Gezgincim Hoşgeldin Canım
Yalnızlıktan Bende Hoşlanmam Kanıma Dokunur Tuhaf Kimsesiz Hissederim Kendimi
Seni Çok İyi Anlıyorum Canım Üşümenin Sebebi Yanında Eşinin Olmaması Muhtemelen
Sonuçta Geri Gelecek İnşallah Kısacık Bir Zaman Ayrı Kalacaksın
Daha Kötüleri Var Genç Yaşta Eşini Kaybedenler Çok Sevdiği Halde Eşinden Ayrılmak Zorunda Bırakılanlar VS. Bunları Düşün Daha Mutlu Ol Canım
Üstelik Sen Yalnız Değilsinki Bebeğin Seninle Annesi
canım dünde ben çok kötüydümm gözlerim şişmşti aglamaktann ben atlattım inşallah sende atlatacaksınn bak benimde annem burada degil bayramdan sonra gelecekk babamsa senelerdir ayrıyız sesini bile duymuyorumm kendini topla canım bak bugün neşeliyim okuyunca biraz burkuldumm yapma böyle bende bayramda yanlızımm burada buluşuruzz iştee sıkma canını bak bu bayramı bebeginle geçireceksinn karnını sev oturr
canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni ,ailemden ayrı geçirdiğim ilk kurban bayramı sabahı o kadar çok üzgündümki,
En azından sevdiklerinin hayatta ve sağlıklı olduklarını biliyorsun,
birgün kavuşacaksın,sevdiklerinden ebediyen ayrılanları düşün..Allah gecinden versin bize bu ayrılıkları,
yıpratma kendini..
heyyyy çok pis kaynatmışsınız burayı,
hepsini okuyamadım bi bakem bakalım,neler dönmüş..
çok sağoll canımmm hoşgeldinnn canımmm kız bile ayarladık teyzesi senin haberin yok
subarunun kızı
senin oğlunun o resimdeki arabasını yiyimm ben
tamam tamam senin yakışıklın benim kızımı korusun kollasınn
:78:
CANIMM
ilk önce merak ettim sen nerde yaşıyosuunn
canımm benimm sen yanlız değilsinkiii
bebişin var yanında
ne güzel bakkk o annesiyle olucakkk
üzme kendini bebişinide üzme
bayramalr çocukalr içinmiş üzme bebişini
kendini mutlu edicek bişeyler vardır....yada oyalayacak bişey bulll
Sağolun canlarım...
Gurbet ve ardından bu ayrılışlar vs yoruyor sanırım beni....
En azından bir tanıdığım ile görüşsem inanın çok iyi gelicek ama burdaki insanlar buz gibi,ne ararlar beni ne sorarlar...
Kaldım bir başıma mecbur...
Rabbim hayır versin...
İnşallah iyi olmaya çalışırım yoksa bu günler mahfederim kendimi,bebişede yazık olur...
Onun varlıgı çogu kez durduruyor beni elhamd...İyiki var..Rabbim eksik etmesin hiçbirzaman....
Sizi sıktıysam ne olur kusura bakmayın,inanın evde bir başımayım ve buraya yazmasam içime atıp durucam o zaman daha çok etkileniyorum...
hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnn
artık senin kızın benimde kızımmm canım gelinim benimmmmmmmmmmmmmmmm:92:
Sağolun canlarım...
Gurbet ve ardından bu ayrılışlar vs yoruyor sanırım beni....
En azından bir tanıdığım ile görüşsem inanın çok iyi gelicek ama burdaki insanlar buz gibi,ne ararlar beni ne sorarlar...
Kaldım bir başıma mecbur...
Rabbim hayır versin...
İnşallah iyi olmaya çalışırım yoksa bu günler mahfederim kendimi,bebişede yazık olur...
Onun varlıgı çogu kez durduruyor beni elhamd...İyiki var..Rabbim eksik etmesin hiçbirzaman....
Sizi sıktıysam ne olur kusura bakmayın,inanın evde bir başımayım ve buraya yazmasam içime atıp durucam o zaman daha çok etkileniyorum...
