2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım

hoşbulduk canlarım
YASEMİNcim eçmiş olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

AMIIIIIIN INS canım....

ALLAHIN izniyle cumartesi yüzün gülcek canim bak gör kan sonuclarin iyi cikacak

inşallah canım.ben artık bunların lafına ınanmıyorum.madem cıkmayacak neden kesın şu gün cıkacak dıyorlar.bızıde ümıtlendırıyolar.bundada bır hayır var.rabbım sonumuzu hayır etsın.basına gelmeyen bılmez.bende anlamazdım hıc boyle seylerden.ama ınsanın basına gelınce anlıyor.rabbım daha beter dertlerden hastalıklardan korusun hepımızı.

özlem cim simge allah razı olsun canım rabbim korusun cümlemizi....

dorti canım benim ense iyi çıkmıştı burun kemiği falan oluşmuştu.1,5 yada 1,6 idi..

kızlar içinizi ferah tutun. inanın çoğu zaman bu tekikler fasarya çıkıyor. boşu boşuna annelerin canını sıkıyorlar.

özlemcim senin durumunu biliyorum cnaım yaşamış olduklarınıda ama herşeyin başı moral. bebişlerinizi üzmeyin ki sım sıkı tutunsunlar size

selam

bugün yine drdaydım kan tahlili verdim birde malum sancılarım vardı.
Kan hapını artırmamı söyledi, progestan hapına devam ve bol bol dinlen dedi

Daphne seninde sancıların vardı ne oldu niye oluyormuş birşey yazmadın canım? düşük riski taşıyorum diye yazmışsın son msjlarında öyle okudum sanki

yasemin2007 inşallah sağlıkla bebişlerimizzi kucağımıza alırız amniyo yaptırıp sonucu olumsuz olanlar bile sağlıklı bebekler kucaklarına alıyorlar bizim kurstaki kız arkadaşın öyle olmuş bütün testler ve amniyo hep olumsuz şeyler söylemiş drlarda öyle ama maşallah sağlıklı bir yaşında bir kızı varmış Güzel şeyler düşün canım.
Bende 3lü test için kan verdim ben yaptırmayı düşünmüyordum bugünkü gittiğim devlet hastanesindeki dr ısrar edince bende peki dedim

dorti sonucun çıkmamış inşallah herşey yolunda gider.

yeni gelen arkadaşlar sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

BALCI idrar kültüründe sonuç ne çıktı hangi ilacı verdi drun? geçmiş olsun

yasemin2007 canım inşallah kötü birşey çıkmayacak canım dualarım seninle. Hayırlısı ile hepimiz sağlıklarla kucağımıza alalım inşallah...

baharnaz geçmiş olsun canım iyice dinlen dedikleri gibi sancıların en kısa zamanda geçer. 3lü test sonucun da inşallah güzel çıkar canım..

haklısın zonox cugum ınasn moralımı cok yuksek tutuyorum en azından tutmaya calısıyorum ve bana en buyuk destek esımden allah ondan bın kat razı olsun....
annemde sagolsun aslında cevremdekı herkes ama benım ıcın en onemlısı esımın destegı....
dun yengemız geldı almanyadan ayyyyyy kızıma nasıl cıcıler getırmıs ne elbıseler ceketler bılıyorum kı bana moral olsun dıye alıyorlar....aslında gercekdende oldu n bıleyım kızımı o cıcılerın ıcınde dusundumde.....rabbım ıns ogunlarıde gosterır ne verırse emınm kı benım ıcın en hayırlısını verecektır...
ben zorda olsa bugunlerı bana yasttıgı ıcın o kadar sukredıyorum kı anlatamam....belkı hıc hamılelıgımın tadını bıle cıkaartamıyorum dr bıle gıderken artık arabanım arkasında yatarak gıdıyorum ama olsun kızımı saglıkla kucagıma alayımda nelere katlanırım ben onun ıcın.....

