geçmiş olsun..troid hastalığı olmaman güzel
çünki hamileliği etkiliyor..sürekli kontrol altında olmak gerek yani
tsh normal ise sorun yok...bu zamanda panik ataklı olmayan nadir zaten
çağımızın hastalığı olmuş...Rabbim beterinden saklasın
hayırlı sonuçlarla dönersin inş.
kızlar ya ben akşamları çok kötü oluyorum şimdide öyleyim midem karnım çok şiş gaz dolu bu yüzden nefes bile zor alıyorum her akşam aynı ağlıcam vallahi sinirden rahatsızlıktan,size de oluyormu oluyorsa nasıl geçiriyosunuz yazımı okuyunca cevap verirsiniz girince nete okurum of ya ne zormuş hamile olmak diyorum her gece insanlar çok güzel duygu diyorlar ama ben nankörüm heralde hala güzelliklerini tadamadım hala ne güzel bir duygu diyemiyorum biran ,9 ay bitse de doğursam artık diyorum şimdiden
simgecim ben buna artık çok inanıyorum kız bebek igne gibi batar derlerdi benim kzım igne gibi batıyordu sannki hep kız ozaman demişlerdi gerçektende kız oldu bundada bir bekledim iki bekledim batma falan olmadı hiçç erkek miş megerr gerçektemn kız igne batmış gibi kasıkta batıyorrcinsiyeti belli mi cnm kuyruk sokumu ağrıları genelde erkekse oluomuş benimde kasığıma iğneler batıyo du kızım olucak. bende hapşırma bayadır var hatta ha şimdi hastalandım diorum ama şükürler olsun hastalık falan aslında hapşırmak hoşuma gidio çünü bebeğim kıpır kıpır oluo ve daha net hissediorum
canımm gözü aydınn maşallahhhhSelam guzel anneler,
20 ci haftamizi bekliyemedim,
bugun oglen randevu aldim bebegimizi gormeye gittik
topige bir KIZbebekte bendennnnn
cok mutluyum kizlarrrr cooookk
Kizimiz cok hareketliydi, butun numaralarini gosterdi bize
Isin en keyifli yanida suysu..bugun stajer varmis muayenehanede
bize yarim saat bebegimin showunu gosterdiler uzun uzun:)))
cok keyif aldik esimle:)))
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah,
saglikla alalim heberaber bebelerimizi kucaklarimiza
Bu arada kizim 14 cm olmus, herbiseyini gorduk cok sukur bu gunumuze
Selam tulincim,
Canim, cok uzgunum ama bu tur sikayetler hamilelikte cok normal , simdi daha iyi hallerimiz bitanem, yani dahada agirlasicaz, turlu turlu sikintilarimiz olucak ister istemez. Buyukler bosuna demiyor bilere, anne olmak hic kolay degilmis. Bebeklerimizi hissetmeye basliyalimda hele bir, sanirim diger her turlu sikayetlerimize seve seve katlanicaz.
Bazen bende hayiflaniyorum esime, nefes alamiyorum, yada soyle boyle diye, hamilelik bumu diye, tadi boylemi cikiyor diye:)) Boyle dusunen bir sen degilsin canim, insallah oyle boyle yinede hamileligimizin tadini cikaricaz canim. bence herseye ragmen cok guzel bunu yasamak.
cnm bende 1 -1,5 kilo falan aldım onuda bayramda aldım herkes şunuda ye bunuda ye dedi bende yedim ve kiloları aldım akşamları zaten ayrıca bi büyüyo karnım. ya bide ben çok hapşırıorum sizde de varmı öyle bişey
İnşallah hamilelik çok güzelmiş diyebilirim ilerde nankör olmayıp artık tadını çıkarmak istiyorumSelam tulincim,
Canim, cok uzgunum ama bu tur sikayetler hamilelikte cok normal , simdi daha iyi hallerimiz bitanem, yani dahada agirlasicaz, turlu turlu sikintilarimiz olucak ister istemez. Buyukler bosuna demiyor bilere, anne olmak hic kolay degilmis. Bebeklerimizi hissetmeye basliyalimda hele bir, sanirim diger her turlu sikayetlerimize seve seve katlanicaz.
Bazen bende hayiflaniyorum esime, nefes alamiyorum, yada soyle boyle diye, hamilelik bumu diye, tadi boylemi cikiyor diye:)) Boyle dusunen bir sen degilsin canim, insallah oyle boyle yinede hamileligimizin tadini cikaricaz canim. bence herseye ragmen cok guzel bunu yasamak.
İnşallah canım inşallah ben ama sizin gibi kalp atışlarını görüp çok heyecanlanmadım hoplayıp zıpladığını görüpte çok heyecanlanmadım çok nankörüm çok niye ben böyleyim ya yaşım geçiyor korkusuyla yaptım bebeği ondan mı acaba, ama şimdi bişey olsa bebişe üzülürüm o ayrı tabi ,neyse depresyona mı girdim ne , daha fazla saçmalamıyim çocuğu olmayanları düşünerek susayımsana katılıyorumm bu duyguları yaşamak isteyen okadar çok kişi varki zorlukları olsada çok güzel bir duyguu rabbim cümle isteyenlerede versinn inaşallahh
tülincm yakında rahatlıcaksın inşallah ozaman hamileligin tadını çıkarırsın o tekmeleri yerken unutursun bu günleriii
bırde tetanoz aşısı hangı ayda yaptırılıyor.yada kacıncı haftada yapılıyormuş.
günaydın kızlarrrsizede hayırlı cumalar
bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı
günayydıınnnn
ayy ne mutlu sana heyecanını bende yaşadım şimdi....güzel haberlerini bekliyorumm...
kaçta randevun ?
kızlar ya ben akşamları çok kötü oluyorum şimdide öyleyim midem karnım çok şiş gaz dolu bu yüzden nefes bile zor alıyorum her akşam aynı ağlıcam vallahi sinirden rahatsızlıktan,size de oluyormu oluyorsa nasıl geçiriyosunuz yazımı okuyunca cevap verirsiniz girince nete okurum of ya ne zormuş hamile olmak diyorum her gece insanlar çok güzel duygu diyorlar ama ben nankörüm heralde hala güzelliklerini tadamadım hala ne güzel bir duygu diyemiyorum biran ,9 ay bitse de doğursam artık diyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?