Okşadım Teyzesi Onunda Sana Tekmeleri Varmış
Evet Canım Yeni Evliyim Bende 3 Ay 3 Haftalık Taze Gelinim Daha
Bir Deneyelim Tutarmı Acaba Bebiş Diye İlk Denemeyi Yaptık :44:
Tutuyormuş Anladık
subaruu bizde seninle dünür olalımmı bacımm bak rüyalarımda hep sarı bebek görüyordum yakışıklı olacakmbak oglumm ona göre
Puhahah Süperrr
Valla Bizim Dünür Hiç Zorluk Çıkarmadı Hemencik Verdi
Yalnız Subaru Hemen Vermez Gibime Geliyoo :26:
Hatta Bu Mesajı Okuduysa Muhtemelen Şuan Üzüntüden Tutulmuştur
günaydın mayıs anneleri bende sizlerdenim bebeğim şuan 11+5 bi kaç gün önce ense kalınlığımız ölçüldü ikili test için kan verdik bayramdan sonra sonuçları alıcaz doktorumuz pipi gibi bişey görüyorum ama bayramdan sonra kesinleştirelim erkek olması ihtimali daha yüksek ama belli olmaz dedi ense kalınlığımız 1.7 çıktı burdaki paylaşımız çok güzel umarım bende kabul görürüm aranızda
subarunun kızı mııııı
annannnnammmmmm şaka maka gerçekten tüylerim ürperiyoooo
burda başka kız anası yokmu yawwwwwwww
biri bana moral versiinnnnn
çok sağoll canımmm hoşgeldinnn canımmm kız bile ayarladık teyzesi senin haberin yok
subarunun kızı
yaa aşkolsun olurmu öyle şey
hepimiz kardeşiz burda
kardeş kardeşin derdinden sıkılırmı hiçç
keşke elimizden daha fazla şey gelse
burada bizimle kal..sende bize katılll
belki moral oluruz san a
Gezgin canım bebişin var yalnız olduğunu düşnme çoğumuz şehir dışına çıkamadığımız için buralarda olucaz nete takılırsın az bir gün üzme bebişini üzülme, Allah korusun başın ağrır.
[.
Hayırlı olsun hayatım. Ben de Deren in kızı olcak die onu ayarlamıştım ama onunda oğlu olcakmış. ben de gülersam ın kızı olunca ona talip olucam napalım
bu arada senden başka cinsiyet öğrenen oldu mu? dün yoktum da ben:26:
ilk gece hediyesi gibi yani:)
bende 4 temmuzda evlendim,
1 ay sonra patlattık bebişi..:)
hayırlısı..
ahahahahaaa..
Kanka daha kalp krizi geçirmedin dimeeee...
evet ama benim dünürümde kayganalık havası yok,
analık yapcek kısıma,
tabisi turkomda on numara kaygana olur beni biliiimm..
hoşgeldiiinn,
gedin cankuşum,
ben verdim gitti,
:)
sende ver kurtul,
şaka bi yana yarın bigün görürse bizim kızlarımız bu yazıları,
bizi paralayabilerler
anam,
nan verdinmi kanka kısı..
Selam kızlar,
turko gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi moralinin düzelmesine çok sevindim....
gezgin canım kendini bunaltma kafanda kurma yalnızlığını...Oyalanacak birşeyler bul hiç olmazsa internette komik videolar filan izle biraz kafan dağılsın...Sevdiğin bi yemek varsa kalk onu yap oyalanırsın moralin düzelir boş durma yani bişeylerle vakit geçir.. Hem bak ne güzel bebişin senle bunu düşün ve gelecek güzel günleri...
canım sakın içine atma bende sıkıntılarımı sizlerden başkasın aanlatmıyorum sağolsunlar arkadaşlar çok moral veriyor iyi geliyor send eanlat yaz bize yeterki içine atmaa burada arkadaşların var unutmaa buranın destegi beni hep rahatlatmıştır sağolsunlarrr send ekandini bırakma canımm bebegin var şlükür bu bayram seninle beraber annesii yanlız degilsinn
ewet canımmm çok sağolllmeraba kızlar yine sohbet baya uzamış hepsini okuyamıyoruz biraz a konuşun daaaa
turkocum hayırlı olsun demek benim oğluşuma bi arkadaş daha geliyoo.
kızlar doğumdan sonra bence buluşalım e güzel olur yaaaa
baştan senin kızım benim kızım deyince ohhhhh demiştimmmm
gelinim dedin bozdun moralimi
muhhhahahahahahahaaaaa
sağol canımm işteben bir subarunun kızını ögrendim benden başka
ohooo deren ogluna çoktann kız bulduu bileee ciesranın kızını ayarladıı
Sende Çok Yeniymişsin Canım 27 Temmuzda'da Ben Evlendimilk gece hediyesi gibi yani:)
bende 4 temmuzda evlendim,
1 ay sonra patlattık bebişi..:)
hayırlısı..
evet ama benim dünürümde kayganalık havası yok,
analık yapcek kısıma,
tabisi turkomda on numara kaygana olur beni biliiimm..
ahhh kankam nerelerdesiiiinn
buralarda kız anası yokmuuuuuu
beni teselli edecekkk yokmuuuuuuuu
doktorlar ambulanss gardiyanlardiye bağırdım durdummm
Selam kızlar,
turko gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi moralinin düzelmesine çok sevindim....
nevraammm çok sağol canımm moralimin düzelmesinde sizlerind eçok payı varr çok sağol zor anlarımda tek sizlerle paylaşıyorumm destek oluyorsunuz iyiki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?