2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım önce gelin bi sarılayım size özledim valla
Crs gecesi baslayıp prs bütün gun süren kusma partım sonrası cok sukru iyiyim şimdi..
Dun akşamda doktora gidip bebegimizi görünce degmeyin benim keyfime...ensemiz 1mm cıktı cok sukur..
Gecmişe bakamadım..turkocum sende doktora gitcektin merak ettim seni..
Kızlar dısarı cıkacagımız için kısa kesiyorum ama en yakın zamanda fişek gibi dönücem aranıza..
Hepinizi öptüm sevgiyle

kızlar burun kemiği ölçümüne 2'li test sırasında mı bakılıyor?yoksa ayrı bi haftada mı?

Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah herşey yolunuzda gider geçmişi hiç okuyamadım 100 sayfa olmuş başladım okuyayım dedim ama yok bıraktım biz 3 gün önce 2 litest ense kalınlığı ölçdürdük kayın validemlerde kaldım 3 gündür, ense2 mm çıktı doktor iyi dedi 4 dü geçmemesi lazımmış bana fazla gibi geldi ama neyse doktora güveniyim bari 2 testte iyiymiş risk 1/3846 mış aslı varsa bu arada free beta hcg 72 çıktı erkekmi oluyor bilmiyorum artık doktora cinsiyeti sordum erken dedi % lik versemde belli olmaz dedi çıkıntı varmış ama kızda olabilirmiş 16 haftalıkken belli olacakmış buarada elevit verdi doğuma kadar ve 1 sene daha kullancakmışım fazla değilmi ya arkadaşlar sizinde öylemi, bir de demir hapı verdi o da doğurana kadar kullancakmışım eltimde onları kullanma diyor üzüm pekmezi ye her vitaminden almaya çalış diyor ben yinede kullancam tabi ama kullanınca da midem bulanıyor sanki , 16haftalıkken de doktor 4 lü test yapacak bana 3 lü test yaptırmıyor 4 lü test yaptırınca 3 lüye gerek yokmuş

Son düzenleme:

Hoşgeldin Gülesracımm Geçmiş Olsun Canım
Bebeğinizin Ense Kalınlığı Güzel Çıkmış Maşallah
Turkomuzun Erkek Bebişi Geliyor
Kendine İyi Bak Canım Biz Yarın İzmire Gidiyoruz Bayramsdan Sonra Görüşmek Üzere
Kendine Ve Bebişe İyi Bak

herkese gunaydın
dun esım ılk defa kulagını karnıma dayadı farklı bır ses gelıyor normalde her ınsanda kulagımızı karnına dayadıgımızda duydugumuz ses degıl resmen su sesı var burda dedı gazdır dedım hayır degıl dedı sonra annem de baktı o da hareketlerını hıssedıyorum resmen dedı cok duygulandı ozellıkle bebegın oldugu tarafta daha belırgındı ses sabah yıne baktık yıne aynı hıc sakınlık yok orda:) bu arada bugune kadar hep aynı kılodaydım bugun ılk defa 800 gr fazla cıktım vatana mıllete hayırlı olsun gercı dun tuvalete cıkmadım ama herhalde alakası yoktur almısımdır artık

Günaydın Tülincim Sonuçların Çok Güzel Çıkmış Maşallah
Eleviti Bende Kullanıyorum 25 Gündür
Doktorumuz Doğum Sonuna Kadar Devam Etmen Gerekli Dedi

gözün aydınnnnn güzel güzel haberler almışın:)demir hapı ben de de mide bulantısı yapıyor.Bu ara ben onu pek içemiyorum.ama elevitte bi problemim yok.

ayyy heyecanlandım.ben de öyle merakla bekliyorumki hareketlerini hissetmeyi. Maaşallahhh seninki erkenci galiba:)

Ay ne güzel çok şaşırtıcı ya insan bişeyler öğrendikçe şaşıp kalıyor vallahi
Günaydın Tülincim Sonuçların Çok Güzel Çıkmış Maşallah
Eleviti Bende Kullanıyorum 25 Gündür
Doktorumuz Doğum Sonuna Kadar Devam Etmen Gerekli Dedi

Teşekkür ederim canım iyi demek sanada öyle dedi doktor demek hiç sevmem ilaç içmeyi içecez artık napalım senin bebiş nasıl doktora falan gittinmi bu arada bugün kardeşim geliyor 1 haftalığına çok mutluyum eşim almaya gitti

gözün aydınnnnn güzel güzel haberler almışın:)demir hapı ben de de mide bulantısı yapıyor.Bu ara ben onu pek içemiyorum.ama elevitte bi problemim yok.

teşekküler canımcım,o zaman banada demir hapı yapıyor bulantı gece içsek bulantı yaparmı ki acep

ayyy heyecanlandım.ben de öyle merakla bekliyorumki hareketlerini hissetmeyi. Maaşallahhh seninki erkenci galiba:)

yok cnm ben daha hıssetmıyorum hareketlerını oyle kulak dayanınca hareket ettıgı anlasılıyormus keske bende kulagımı gobegıme dayayabılsem hahahhahaha:)

Günaydın memleketimin eeennnnnn güzel anne adayları,
bugün içimde bi kıpırtı var,
galiba bayram yaklaşıyo diye..
sevdiklerime kavuşmama az kaldı şükür,eski tadı olmasada seviyorum ben bayramları..

Bende Sevmiyorum İlaç İçmeyi Hatta Ben Antibiotik Bile Kullanırken İhmal Eden Bir Tipim
Son 25 Gündür O Kadar Düzenli İlaç İçiyorumki Kendim Bile Şaşırıyorum Demek Annelik Böyle Birşey Farkında Olmadan Kaplıyo Bütün Benliğini
Benim Bebişim İyi Teyzesi Çok Şükür En Son Çarşamba Günü Gitmiştim Cinsiyetini Öğrenmeye Ellerinden Öper
Bu Arada Gözün Aydın Canım Bol Bol Eğlenceli Vakitler Geçirirsiniz Kardeşinle inşallah
Bizde Yarın İzmir Yolcusuyuz Kayınvalidemlere Gidiyoruz Hem Bayram İçin Hemde El Öpmek İçin Düğünden Sonra Gidememiştik

Günaydın Dünürcümmmmmm
Bende İnanılmaz Mutluyum :81:
Aylardır Beklediğim Bayram Tatiğline Giriyoruz Nihayet

canım demır hapını kesınlıkle sabah kahvaltıdan once ac karnına ıcmen gerek yoksa hıc anlamı yok dr bana demır hapını kahvaltıdan 15 dk once elevıtıde gece yatarken ıc dedı
aa öylemi dedi banada öğlen yeneğinden sonra demir hapını iç gecede yatarken elviti iç dedi

Günaydın canım evet çok güzel bayram geliyor benim de kardeşim geliyor şimdi bayram için çok zevkli bende seviyorum bayramları ama hep kurban bayramında hasta olurdum küçükken sonradan çözdüm niye hasta olduğumu kurbanlıkları kesilirken gördüğüm için kan tutuyordu beni heralde küçükken

Seninde gözün aydın o zaman eğlenirsin inşallah bayramda bebişini okşa benim için o zaman ,öpemeyeceğin için bende zorlayacam artık ilaç içmeye kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…