Bende 16+6'Yım Fakat Bende Hissetmiyorum ydm :44:
Bildiğim Kadarıyla 17-18. Haftalarda Tamamen Hissedilmeye Başlanıyormuş :26:
Sağol deren cevabın için... sen acaba yakın zamanda doktora gittin mi ya da gitmeyi düşünüyor musun? yoksa hissetmemem normal o yüzden gerek yok mu diyorsun? ben çok evham yapıyorum sanırım:95:
DEREN maalesef ben hala algılıyamıyorummmmm:18:
derencım sen nasılsın bebiş nasıl
Sub Bebişin Hareketlerini Hissetmeye Başladınmı
Ben Dünden Beri Sanki Minik Minik Atmalar Hissediyorum Göbüşümde
Dün Mutfak Masasında Otururken Sağ Tarafımda Ani Bi Şekilde Atma Oldu
Acaba Tekmi'mi Yedim Diye Çok Duygulandım
Yiyeceğim Bir Tekme İçin Bu Kadar Duygulanacağımı Hiç Aklıma Gelmezdi
Çok Şükür İyiyiz Biz Teyzesi Herşey Yolunda Pazartesi 3'Lü Testimiz Var Heyecanla Onu Bekliyoruz
Sen Nasılsın Meleğin Nasıl
Sağol deren cevabın için... sen acaba yakın zamanda doktora gittin mi ya da gitmeyi düşünüyor musun? yoksa hissetmemem normal o yüzden gerek yok mu diyorsun? ben çok evham yapıyorum sanırım:95:
günaydın herkese...hayırlı cumalar....
günaydın kızlar,, hayırlı cumalar..
simgesel..sütü sıcakmı soğukmu içiyosun...
ben sıcak içtiğimde plates topu oluyorumm...
soğuk içince hiçbir zararı yok
Eğer Bi Değişiklik Olmazsa % 100 Erkek Demişlerdideren senın kızınmı olacak oglunmu canım
ben hala beklemedeyım.amnıyo sonucumu beklıyorum.ne zaman arasam cıkmadı dıyOLAR.BEN BEBEGIMIN HICBISEYINI BILMIYORUM.NE CINSIYETINI NE KILOSUNU BOYUNU.HICBISEY BILMIYORUM.ÖYLE ÇARESIZIMKI ANLATAMAM.HAMILEMIYIM DEGILMIYIM ANLAYAMADIM BILE.4 AYDIR HEP SORUN HEP SIKINTI.RABBIME SIGINDIM DUALARLA RAHATLAMAYA CALISIYORUM.AGLAMAKTAN ZATEN MAHVOLDUM.YAPACAK BASKA BISEYIM YOK.RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN.
günaydın kızlarrrsizede hayırlı cumalar
bugün dr.kontrolüm var sabahtan beri heyecan bastı
günaydınnn kuzucuklarrrr bizimm bugünnn doktorr günümüzzz fındığımıı çokk özledimm çokkk sabırsızlanıyorummm bakalımmm oğluşş kız olmuş mu 1 aydaa hahahhh... 3 lü test zamanı da geldi sanırımm vee detaylı ultrasonn acaba hepsini bugün yapar mı... bişi dahaa benimm mide ağrılarımm başladııı mide ağrısı için bişi kullanan var mıı....
günaydın kızlar berbat bir gece geçirdim uyuduğumdan hiçbişey anlamadım.
çok kötüyüm kafam kazan gibi.
evet yaptırdık.düşük riskli çıktı ama biliyoruzki bu sadece test hiç bir zaman kesin sonuç değil.allah hakkımızda hayırlısını versin.senin sonuç belli oldumu?
günaydın kıslar,
Hayırlı cumalar hepinize .. Herkes iyi mi? Bebişler iyi mi?
Hadi güle güle git gel inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
Sen de güle güle git gel canım güzel haberlerle.. Mide ağrısı yok bende canım, bilgim yok o yüzden..
Hasta filan mı oldun canım ne oldu?
Canım bugün fırsat bulursan gün içinde biraz istirahat et...
Ben de gece 3.30 da kalktım saat 5e kadar oturdum sonra tekrar yattım. Ara ara uykum kaçtığı oluyo böyle şeyler. Sizde de var mı?
eğer bi değişiklik olmazsa % 100 erkek demişlerdi
Ama hala güvenemiyorum ben hastaneye sanki heran bir süpriz olacakmış gibi geliyo :76:
rabbimize sığınmakla en iyisini yapmışsın canım biz cinsiyetlerini öğrendikte ne oldu içimizde birsürü kuşku var acaba kesinmi diye :26:
Boyu posu kilosu çok önemli değil zate önemli olan sağlığı sana söylemiştim yine söylüyorum benim içim çok ferah senin bebeğin konusunda
Inşallah kötü birşey çıkmaycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?