2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aradı sımdı eşim yok cıkmamıs.cuma cumartesı dıyolar.her aradıgımda bırgun daha ılerı atıyolar

cnm benim biraz rahatlat kendini çok stres yapıyorsun bu kadar strese girmen sonucu değiştirmeyecek Allahın izniyle sonucunda güzel çıkar bu kadar üzüldüğüne değmez bak karnındaki meleğinide düşün.

saol cnm inş.öğrenirim sizleri böyle okuyunca hem çok seviniyorum sizin adınıza hemde meraklanıyorum bebişim için.

gercekten cok zor bırsey allah kımsenın boyle bısey basına vermesın.amnıyosentez yaptırmak sonuc beklemekten daha kolay

Yesim cnm, beklemek elbette cok zordur, inanirim fakat kendini yipratman daha kotu be guzelim, sakin olmaya calis lutfen(koly degil biliyorum), pozitif dusunelimki olumlu olsun sonucumuzda. Rabbim insallah guzel sonuclar almani nasip etsin. Cumartesiye kadar lutfen dahada bunaltma kendini, biraz mesguliyet bul kendine, eminim zaman daha cabuk gecicektir ozaman.

saol cnm inş.öğrenirim sizleri böyle okuyunca hem çok seviniyorum sizin adınıza hemde meraklanıyorum bebişim için.

Bende hep arkadaslarin sonuclarini heyecanla bekliyorum canim, herdefasinda inan benimde gozlerim yasariyor bebekleri ogrenince.

Insallah bir haberde senden gelicek yarin:) Hayirlisi olsun bakalim

Canım yaa inan çok sevindimm süslülerimiz prenseslerimiz artıyo desenee..Subaru kızım tek diye üzülüyodu ama bak bu ara kızlar atağa geçtii

Canım yaa inan çok sevindimm süslülerimiz prenseslerimiz artıyo desenee..Subaru kızım tek diye üzülüyodu ama bak bu ara kızlar atağa geçtii

Subarunun kizina arkadas geliyor bizim kizlarda:)))
Ayyy dsunsene..bicir bicir suslu kizlar
pembis pembis, upuzun saclar:)))
ben ucmaya basladim bilem hahah
yarin ilk isim kizima bisiy almak olucak..hemde pespembeee:)))
henuz hicbirsey almamistim cunki teyzesi:)

canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. benim kız demişti 12 haftalıkken c.tesi randevum var.15+5 haftalık gittiğimde 17 haftaya geçmiş olucam inş. kızlar gerçekten atağa geçtiler sanki.. çin takvim ve yaş hesaplaması da yapmıştım ordada kız çıkmıştı.babacık henüz kız fikrine alışamadı o hep erkek olur diyodu bakalım c. tesi anlıyacağız.aslında tabiki de farketmiyor sağlıkla gelsin hepimizn melekleri..
bende c.tesi ilk ihtiyacını almayı düşünüyorum ama hangisinde başlasam kızlar..
elim hep önce oyuncaklara gidiyor nedense..

Tokalar babetler süsülü donlarr yerim ben hepsinii yaaaa...
Al tabiki canım burdada resmini paylaş olurmu Güzel günlerde giyer inşallahh

Amin canim, hepimizin evlalari saglikla gelsin dunyaya.
Benimde butun hesaplamalarda hep kiz cikiyordu, esimde en basindan beri kutudan kiz cikicak diyordu:))
ben daha cok erkek bebege ihtimal veriyordum, kizi icten ice istiyordum ama erkek olur diyordum hep
Bugunde kiz deyince doktor, tutamadim gozyaslarimi koyverdim orda..

Senin kizda kiz olarak kalmistirda degismez insallah annesi:) Cumartesi belli olur zaten kesin, hayirlisi olsun insallah. Tek onemli olanda o.

Bened ehenuz ilk ne alicagimi bilmiyorum, sanirim guzel bir tulum alirim ilk hediyesini..gerci insan baya bi maymun istahli oluyor bebek seylerine bakarken ama,
bakicaz..neyle donucez eve artik:))

Tokalar babetler süsülü donlarr yerim ben hepsinii yaaaa...
Al tabiki canım burdada resmini paylaş olurmu Güzel günlerde giyer inşallahh

paylasirim canim elbette, zaten bugunde is arkadaslarim almislar hediye bana, onlarida yayinlarim birlikte:))

ben cok sevdim bu kiz isini:))))

yeşim hiç bırakma kendini ne olur.dua et arkadaşım bişi yoktur ama dr.lar ince eleyip sık dokuyorlar.allahın izniyle bişi yoktur.hepimiz yanındayız.

kızlar daha önceki k.k sayfasında tam avatar resminin hemen üstünde tarih ve saat yazıyordu. kişiinin yazdığı msjın tarih ve saati şimdi yok beni rahatsız ediyor.acaba varda benmi göremiyorum.bu tip istekelrimiz, fikirlerimizi nereye yazmalıyız?
yok takıldım ben şimdi:95:

hala yazıyor canım benimkinde...:26:

Malesef canim, saat ve tarih bendede gorunmuyor, cok rahatsizlik duyuyorum bende, sitenin tadini kacirdilar ya yenilikleriyle

canım allah sızden razı olsun.gercekten sızlerle rahatlıyorum.bana verdıgınız destek ıcın cok tesekkur ederım.ıyıkı varsınız

Bende hep arkadaslarin sonuclarini heyecanla bekliyorum canim, herdefasinda inan benimde gozlerim yasariyor bebekleri ogrenince.

Insallah bir haberde senden gelicek yarin:) Hayirlisi olsun bakalim

allah razı olsun.çok tesekkur ederım.ıyıkı varsınız.gercekten cok rahatlıyorum burada.hepınız gercekten bır meleksınız.ınsallah ıyı haberler alırımda burada hep berzber sevınırız.hepınızı cok sevıyorum.rabbım hepımızı bebeklerımıze kavustursun.

hımmm evet seninki normal zaten hamilelikte bi miktar yükseliyo benim hamilelikten önce rahatsızlığım vardı canım sen fazla kafana takma sende bişi yokmuş zaten.....
çok panik yapmıştım dahiliyeci ilaç verince ama doktorum beni rahatlattı
canım hamilelikte çok farklı şeyler olabiliyo benimde vajinamda hayatımda ilk defa ağrılı fındık büyüklügünde kitle çıktı sonra kandiliginden yok oldu
canım ya çok üzüldüm ama bu bebişini sagsalim alırsın inşallah kucagına
evet cnm dereotuda öyleymiiş ben yazmayı unuttum kendim pek sevmemde dere otunu ama maydonuzu çok seviodum
bende hamile kalmadan önce maydonozu çok yerdim ama hamile kalınca bıraktım şimdi gittigim yerlerdede maydonozlu şeyleri yemiyorum herkes çok şaşırıyo.
canım hayırlı olsun kalbim çok temiz heralde bugün seni geçirmiştim aklımdan cinsiyetini ne zaman ögrenecek acaba diye
ya sorma tarih ve saat bendede yok mesajları bulamıyorum

hayırlı olsun bebegınız.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.allah analı babalı buyutsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…