hosgeldın canım
Hoşgeldin SMGE
hosgeldın sımgecıgım...
yasemın canım cok gecmıs olsun ıns hersey en kısa surede yoluna gırer....rabbım buyuk bunlarda bızım sınavımız ıns sonumuz guzel olsunda katlanırız yeter kı kuzularımız saglıkla gelsınler....
dortı canım cok cnın sıkılıyo senınde bılıyorum ama butun kalbımle ınanıyorum sonucların ıyı gelecek ıns.....
RABBIM MELEKLERIMIZI BIZE BAGISLASIN SAGLIKLA HAYIRLA INS....
AMIIIIIIN INS canım....allah razı olsun canım.inankı benım basıma gelen kımsenın basına gelmemıstır.gelmesınde zaten.rabbım beterınden korusun.ama gercekten benım yasadıklarımda cok zor.sende eve cıkmıssın canım sukurler olsun.rabbım senıde bebegınıde korusun.banada yardım etsın.bebegıme benıde kavustursun.işimiz zor gercekten.ama rabbım hepımızın yuzuznu guldursun ınsallah
ALLAHIN izniyle cumartesi yüzün gülcek canim bak gör kan sonuclarin iyi cikacak
kızlar hepinize merhabalar,
benden iyi haber yok yine buraya sizlere koştum.
3lü test sonucum için az önce dr.um aradı. kanda 50 de1 toplamda %2 sonuç çıkmış.riskli gebelik prof. recep bey e ultrason ve amniyosentez için birazdan randevu alıcam.
dorti canım inş. senin sağlıklı haberini almışsındır. senin sonuç kaçtı şimdi durum nedir.
lütfen amniyosentez yaptıranlar yada yapacaklar görüş bekliyorum..
hiç iyi değilim güçlü olmak zorundayım tek bildiğim allahım yardım hepimize uucunda banada
hosgeldın sımgecıgım...
yasemın canım cok gecmıs olsun ıns hersey en kısa surede yoluna gırer....rabbım buyuk bunlarda bızım sınavımız ıns sonumuz guzel olsunda katlanırız yeter kı kuzularımız saglıkla gelsınler....
dortı canım cok cnın sıkılıyo senınde bılıyorum ama butun kalbımle ınanıyorum sonucların ıyı gelecek ıns.....
RABBIM MELEKLERIMIZI BIZE BAGISLASIN SAGLIKLA HAYIRLA INS....
ya şimdi senin için gitti tabiii yazık yawww:18:
bizim şirkettede arkadaşlarımız var ayazağada oturan
anladım cnm. bende büyükçekmecede oturuyorum. allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın. sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
haklısın zonox cugum ınasn moralımı cok yuksek tutuyorum en azından tutmaya calısıyorum ve bana en buyuk destek esımden allah ondan bın kat razı olsun....
annemde sagolsun aslında cevremdekı herkes ama benım ıcın en onemlısı esımın destegı....
dun yengemız geldı almanyadan ayyyyyy kızıma nasıl cıcıler getırmıs ne elbıseler ceketler bılıyorum kı bana moral olsun dıye alıyorlar....aslında gercekdende oldu n bıleyım kızımı o cıcılerın ıcınde dusundumde.....rabbım ıns ogunlarıde gosterır ne verırse emınm kı benım ıcın en hayırlısını verecektır...
ben zorda olsa bugunlerı bana yasttıgı ıcın o kadar sukredıyorum kı anlatamam....belkı hıc hamılelıgımın tadını bıle cıkaartamıyorum dr bıle gıderken artık arabanım arkasında yatarak gıdıyorum ama olsun kızımı saglıkla kucagıma alayımda nelere katlanırım ben onun ıcın.....
duncan çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel canım..Bakalım olaylarımız aynıydı senindemi kız olacakk
dafnetugba hoşgeldidn canım burda herşeyi paylaşıyoruzz eminimsende çok seviceksinn
ozlem483 evine gelmişsin yazdıklarından çok etkileniyorum ve her okuduğumda Allahım sen emeklerinin karşılığını ver diyorum gerçekten özel annelerdensin...
aral oğlun oluyomuş hayırlı olsun daha çok aktif olmanı isteriz burda
gulesram kendini üzmeye sebep arama canımm..Senin eski bi msj. okumuştum kkda nasıl anne olurum muhabbeti vardı .Sen şuanda iyi bir anne olacakmıyım telaşına düşmüşsünki üstüne eşinin bence iyi niyetle söyledikleri ters gelmiş sana..Kız erkek aynıdır..
yasemin2007 cim geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın amniyodan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?