aradı sımdı eşim yok cıkmamıs.cuma cumartesı dıyolar.her aradıgımda bırgun daha ılerı atıyolar
Saolun teyzeleri, miniklerimiz yavas yavas belli oldular artik
Kiz bebekler fena gecti ataga, naz yapariz bizde azicik fena olmaz:))
Ardalara efelere ataris havamizi kizlar olarak:)))
Zehracim, insallah gorursun sende miniginin cinsiyetini, hayirli haberlerle gelirsin insallah.
gercekten cok zor bırsey allah kımsenın boyle bısey basına vermesın.amnıyosentez yaptırmak sonuc beklemekten daha kolay
saol cnm inş.öğrenirim sizleri böyle okuyunca hem çok seviniyorum sizin adınıza hemde meraklanıyorum bebişim için.
Canım yaa inan çok sevindimm süslülerimiz prenseslerimiz artıyo desenee..Subaru kızım tek diye üzülüyodu ama bak bu ara kızlar atağa geçtiiSelam guzel anneler,
20 ci haftamizi bekliyemedim,
bugun oglen randevu aldim bebegimizi gormeye gittik
topige bir KIZbebekte bendennnnn
cok mutluyum kizlarrrr cooookk
Kizimiz cok hareketliydi, butun numaralarini gosterdi bize
Isin en keyifli yanida suysu..bugun stajer varmis muayenehanede
bize yarim saat bebegimin showunu gosterdiler uzun uzun:)))
cok keyif aldik esimle:)))
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah,
saglikla alalim heberaber bebelerimizi kucaklarimiza
Bu arada kizim 14 cm olmus, herbiseyini gorduk cok sukur bu gunumuze
Canım yaa inan çok sevindimm süslülerimiz prenseslerimiz artıyo desenee..Subaru kızım tek diye üzülüyodu ama bak bu ara kızlar atağa geçtii
Subarunun kizina arkadas geliyor bizim kizlarda:)))
Ayyy dsunsene..bicir bicir suslu kizlar
pembis pembis, upuzun saclar:)))
ben ucmaya basladim bilem hahah
yarin ilk isim kizima bisiy almak olucak..hemde pespembeee:)))
henuz hicbirsey almamistim cunki teyzesi:)
Subarunun kizina arkadas geliyor bizim kizlarda:)))
Ayyy dsunsene..bicir bicir suslu kizlar
pembis pembis, upuzun saclar:)))
ben ucmaya basladim bilem hahah
yarin ilk isim kizima bisiy almak olucak..hemde pespembeee:)))
henuz hicbirsey almamistim cunki teyzesi:)
canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. benim kız demişti 12 haftalıkken c.tesi randevum var.15+5 haftalık gittiğimde 17 haftaya geçmiş olucam inş. kızlar gerçekten atağa geçtiler sanki.. çin takvim ve yaş hesaplaması da yapmıştım ordada kız çıkmıştı.babacık henüz kız fikrine alışamadı o hep erkek olur diyodu bakalım c. tesi anlıyacağız.aslında tabiki de farketmiyor sağlıkla gelsin hepimizn melekleri..
bende c.tesi ilk ihtiyacını almayı düşünüyorum ama hangisinde başlasam kızlar..
elim hep önce oyuncaklara gidiyor nedense..
Tokalar babetler süsülü donlarr yerim ben hepsinii yaaaa...
Al tabiki canım burdada resmini paylaş olurmu Güzel günlerde giyer inşallahh
bluse_sky bendim canım. şiddetle hislerim kız diyor ama erkek oluyor benim minik tırtılım. anasına kapak etti minik pipişini :90:
hala yazıyor canım benimkinde...:26:yeşim hiç bırakma kendini ne olur.dua et arkadaşım bişi yoktur ama dr.lar ince eleyip sık dokuyorlar.allahın izniyle bişi yoktur.hepimiz yanındayız.
kızlar daha önceki k.k sayfasında tam avatar resminin hemen üstünde tarih ve saat yazıyordu. kişiinin yazdığı msjın tarih ve saati şimdi yok beni rahatsız ediyor.acaba varda benmi göremiyorum.bu tip istekelrimiz, fikirlerimizi nereye yazmalıyız?
yok takıldım ben şimdi:95:
yeşim hiç bırakma kendini ne olur.dua et arkadaşım bişi yoktur ama dr.lar ince eleyip sık dokuyorlar.allahın izniyle bişi yoktur.hepimiz yanındayız.
kızlar daha önceki k.k sayfasında tam avatar resminin hemen üstünde tarih ve saat yazıyordu. kişiinin yazdığı msjın tarih ve saati şimdi yok beni rahatsız ediyor.acaba varda benmi göremiyorum.bu tip istekelrimiz, fikirlerimizi nereye yazmalıyız?
yeşim hiç bırakma kendini ne olur.dua et arkadaşım bişi yoktur ama dr.lar ince eleyip sık dokuyorlar.allahın izniyle bişi yoktur.hepimiz yanındayız.
