkocum gözün aydın yaa,Maşallah bebişine...
Rabbim gönlüne göre verdi elhamd.. Darısı diğer istiyenlere...[/B]
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
turkocum cinsiyetini ögrenmissin gözün aydin canim :) darisi basimiza birde ben ögrenseydim catlicam :)))
canım gözün aydın hep erkek annesi olcaz:))))))
turkocugum oglun hayırlı olsun canım ben ılk gunden berı hıssedıyordum senın oglun olacagını sasırmadım sabah esım ıse gıderken bahsettım senden bırı var forumda bugun cınsıyetı ogrenecek aylardır beklıyordu oglu olsun cok ıstıyor kızı var bır tane dedı erkektır ztn dedı bu sene hep erkek dıye:) valla oglen uyudum bır ara aksamustu hemen actım sırf senı goreyım dıe hatta gecmısı okumadan dırekt ılerı attım sayfaları oglum oluyorrrrrrrr yazdıgını gorunce coook sevındım annemle agabeyım vardı yanımda hemen onlara da anlattım:) allah aılenı senı nazarlardan saklasın ınsallah sımdıden ıyı bayramlar
canlarım yaa sizlere ayrı ayrı tşkrrr ediyorumm rabbim sizlerinde gönlündekileri verir inşallahhh benimki kesin olarak söylendiği için içimde kuşkuda kalmadı çok rahatladımm darısıda ögrenemeyen arkadaşlarımıza inşalllahh
arkadaşlar peki hiç bebeginizin hareketlerini hissediyomusunuz?ben daha hiç hissetmedim
Canım ben arada bir bişeyler hissediyorum,gaz yada başka bişey değil eminim yüzde yüz,hatta o his gelince direk elimi karnıma götürüyorum,birden şişiyo iniyo falan
İnşallah yavaş yavaş artar yaa
Ben hissediyorum özellikle yan yatinca tik tik atiyo biraz bende tecrübede var 3. cocugum bu o yüzden ama 16. haftadan sonra belirginlesir hareketleri..
canım vallahi ben şuan bile hissediyorum şuan inanın oynuyorr benim kerataaa
eee 2i gebelik olmasının avantajlarıymış kaslar gevşek oldugu için erken ve daha rahat hissedebiliyormuşummm darısıda sizlere az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?