Günaydın Dünürcümmmmmm
Bende İnanılmaz Mutluyum :81:
Aylardır Beklediğim Bayram Tatiğline Giriyoruz Nihayet
Günaydın canım evet çok güzel bayram geliyor benim de kardeşim geliyor şimdi bayram için çok zevkli bende seviyorum bayramları ama hep kurban bayramında hasta olurdum küçükken sonradan çözdüm niye hasta olduğumu kurbanlıkları kesilirken gördüğüm için kan tutuyordu beni heralde küçükken
subaru pazartesi çalışmıyormuşuzzzzzdarısı senin başınaaa
Bakmıştır ama sana söylememiş olabilir ölçerken gördünmükızlar doktor bana burun kemiğyle ilgili hiç bişey demedi 2'li testte.ense kalınlığı ve diğer ölçümler iyi çiktı çok şükür de.burun kemiğini göremese derdi heralde dimi?
aa öylemi dedi banada öğlen yeneğinden sonra demir hapını iç gecede yatarken elviti iç dedi
baska bır arkadasım da hamıleyken ac karnına ıcıyodu cnm ben oyle bılıyorum ama ıstersen sen doktoruna sor
Bakmıştır ama sana söylememiş olabilir ölçerken gördünmü
kızlar doktor bana burun kemiğyle ilgili hiç bişey demedi 2'li testte.ense kalınlığı ve diğer ölçümler iyi çiktı çok şükür de.burun kemiğini göremese derdi heralde dimi?
SALEE
öyle bişey olabilirmi
problem olsa tabiikide baştan söylerdi ..içini ferah tut
Seninde gözün aydın o zaman eğlenirsin inşallah bayramda bebişini okşa benim için o zaman ,öpemeyeceğin için bende zorlayacam artık ilaç içmeye kendimi
Geçen bayram hamiş olduğumu bilmiyodum,
bu bayram şimdi herkes bebekle ilgili bişeyler sorcak,
ayyy çok heyecanlanıyorum,
kıs dünür sendemi yeni evlisin,
düğünden sonra el öpmek falan,
benim gibi hemen mi kaldın hamiş..?
Bana eczacı da doktor da tok karnınla 1 saat sonra al dedi süt içersen biraz daha geçsin dedi süt yoğurt falan etkisini kaybettirirmiş bakalım olmadı sorarım yineaa öylemi dedi banada öğlen yeneğinden sonra demir hapını iç gecede yatarken elviti iç dedi
baska bır arkadasım da hamıleyken ac karnına ıcıyodu cnm ben oyle bılıyorum ama ıstersen sen doktoruna sor
bi çıkıntı gördüm ama o burun mu blmiyorum.ben soracakken de doktor cinsyetini söyledi.unuttum gitti ben de.
Doktor bakmıştır merak etme sen problem olsa söylerdi hem sana
Görüşürüz canım bende çıkıyorum kahvaltı hazırlayım eşimle kardeşim geliyorlarmış öpüyorum hepinizi bebişlerinizi de okşuyorumbiz kahvaltımızı yapmaya gidiyoruz.görüşürüz yine arkadaşlarrr.
Kimse Yokmuuuuuuu
burdayızzzzzzzzzzz güzelimmm dur kız isticez :)))))) yardım etsenn
subaruu bizde seninle dünür olalımmı bacımm bak rüyalarımda hep sarı bebek görüyordum yakışıklı olacakmbak oglumm ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?