2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turkoo ticker değişmiş hemen ama çok güzel olmuşşş

bende begendim vallaa yaa kız işleri yapmaktan örmekten kız elbiselerine bakmaktan artık biraz sıkılmıştım bu degişiklik iyi gelicek inşallahh kızımda kız olmasının her şeyini yaşadımm tokalar elbiseler falann artık erkek bebek elbiselerine bakacamm aslaa ayrım degil kızım için ölürüm ben o benim kıymetlimm babasının gonca gülüüü ama 2 duyguyuda yaşamak güzell ben rabbimden 3 çocuk istiyorumm 3.ye hamile kalırsam valla hiç fark etmeyecek cinsiyeti pek mark bile etmem 2 duyguyuda yaşamayı çok istiyordumm rabbim kucaklarımızada almayı nasip etsin inşallahhhh birkaç güne kadar erkek elbiselerine bakıcam erkek yelegi başlıyacagımm yeter bukadar bekleyişş demi ama :)))))))9

turko
erkekleri bilirisn..herşeyi her istediğini tane tane anlatman gerekiyor..aynı şekilde beklentilerinide kırgınlıkalrınıda tatlı tatlı ona anlatki tekrarlamasın
sen aklı başında birisin bebek konusundada tecrübelisin ne zaman nasıl davranman gerektiğini gayet iyi bilirsin...

ne güzel iki duyguyuda yaşamış olacaksın bende 2 çocuk istiyorum tabi önce bi kuzucuğumu doğurayımda amin canım allah hepimizin kucağımıza almayı nasip eder inş.Artık seni kim tutar başla tabi alışverişlere örgülere cicilerin olduğu topiğe eklemeyi de unutma tabi bizde görelim oğluşunun cicilerini

bazen gurur mantıgımın önüne geçiyor bu günlerimde sevgi anlayış kırılmamak istiyorum sadece çok şey degill ama bugün dünküne göre huzurlu uyandımm kendisi şimdi uyuyor işallah yanınca huzurumu kaçırmaz

tabi canımmm :)))

Kızlarr Üşüyünce Göğüs Uçları Sızlayan Varmı Benim Gibi Yaaa
Deliriyorum Hergün Bu Acıyı Çekmekten
Dün Gece Yine Oldu Önce Taş Gibi Sertleşti Sonra SIzlamaya Başladı
Sıcak Suya Tutunca Geçti

Son düzenleme:
kızlar bunu görmüşsünüzdür belki ben bunu ilk gördüğümd eçok begendim valla rastlarsam hemen alırım babamızda beşik taşlı gece bu resme baktı çok hoşuna gittii

Eklentiler

• $yavrukartal.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
kızlar bunu görmüşsünüzdür belki ben bunu ilk gördüğümd eçok begendim valla rastlarsam hemen alırım babamızda beşik taşlı gece bu resme baktı çok hoşuna gittii

Ayy Çok Şirinmişş Bizim Babamızda Beşiktaşlı Bende Beşiktaşlıyımm
Bulursam Bende Alayımm

canım yakında okadar kalmaz bazen o sızlamalar bendede oluyor ama ilk zamanlardaki kadar kalmadı

canım yakında okadar kalmaz bazen o sızlamalar bendede oluyor ama ilk zamanlardaki kadar kalmadı

Ayy İnşallah Türkancımm
Göğüslerimin Acımasına Razıyım Ama Uçlarının Acısına Dayanamıyorum
Evde Sürekli Kombi Yandığı Halde Tuvalete Girip Çıksam Hemen Uçları Üşüyüp Sızlamaya Başlıyo Tek Dileğim Tez Zamanda Geçmesi Bu Acının

inşalllahhh geçicek canımm az dayann eee herşeyin bir bedeli var hele bunların sonunda kucagına bir melek verilecekse katlanmaya deger az sabırrr ogluşunu severken unutursun :))))

inşalllahhh geçicek canımm az dayann eee herşeyin bir bedeli var hele bunların sonunda kucagına bir melek verilecekse katlanmaya deger az sabırrr ogluşunu severken unutursun :))))

Tek Dayanağım Zaten Oğlum Türkancım O Günleri Düşünerek Katlanıyorum Bu Acılara

günaydın herkeseee.

Günaydın Sale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…