2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 16+6'Yım Fakat Bende Hissetmiyorum ydm :44:
Bildiğim Kadarıyla 17-18. Haftalarda Tamamen Hissedilmeye Başlanıyormuş :26:

Sağol deren cevabın için... sen acaba yakın zamanda doktora gittin mi ya da gitmeyi düşünüyor musun? yoksa hissetmemem normal o yüzden gerek yok mu diyorsun? ben çok evham yapıyorum sanırım:95:

Sağol deren cevabın için... sen acaba yakın zamanda doktora gittin mi ya da gitmeyi düşünüyor musun? yoksa hissetmemem normal o yüzden gerek yok mu diyorsun? ben çok evham yapıyorum sanırım:95:

gunaydın.cınsıyetınız bellımı

DEREN maalesef ben hala algılıyamıyorummmmm:18:

Ben Dünden Beri Sanki Minik Minik Atmalar Hissediyorum Göbüşümde
Dün Mutfak Masasında Otururken Sağ Tarafımda Ani Bi Şekilde Atma Oldu
Acaba Tekmi'mi Yedim Diye Çok Duygulandım
Yiyeceğim Bir Tekme İçin Bu Kadar Duygulanacağımı Hiç Aklıma Gelmezdi

derencım sen nasılsın bebiş nasıl

Çok Şükür İyiyiz Biz Teyzesi Herşey Yolunda Pazartesi 3'Lü Testimiz Var Heyecanla Onu Bekliyoruz

Sen Nasılsın Meleğin Nasıl

ben hala beklemedeyım.amnıyo sonucumu beklıyorum.ne zaman arasam cıkmadı dıyOLAR.BEN BEBEGIMIN HICBISEYINI BILMIYORUM.NE CINSIYETINI NE KILOSUNU BOYUNU.HICBISEY BILMIYORUM.ÖYLE ÇARESIZIMKI ANLATAMAM.HAMILEMIYIM DEGILMIYIM ANLAYAMADIM BILE.4 AYDIR HEP SORUN HEP SIKINTI.RABBIME SIGINDIM DUALARLA RAHATLAMAYA CALISIYORUM.AGLAMAKTAN ZATEN MAHVOLDUM.YAPACAK BASKA BISEYIM YOK.RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

Ydm Ben Dün Akşam Yemeğinden Beri Minik Minik Kıpırdanmalar Hissetmeye Başladım Göbüşümde Hatta Dün Akşam Sanırım İlk Tekmesini Yedim
Yada Ben Öyle Sanıyorum

Ben Geçtiğimiz Pazartesi Doktordaydım Herşey Yolundaydı Canım Pazartesi Tekrar Gidicem 3'Lü Test İçin Merak Etme Yakın Zamanda Sende Hissedersin Bak Ben 17 Haftadayken Hissettim Bekle Birazcık Annesi Panik Yapma Allah Korusun Kötü Bişey Olsa Kanaman Başlar

Son düzenleme:
deren senın kızınmı olacak oglunmu canım
Eğer Bi Değişiklik Olmazsa % 100 Erkek Demişlerdi
Ama Hala Güvenemiyorum Ben Hastaneye Sanki Heran Bir Süpriz Olacakmış Gibi Geliyo :76:

Rabbimize Sığınmakla En İyisini Yapmışsın Canım Biz Cinsiyetlerini öğrendikte ne oldu içimizde birsürü kuşku var acaba kesinmi diye :26:
boyu posu kilosu çok önemli değil zate önemli olan sağlığı sana söylemiştim yine söylüyorum benim içim çok ferah senin bebeğin konusunda
inşallah kötü birşey çıkmaycak

Son düzenleme:
Inşallah canım.ılk bebeklerde hareketlerı erken hıssedememenız cok normal ben ıkıncı gebelıgım oldugu ıcın hıssedıyorum.genelde ıkıncı gebelıklerde erken hıssedılırmiş hareketler.zaten doktorunuzda soyler sıze kızlar.kendınızı uzmeyın.allah hepımızın yardımcısı olsun

evet yaptırdık.Düşük riskli çıktı ama biliyoruzki bu sadece test hiç bir zaman kesin sonuç değil.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Senin sonuç belli oldumu?

Günaydın kıslar,
hayırlı cumalar hepinize .. herkes iyi mi? bebişler iyi mi?

günaydın kızlarrr sizede hayırlı cumalar

bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı

hadi güle güle git gel inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

sen de güle güle git gel canım güzel haberlerle.. mide ağrısı yok bende canım, bilgim yok o yüzden..

günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim uyuduğumdan hiçbişey anlamadım.
çok kötüyüm kafam kazan gibi.

hasta filan mı oldun canım ne oldu?
canım bugün fırsat bulursan gün içinde biraz istirahat et...

ben de gece 3.30 da kalktım saat 5e kadar oturdum sonra tekrar yattım. ara ara uykum kaçtığı oluyo böyle şeyler. sizde de var mı?

Son düzenleme:
evet yaptırdık.düşük riskli çıktı ama biliyoruzki bu sadece test hiç bir zaman kesin sonuç değil.allah hakkımızda hayırlısını versin.senin sonuç belli oldumu?

hayır canım belli olmadı.bugun eve sıgamıyorum ınankı.oglanı okula gonderınce kendımı dısarı atacagım.içimde cok buyuk sıkıntı var.ınsallah hayırlı haberler alırım bende.bugun cıkması gerekıyor aslında ama bılmıyorum.arayıncada cıkmadı dıyolar kac gundur.bugunde aramazlar kesin.tam üç hafta oldu.bakalım daha ne kadar bekleyecegım.gercekten buyuk işkence bu.hem bana hem bebege.allah yardımcımız olsun

Tülincim aynı şişkilikler ve nefes alamama bende de vardı yürüyüş ve evde pilates yaparak kurtuldum tüm şişkinliğim, kas ve kemik ağrılarım geçti çok daha huzurlu bir hamilelik geçiriyorum tavsiye ederim.

gunaydın canım.hayırlı cumalar nasılsın bebiş nasıl

hayırlı olsun oğlun canım.allah tamamına erdırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…