ayy utandım kıs dünür :78:
aa evet turkom on numero kayga olcek biliyom ben,
valla öyle olacamm kızlarrr yüzünüz kara çıkmayacakkk yeterki sabura caymasınnnnn
canım senin için içime kız doğuyor. inşallah güzel haberlerle dönersin.slm kızlar nasılsınız ben bırazdan hazırlanıp doktora bebegımızı gormeye gıdecem cınsıyet ınsallah gosterırı
kızlar ben kalkıp yemek hazırlayayım görüşürüz
bebişlere ve kendinize iyi bakın..
yaa kızlar bişey dicem
sabah kaynanam aradı bebeğin ismini doruk koyma dedi. neymiş efendim çoukla dalga geçerlermiş doruk koruk diye. öylede yalvarıyoki Allah aşkına diyo içim daaldı sıkıldım keyfim kaçtı. niye karışırlarki böyle herşeye anlamıyorum. off offf az akl verin bana yada isim önerisinde bulunun
Harikaaaa yaaaaa valla nasıl sevindim anlatamam turkooo allah analı babalı büyütsün canım
sende 10 numara dünür kaptın Türkancım,
kankam 10 numero insandır..
kefilim ben..
canım senin için içime kız doğuyor. inşallah güzel haberlerle dönersin.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne saçmaaa yaaaaaa. benim arkadaşım gibi kayınvaliden. arkadaşım kızına beren ismini koyucaktı dediki ne o öyle "veren" gibi "alya" koyucaktı "alien" (yaratık anlamı) gibi, dedi.
ya canım koy ne saçma yahu.
sağoll canım benimm seninkide erkek degişmez merak etme erkek kendini erken gösteriyor kızların var ikimizind egözü aydınn sagsaglim kucagımıza almayı nasip etsinn rabbim inşallahhh
teyzesiiiiii kız bile buldumm haberin yok send eelini çabuk tut topikte kız kıtlıgı varr:90::92::79:
Yahu Dünür Benim Gibi Sık Tuvalete Gidiyormusun Sende
Sanırsam 10 Dakika Arayla Mutlaka Giriyorum Ve Bu Durum Beni Deli Etmeye Başladı
Napıyo Acaba Benim Sıpa İçeriyemi İşiyo Yaa
yaa kızlar bişey dicem
sabah kaynanam aradı bebeğin ismini doruk koyma dedi. neymiş efendim çoukla dalga geçerlermiş doruk koruk diye. öylede yalvarıyoki Allah aşkına diyo içim daaldı sıkıldım keyfim kaçtı. niye karışırlarki böyle herşeye anlamıyorum. off offf az akl verin bana yada isim önerisinde bulunun
neler vaadediyosun gelin kız için söyle bakalım:86:
ciesre daa sende kıznı bana verir misin? Allahın emri ie
ciesre daa sende kıznı bana verir misin? Allahın emri ie
canım aklından geçen başka isimler varmı karar veremediğin
güle güle giyinsin inşallahh ardamızzzkızlarrrrrrrrr, dün ARDA'ma pijama altı aldım 2 tane birde çıtçıtlı iç bodysi. eşim bayıldı dün onları görünce. eşim pijamalarını seviyor arda'nın. bana sürekli "aşkım, ardamız bu minicik pijamaları mı giyicek" dio. dün arda ya kıyafet bakarken şunu anladım "dünyanın en güzel alışverişi, çocuğunuza yaptığınız alışverişmiş" eşimle alışverişe gidicez yarın. O da ARDA ya bişiler almak istiyo heve etti garip. dün dioki "herşeyinide sen alma birazda ben alim" ne aldıysam 2 pijama 3 atlet
turko iki gündür giremiyorum, demek öğrendin ve erkek:)) hadi hayırlı olsun..futbol takımı kurduk galiba bu sefer:))
sağoll canım benimm seninkide erkek degişmez merak etme erkek kendini erken gösteriyor kızların var ikimizind egözü aydınn sagsaglim kucagımıza almayı nasip etsinn rabbim inşallahhh
teyzesiiiiii kız bile buldumm haberin yok send eelini çabuk tut topikte kız kıtlıgı varr:90::92::79:
yaa kızlar bişey dicem
canım benim ya Rabbim isteyen herkeze versin hastalığım geçsin sağlam gözle bakayım etrafıma lakın sen subarunun kızla başa cıkamazsın subaru iç güveyi alır oglunu ona göre vermez kızın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?