2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ben bırazdan hazırlanıp doktora bebegımızı gormeye gıdecem cınsıyet ınsallah gosterırı

ewet canımmm çok sağolll

yok dünür yaaa kızma hemenn yaa gelinimm demekte ayrı bir güzel durda tadını çıkarayımmm işte hem gelinim hem kızımmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam yaaa şaka yapıyorumm
bende önce içimden damat diye kısık sesle alışırma yapıyorum

ohh kızlar alınmış verilmiş bize gelin kalmamış
subaru verme öyle hemen kıznı bin kişi ister 1 kişi alır yani ama demi?
biraz naz yap daaa

Gezgin,

yazın buraya gelirsiniz. zaten yılların hasretliği 2 dakikada geçiyor. üzme bu kadar kendini. benim teyzem yurtdışından kalma izni alambilmek için 13 sene gelememiş türkiyeye. bak sen istediğin zaman gelebiliyorsun. tabi şartlar çok önemli. kendini üzme diyorum ama üzüyosundur eminim. burda paylaşman seni rahatlatıyorsa paylaş içini dök

ayy utandım kıs dünür :78:
aa evet turkom on numero kayga olcek biliyom ben,

:
turkooo
hımmmm:26:
bu demek oluyokiii başkasını bulsan benim kızı istemiycen öylemi hıhhhh sanaa

yok dünürcümm yokk başka cinsiyet ögrenen oldumu demişti zonox ondan öyle dedim kızzz senin kızını kaptımm bırakmam artıkkkkkkkk:92::92::92:

Harikaaaa yaaaaa valla nasıl sevindim anlatamam turkooo allah analı babalı büyütsün canım

slm kızlar nasılsınız ben bırazdan hazırlanıp doktora bebegımızı gormeye gıdecem cınsıyet ınsallah gosterırı

slm ben iyiyim, kızlar da iyi gibi,
bu SUBARUM birazcıkın stresli
sen nasılsın,
aayyyy inşallah öğrenirsin,
bak mız mız kızlar karborsa ,
hayırlısı olsun bakalım

ayy utandım kıs dünür :78:
aa evet turkom on numero kayga olcek biliyom ben,

Yahu Dünür Benim Gibi Sık Tuvalete Gidiyormusun Sende
Sanırsam 10 Dakika Arayla Mutlaka Giriyorum Ve Bu Durum Beni Deli Etmeye Başladı
Napıyo Acaba Benim Sıpa İçeriyemi İşiyo Yaa

kızlar ben kalkıp yemek hazırlayayım görüşürüz
bebişlere ve kendinize iyi bakın..

yaa kızlar bişey dicem
sabah kaynanam aradı bebeğin ismini doruk koyma dedi. neymiş efendim çoukla dalga geçerlermiş doruk koruk diye. öylede yalvarıyoki Allah aşkına diyo içim daaldı sıkıldım keyfim kaçtı. niye karışırlarki böyle herşeye anlamıyorum. off offf az akl verin bana yada isim önerisinde bulunun

Yahu Dünür Benim Gibi Sık Tuvalete Gidiyormusun Sende
Sanırsam 10 Dakika Arayla Mutlaka Giriyorum Ve Bu Durum Beni Deli Etmeye Başladı
Napıyo Acaba Benim Sıpa İçeriyemi İşiyo Yaa

Ben geceleyin en az 3 kere işi..rum..
bıkıyorum kalkmaya,
bide o kadar sıkışmış uyanıyorum ki,
böbreklerim ağrıyo böyle,
gündüzleride sık ama gece uyus oluyom bende..

ula tükirilermi içerde yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…