sagol tatlım allah razı olsun....ıns yaaa rabbım buyuk ıns o gunlerıde gosterır hayırlısıyla o kadar korktum kı wc bıle korka korka gıdıyorum....n zormus anne olmak....Özlemcim sağ selim eve dönmüşsün çok sevindim,Rabbim şifalar versin..
Bebeğini kucagına alırsın inşallah Rabbim sizi korusun...
İnan dualarımda hep aklıma geliyorsun,sonu güzel olucak inşallah...
saol kuşum. aynen ya oğlum var die sevinme kızım var diye övünme.Allah hayırsızını verirse offffff offfffffff asıl o zaman yanıyorsun
gezgin, aynı sorun bende de var. su ile alakalı olmadığına eminim. ben günde 2 litreye yakın su içiyorum. benim de boynumda ve yüzümde. krem sürüyorum sürüyorum nafile. bir de ben namaz kılıyorum. her abdestten sonra krem küpüne dönüyorum. nemlendiriciler işe yaramıyor.
şu anda en iyi gelen vazelin. artı bende bir de kaşıntı başladı. sırtım omuzlarım özellikle. kuruyor tenim resmen. yarın doktora gittiğimde soracağım. pul pul olma sorunu ben de de var. özellikle boynumda. ellerim zaten mahvolmuş durumda. vazelin süre süre bir hal oldum.
sagol tatlım allah razı olsun....ıns yaaa rabbım buyuk ıns o gunlerıde gosterır hayırlısıyla o kadar korktum kı wc bıle korka korka gıdıyorum....n zormus anne olmak....
bende yarın kontrole gideceğim. doktora soracağım. eğer yazarsa bir ilaç sana yazarım adını buradan. benim omuzlarım ve sırtım yara oldu vallahi.
.
allah razı olsun canım ıns....ben evham yapmıyorum aslında daha once cok acı tecrubelerım oldu ıkı kere kanama yasadım bu gebelıgımdede...gunu 23:30 saat yatakdayım o kaybetme korkusu hep ıcımde rabbıme sıgınıyorum ıns bu sefer saglıkla hayırla yuzumuzu guldurur cumlemız melegıyle beraber...guzel allahımın gucu neye yetmez kı...bende yarın kontrole gideceğim. doktora soracağım. eğer yazarsa bir ilaç sana yazarım adını buradan. benim omuzlarım ve sırtım yara oldu vallahi.
özlem483 allahın izni ile kucağına alırsın bebişini inşallah. çok evham yapma. ne kadar stres o kadar kötü sonuç. sen iyi olursan bebişinde iyi olur, seni bırakmaz.
bende yarın inşallah cinsiyetini öğreneceğim. çok merak etmiyorum nedense. sağlıklı olması belki de önemli olduğu için sanırım. eşim kız istiyor ama hayırlısı olsun. hiç farketmez. hayırlı evlat olsun yeterli benim için.
eş konusuna gelince arkadaşlar, o kadar takılmayın.onlar sizi ne kadar takıyorsa siz de onları o kadar takın. hatta siz ilgilenmeyin onlarla.bir program uygulayın kendinize. çok yoğun olduğunuzu gözünün içine sokun. birşey isterse yada söylerse zamanınız olmadığını kendisinin yapmasnı söyleyin. etki tepkiyi doğurur. onlar bizim gibi olamaz hiçbir zaman. düz mantıktır her zaman erkekler. onların gözünden bakın ve onların size davrandığı gibi davranın emin olun başına saksı düşecektir.dizi mi izliyor siz de izleyin gözüne soka soka. azıcık ihmal edin onları. anlarlar o zaman.
eş konusuna gelince arkadaşlar, o kadar takılmayın.onlar sizi ne kadar takıyorsa siz de onları o kadar takın. hatta siz ilgilenmeyin onlarla.bir program uygulayın kendinize. çok yoğun olduğunuzu gözünün içine sokun. birşey isterse yada söylerse zamanınız olmadığını kendisinin yapmasnı söyleyin. etki tepkiyi doğurur. onlar bizim gibi olamaz hiçbir zaman. düz mantıktır her zaman erkekler. onların gözünden bakın ve onların size davrandığı gibi davranın emin olun başına saksı düşecektir.dizi mi izliyor siz de izleyin gözüne soka soka. azıcık ihmal edin onları. anlarlar o zaman.
YA BEN burdayım ama malum ay başı evrak işim çokk fazlaaa
ancak okuyabiliyorummm:18:
subaru senın ısınde zor kdv ler gecıcı vergıler ınsanı yoruyo deyıl mı? benım kaynımda malı musavır kafa bı dunya gelıyo aksam eve....
anladım canım...işine bak tabii...
merhaba arkadaşlar çok yogun bı topik sabahtan berı okuyorum ancaktetenoz aşısı konusunda muallakta kalanlar var benım gıttığım doktorum oldukça ılgılı ozel muayanesıne gıdıyorum o bana soyledı 5 .ci ayda tetenoz aşısı olcan burdada yapıyoruz sağlık ocaklarıda yapıyo dedı yanı ben yaptırcam ınşallah çevremdekı bı çok ınsanda yaptırmış.kızlar bıde ben ılk başta hep hata yapmışım kahvaltıda bı yumurta peynır salatalık domates bıde bı bardak sut ıçıyodum doktorum yanlış yapıyosun dedı o ıçtığım sut yumurtadakı ve peynırdekı vıtamının emılmesını engellıyomuş sutu kahvaltıdan ıkı saat sonra ıç dedı sızınde aklınızda bulunsun.kızlar ınşallah hepımız kolaylıkla doğururuz:)))
blue-sky
bende eşimi 10 yıldır tanıyorum
evlilğimizin ise 26.kasımda 4 .senemiz bitti...
ilk 2 yıl inanılmaz zor geçri
3.yıl eşimin söylediklerini yaptıkalrını çok fazla takmamayı öğrendim...
inanki huzuru o zaman buldum..
sürekli ben ona o bana kaşının üzerinde göz var diyerek tartışırdık
sebepsiz yere..son 2 yılım çok rahat geçti
eşime kızmıyomuyum hala kızıyorum...
ama hiçç takmıyorum ne derse desinn..onun söylediklerini kafama takarsam deli olurum yaww
en son akşam bana trip yapıyooo anaaam dedim içimden senmi hamilesin benmi ayyy deli oldum
ama hiç sesimi çıkarmadımm..bebişim huzursuz olmasın diye ama doğumdan sonra fena olcek sanırım
zehracım geçen gün bende sormuştum bu tetanoz aşısını. bende dr uma sormayı unuttum. tam olarak kaçıncı haftada yaptıracağız bu aşıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?