Bende hep arkadaslarin sonuclarini heyecanla bekliyorum canim, herdefasinda inan benimde gozlerim yasariyor bebekleri ogrenince.
Insallah bir haberde senden gelicek yarin:) Hayirlisi olsun bakalim
çok panik yapmıştım dahiliyeci ilaç verince ama doktorum beni rahatlattıhımmm evet seninki normal zaten hamilelikte bi miktar yükseliyo benim hamilelikten önce rahatsızlığım vardı canım sen fazla kafana takma sende bişi yokmuş zaten.....
canım hamilelikte çok farklı şeyler olabiliyo benimde vajinamda hayatımda ilk defa ağrılı fındık büyüklügünde kitle çıktı sonra kandiliginden yok olduselam kızlar yoğunluktan giremedim bayağı kaynatmışsınız ..okuyamadımm(
fdilek gözün aydın hayırlı olsun bi fıstık daha geliyor desene hayırlısıyla kucağına alırsın inş. elvin çok güzel isim..
kızlar ben anlatmadımda dün akşam yemek yedikten sonra (pırasa yemeği ve pancar salatası yapmıştım) 1 saat geçti elimi sırtıma attım kabar kabar aynada baktım kızarık değil ama boynum ensem ve sütyen kısmına kadar kabarmışrı sabah uyandım yüzüm kabarmış şimdi yüzüm kızardı ve yanıyor resmen kızamık çıkarmış gibiyim,, yada isilik derler bilirmisiniz onu döküyorum sanki??? pancarı doğrarken ellerim kırmızı oldu korktum acaba hani tene bulaşan bebeğe bulaşır derler ya yıkadım hemen ondan korktuğumdan mı oldu? tiksinmedimde bişeyden yüzüm berbat kimseye bakamıyorumm doktorumu aradım akşam 6 da gel dedi bakalıminş. sadece bi alerji falandır ve yüzüm bir an önce geçer en önemlisi bebişime zararı olmaz bu ne ya şimdi nasıl bi şanstır.. eşimde akşam geç geldi bende önemsemedim fazla şimdi anlım pütür pütür yanaklarım tam değide gamze bölgemiz varya oralar çenem isilik gibi ve hala sırtımm..
canım ya çok üzüldüm ama bu bebişini sagsalim alırsın inşallah kucagınamerhaba arkadaşlar ne zamandır takip ediyorum bir türlü yazamadım allah hepinizin yavrularını sağ salim elinize versin. bende 16+4 haftalığım benim 3. gebeliğim onları elime almak nasip olmadı inşalah inanıyorum bunu elime sağ salim alıcam benim 9 aylık bebeğim karnımda öldü onun için çok tdirgin duruyorum hergün kendimi dinliyorum takmıycam diyrum ama elde değil allahım büyük allahım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin erkek kız hiç farketmez
bende hamile kalmadan önce maydonozu çok yerdim ama hamile kalınca bıraktım şimdi gittigim yerlerdede maydonozlu şeyleri yemiyorum herkes çok şaşırıyo.evet cnm dereotuda öyleymiiş ben yazmayı unuttum kendim pek sevmemde dere otunu ama maydonuzu çok seviodum
canım hayırlı olsun kalbim çok temiz heralde bugün seni geçirmiştim aklımdan cinsiyetini ne zaman ögrenecek acaba diyeSelam guzel anneler,
ya sorma tarih ve saat bendede yok mesajları bulamıyorumyeşim hiç bırakma kendini ne olur.dua et arkadaşım bişi yoktur ama dr.lar ince eleyip sık dokuyorlar.allahın izniyle bişi yoktur.hepimiz yanındayız.
nbr kızlarrrrrrrrrrrrr
Selam guzel anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?