2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ben bırazdan hazırlanıp doktora bebegımızı gormeye gıdecem cınsıyet ınsallah gosterırı
canım senin için içime kız doğuyor. inşallah güzel haberlerle dönersin.
kızlar ben kalkıp yemek hazırlayayım görüşürüz
bebişlere ve kendinize iyi bakın..

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne saçmaaa yaaaaaa. benim arkadaşım gibi kayınvaliden. arkadaşım kızına beren ismini koyucaktı dediki ne o öyle "veren" gibi "alya" koyucaktı "alien" (yaratık anlamı) gibi, dedi.

ya canım koy ne saçma yahu.

Harikaaaa yaaaaa valla nasıl sevindim anlatamam turkooo allah analı babalı büyütsün canım

sağoll canım benimm seninkide erkek degişmez merak etme erkek kendini erken gösteriyor kızların var ikimizind egözü aydınn sagsaglim kucagımıza almayı nasip etsinn rabbim inşallahhh

teyzesiiiiii kız bile buldumm haberin yok send eelini çabuk tut topikte kız kıtlıgı varr:90::92::79:

ayen böyle vurasım geliyo bazen yaa. sinir ediyolar beni offfff.

kızlarrrrrrrrr, dün ARDA'ma pijama altı aldım 2 tane birde çıtçıtlı iç bodysi. eşim bayıldı dün onları görünce. eşim pijamalarını seviyor arda'nın. bana sürekli "aşkım, ardamız bu minicik pijamaları mı giyicek" dio. dün arda ya kıyafet bakarken şunu anladım "dünyanın en güzel alışverişi, çocuğunuza yaptığınız alışverişmiş" eşimle alışverişe gidicez yarın. O da ARDA ya bişiler almak istiyo heve etti garip. dün dioki "herşeyinide sen alma birazda ben alim" ne aldıysam 2 pijama 3 atlet

turko iki gündür giremiyorum, demek öğrendin ve erkek:)) hadi hayırlı olsun..futbol takımı kurduk galiba bu sefer:))

Yahu Dünür Benim Gibi Sık Tuvalete Gidiyormusun Sende
Sanırsam 10 Dakika Arayla Mutlaka Giriyorum Ve Bu Durum Beni Deli Etmeye Başladı
Napıyo Acaba Benim Sıpa İçeriyemi İşiyo Yaa

canım aklından geçen başka isimler varmı karar veremediğin

canım aklından geçen başka isimler varmı karar veremediğin

ayy çok var hangisini yazayım ama en çok bu uyumlu olmuştu anlamıa güzeldi yani. gerçi kuzeyde olabilir eşim karadenizli ve ismin içindeu harfi geçsin istiorum. u harfnin şansına inanıyorum

güle güle giyinsin inşallahh ardamızzz
turko iki gündür giremiyorum, demek öğrendin ve erkek:)) hadi hayırlı olsun..futbol takımı kurduk galiba bu sefer:))

dün ögrendim canımmm çok sağol öyle oldu maşallahhhh kız paylaşamıyoruz topiktee kız azlıgı varr

canım benim ya Rabbim isteyen herkeze versin hastalığım geçsin sağlam gözle bakayım etrafıma lakın sen subarunun kızla başa cıkamazsın subaru iç güveyi alır oglunu ona göre vermez kızın o

canım
sen ne istiyosan o ismi koyy
kimse isimle dalga geçmez
hangi devirde yaşıyoruzz
annelerimiz sanıyoki herşey eskisi gibi
eskidendi o isimlerle dalga geçme...
ayrıca o dönemde senin isimden başka çocuklardada olacaktır
yada daha fazla duyulacaktır
hiç hevesini kaçırmasın kimse
keyfinide bozma
k.validenide kırmak istemiyosan anne sende bi isim söyle de göbek adı yaparsın onuda

yeşilyolummmm
işte gerçek yolummm
kız anası işte canım bak beni nasılda anlıyooooo :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…