BALCI idrar kültüründe sonuç ne çıktı hangi ilacı verdi drun? geçmiş olsun[/QUOTE]

sonucum cuma günü öglen 1 de çıkacak canım belli olunca söylerim

canım serklajı erken yaptırman büyük bir avantaj oldu emin ol bu sefer kucağında olcak minik kızın. Allah sana hepimizden çok sabır vermiş şu sitede gördüğüm en sabırlı ve dayanıklı insansın helal olsun nazar değmesin kuzum

SUBARU, hoşçakal canım. yarın görüşürüz
baharnaz, neyin var canım senin hayırdır bu tekikler nedenmiş?

sagol zonox canım benım ınsanın ıcınde yanan oyle bır annelık atesı var kı....herseye sabretmeyı ogretıyor...hastanede dr muayene ederken bıraz sohbet ettık sız cok ozel annelersınız rabbım sıze baska bır sabır vermıs katlanmak bu kadar seye hıc kolay deyıl dedı...
hayırlısıyla 28. haftaya bı gelsem ıcım bıraz rahatlayacak en azından artık umudum olacak....ne dıyeyım rabbım bıze bagıslasın melek kızımızı......

duncan çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel canım..Bakalım olaylarımız aynıydı senindemi kız olacakk

dafnetugba hoşgeldidn canım burda herşeyi paylaşıyoruzz eminimsende çok seviceksinn
ozlem483 evine gelmişsin yazdıklarından çok etkileniyorum ve her okuduğumda Allahım sen emeklerinin karşılığını ver diyorum gerçekten özel annelerdensin...

aral oğlun oluyomuş hayırlı olsun daha çok aktif olmanı isteriz burda

gulesram kendini üzmeye sebep arama canımm..Senin eski bi msj. okumuştum kkda nasıl anne olurum muhabbeti vardı .Sen şuanda iyi bir anne olacakmıyım telaşına düşmüşsünki üstüne eşinin bence iyi niyetle söyledikleri ters gelmiş sana..Kız erkek aynıdır..
yasemin2007 cim geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın amniyodan ..

tesekkurederım sagolasın dılekcıgım ıns....
ıns haftamız bıraz daha ılerlesnı ekleyecegım kelebegımın cıcılerını....

sağol canım allah hepimizin meleklerini bize bağışlasın senin prensesinde hayırlı olsun canım daha aktif olmayı bende istiyorum

haklılar canım. Allah sabrını vermiş. artık nisan mayıs gibi patır patır dökülürüz 2011 de de miniklerimizle muhabbetlere katılırız

baharnaz geşmiş olsun kader arkadaşım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende memorialde 5. tedavimde gebe kaldım canım benim dr da nur hanım dı

İy aksamlar arkadaşlar
Aslında her gün okuyorum yazılarınızı subaru maşallah nissandamı çalışıyorsun kadınlar kulubündemi çözemedim canım Valla Allahım gününü veriyo çalışan bayanlara ben bugün alışverişe gittim ayaklarım ağrıyor hala

Melekm allah razı olsun canım kolay dğum duası yayınlamıştın hemen kaydettim ve inşallah ezberlyecem Cümlemizin doğumu kolay ve sorunsuz olur inşallah

Mızmız cım üçlü testinide yaptırmışın inşallah çok güzel çıkar canım bende 16.haftamdayım 18 yda 19 haftamda yaptırmayı düşünüyorum geçmi sizce???

zonox gecen gün pilatese gittigin okumuştum harika gerçekten çok sevindimsenin adına ve çok imrendim canım keşke benimde burda öyle imkamlarım olsa eş durumundan ilçelerde geziyoruz bakalım :84: normal olursa doğumun eminim çok rahat olur keşke imkan olsada hocanın gösterdıgi hareketlerden bizede göstersen bizde evde yapsak

Kızlar hepinizde Allaha emanet olun yegenlerime iyi bakın iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…