2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar nasilsiniz bugün bakim ?

dortiden haber varmi kizlar ? dün giremedim sonuclari cikcakti dün

canım benım sagol allah razı olsun.kan sonucum yıne cumartesıye kaldı.sozde salı gunu kesın cıkar demıslerdı.ama yıne yalancı cıktılar.sımdıde cumartesı dıyolar.allah korusun sımdı bu bebek 18 haftaya geldı.aksı bır durum olursa nasıl alacaklar bu bebegı.bunlar katılmı canimi.ama ınsallah ıyı sonuclar alacagım bu sefer.rabbım yardımcımız olsun

amanbende çok takmıyorum aslında tek derdım burda yanlızm eşımınde benımde kımsemız yok bazen bunalıyom
bende çıkıyom gezıyom napıyım bende beklemıyom oyle yemege falan ılk zamnlar takıyodum şımdı eşım zaten
orda burda gezmıyo çalıştığı ıçın geç gelıyo bend eçok sevıyorum eşımı bızım ıçın çalışıyo onapalım olsun oı kadarda nazı
olsun allahım mutluluğumuzu daım etsın o da tuzu bıberı kadınlarla erkekler bır olmuyo gerçekten doğa kanunu:))

rabia dorti saoğlun kızlar allah razı olsun.
bittim ben rabbim hiçbirimize gösterme böle bir acı..
dorti canım bu amniyo karından mı vajinadanmı bende şimdi dr.mumcu okuyodum yarım kaldı.
ayrıca amniyoda senin down çıkmammış şükürler olsun gözünaydın canım
yani bu amniyoda kesinmi sonuç yoksa yok yani ölemi ?

HAY ALLAH O MARKADA şirket yemekleri eğlenceler vs genelde eşli olur ama firmaya göre değişiyo olabilir...
bence artık onu yanlız gönderme

cnm senle günlerimizde aynı. bende 27 aralıkta ayrıntılı ultrasona gireceğim. ikili test veya 3lü test yaptırdınmı cnm. sanırım sende avrupa yakasındasın. neresindesin?

ikili test yaptırdım cnm ıyı cıktıgı ıcın doktorum 3lu teste gerek gormedı dırekt 4lu testı yaptı o da ıyı cıktı cok sukur ztn ınsanlara yanlıs anlatılıyor 3lu test 4luden daha ıyı ya da öburu gereksız gıbı bısey yok tamamen eldekı verılere gore karar verılır dedı doktor 4 verı varsa elımızde 4lu yaparız dedı ben ulusta oturuyorum canım

karnından alınıyor.yanı ultrasonla sureklı bebege bakılıyor bebegın olmadıgı yere ıgneyı sokuyolar ve suyu cekıyolar.çok kısa suruyo.ve kesınlıkle kesın çözum amnıyosentez.korkma sakın.amnıyosentezden sonra ıstırahat edeceksın.bol bol su ıceceksın.iş falan yapmayacaksın yatacaksın canım.ilk bır ıkı gun cok onemlı

anladım cnm. bende büyükçekmecede oturuyorum. allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın. sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

hosgeldın sımgecıgım...
yasemın canım cok gecmıs olsun ıns hersey en kısa surede yoluna gırer....rabbım buyuk bunlarda bızım sınavımız ıns sonumuz guzel olsunda katlanırız yeter kı kuzularımız saglıkla gelsınler....
dortı canım cok cnın sıkılıyo senınde bılıyorum ama butun kalbımle ınanıyorum sonucların ıyı gelecek ıns.....
RABBIM MELEKLERIMIZI BIZE BAGISLASIN SAGLIKLA HAYIRLA INS....

dorti 3 lü test sonucunu yazarmısın merak ettim?
benim ki nasıl sence ? 50 de1 toplamda ise %2:2:

ben uclu test yaptırmadım.daha dogrusu ıkılı testımde rısk cıkınca ucluye gerek gormedıler dırek amnıyo yapıldı bana.benım ıkılı testımdekı rısk bebegın ense kalınlıgı 3.7 cıkmıstı.o yuzden rısklı cıktı yanı.senın ıkılı testınde ense ne cıktı

ALLAHIN izniyle cumartesi yüzün gülcek canim bak gör kan sonuclarin iyi cikacak

allah razı olsun canım.inankı benım basıma gelen kımsenın basına gelmemıstır.gelmesınde zaten.rabbım beterınden korusun.ama gercekten benım yasadıklarımda cok zor.sende eve cıkmıssın canım sukurler olsun.rabbım senıde bebegınıde korusun.banada yardım etsın.bebegıme benıde kavustursun.işimiz zor gercekten.ama rabbım hepımızın yuzuznu guldursun ınsallah

ilk bebişimiz tatlım aslında ikimiz de sağlıklı olsun da fark etmez diyoruz :)
tabii benim kocam genel erkekler gibi erkek istiyor sözde belli etmese de
değişmesini istemiyormuş daha doğru öğrenirmişiz geç öğrenirsekk yersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…