2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bugün pek birşeyler danıştım ama bu son :) Ayrıntılı usg nerde yaptıroyrsunuz dr'um m.köyde ivi tüp bebek merkezini fiyatıda 200 tl den olduğunu söyledi.Normal dimi??

Bu arada kdilara baby odana bayıldım :) İnş isteidğin gibi olur ben daha o fasıllara geçemedim önümde biraz uzun zmn var ev alıcaz allahın izniyle çok koşuşturmacam var şu 4 ay içinde :( Ev bulunucak,beğenilcek ,alınıcak,bebek eksikleri,bebek odası....ve çalışıyorum,izine erken ayrılıcam bu gidişle. Koca göbeğimle hanigisini halledebilicem bilmiyorum..Allah yardımcım olsun inş..

ayyyy işin çok zor canım ya Allah cidden yardımcın olsun umarım hemen haledebilirsin

Nedir canım benim. Görmedim sanırım:26:

Zonoxcum doktor arayışınla ilgili...senin normal-sezaryen ayrımını iyi yapan bir doktor istediğini bildiğimden bu haftasonu benim doktorumun doğumumla ilgili söylediği şeyleri aktarmıştım.yineleyeyim istersen...benim tüp bebek biliyorsun..tüp bebek bebeklerini hemen her yerde sezaryen doğurturlar...benim doktorum böyle bir kural yok,istersen ve şartlar da elverirse normal olabilir....karar tamamen sana ait...tabii bir endikasyon olur sezaryen mecbur olur onu şimdiden söylemek mümkün değil dedi...belki bir görüşmek istersin doktorumla demiştim..sana yakın ...m.parkta....

aldıkalrın hayırlı olsun canım
ilk alışverişler pek bir heyecanlı alıyor..aldığınız çorap bile değerli oluyor açıp açıp bakıyorsunuz:1:bende alışveriş yaptım ama büyük şehirde değilim
çok güzel şeyler var büyük şehirdeki mağzalarda
bende netten aldım yine:63:
ilkindede netten almıştım(kıyafetler dışında)
bu sefer yeni tulumları badileri alt açmayı,hastane çıkışını(battaniyesiz çünkü battaniyemiz çok fazla:50:)bide anakucağı-oto koltuğunu aldım
aslında ana kucağımız vardı ama ilkinde kuzenim vermişti
oda6-7 aylıkken koptu kolu bide bir dahada tamir olmadı yenisini aldım
benim aldığım alacaklarım bu kadar herhalde
:44:
çok giyilenlerden bir daha almış oldum(tulum,badi)
ama dün çıkardımda kıyafet dolu:25:
onalrı yıka ütüle hazırla bir sürü zamanımı alacak..hiçte eskimemişler
daha fazla alırsam israf olur gibime geliyor:26:

Sizde iyi gunlerde kullanın inşallah canım..
Sen tecrübeli annesin tabii.Bir de ilkinden bi sürü cici kalmıstır geriye..
Valla bende kıyafetleri az mı alıyorum acaba diye tereddutteyim..
Ama cok alıp ta israf etmekten korkuyorum..Body tulum hastane cıkısındaki kıyafetlet cok lazım olcak galiba..

tito cnm ben bugün yaptırdım ayrıntılı usg yi. 160 tl ödedim ben. sgk karşılamıyormuş. ama daha uygun fiyata yapan hastaneler var. benim dr umun olduğu hastanede riskli gebeliklere bakan dr a yaptırdım ben. oyüzden pahalı. istersen başka hastanelere sor. ama dr undan memnunsan 200 tl de ödenebilir.

Sizde iyi gunlerde kullanın inşallah canım..
Sen tecrübeli annesin tabii.Bir de ilkinden bi sürü cici kalmıstır geriye..
Valla bende kıyafetleri az mı alıyorum acaba diye tereddutteyim..
Ama cok alıp ta israf etmekten korkuyorum..Body tulum hastane cıkısındaki kıyafetlet cok lazım olcak galiba..

tulum yada,hastane çıkışı gibi alt üst takımları ben 3 aya kadar giydirdim.
sonra havalar ısındı evin içinde hep badiyle durdu
zaten artık kıyafette giymeye başlamıştı elbise,pantolon,şortlu takımlar falan
o yzüden tulum ve zıbın takımın ömrü kısa
hele bizimkiler tam yaza yakın doğacak çok fazla tulum giydirilmeyecek
ama badiler yaz kış lazım oluyor
hele ilk zamanlar(ek gıdaya geçene kadar )kakası sıvı oluyor:25:
en iyi marka bez kullansanız bile dışına çıkıyor
zırt pırt değiştriyor yıkıyorsunuz..
badinin fazlası zarar değil canım
benim kız 2 yaşına yaklaştı,hala çıtçıtlı badi giydiriyorum(yaz hariç)
beli tutuyor çok kullanışlı bişey

tito cnm ben bugün yaptırdım ayrıntılı usg yi. 160 tl ödedim ben. sgk karşılamıyormuş. ama daha uygun fiyata yapan hastaneler var. benim dr umun olduğu hastanede riskli gebeliklere bakan dr a yaptırdım ben. oyüzden pahalı. istersen başka hastanelere sor. ama dr undan memnunsan 200 tl de ödenebilir.

benim dr hiç ekstra para almadı:44:
hatta acaba ayrıntılı yapmadımıki diye sordum,ne zaman yapılacak diye
yapıyorum işte dedi:60:
onun bir özelliği yok,bu haftalarda organlar çok güzel görülür,bir sorun varsa saptanabilir,o yzüden bu haftalara ayrıntılı ultrason diyoruz..yoksa ayrı bir cihaz falan gerekmiyor,ayrı ücrette gerekmiyor dedi:44:

benim dr hiç ekstra para almadı:44:
hatta acaba ayrıntılı yapmadımıki diye sordum,ne zaman yapılacak diye
yapıyorum işte dedi:60:
onun bir özelliği yok,bu haftalarda organlar çok güzel görülür,bir sorun varsa saptanabilir,o yzüden bu haftalara ayrıntılı ultrason diyoruz..yoksa ayrı bir cihaz falan gerekmiyor,ayrı ücrette gerekmiyor dedi:44:

cnm senin dr.unun usg cihazı 3 boyutlu olabilir. belki o yüzden istememiştir. benim normal kontrolümü yapan dr çok net göremiyor. o yüzden ben 4 boyutlu cihazı olan bi dr a gittim.

Kızlar ben bugün pek birşeyler danıştım ama bu son :) Ayrıntılı usg nerde yaptıroyrsunuz dr'um m.köyde ivi tüp bebek merkezini fiyatıda 200 tl den olduğunu söyledi.Normal dimi??

Bu arada kdilara baby odana bayıldım :) İnş isteidğin gibi olur ben daha o fasıllara geçemedim önümde biraz uzun zmn var ev alıcaz allahın izniyle çok koşuşturmacam var şu 4 ay içinde :( Ev bulunucak,beğenilcek ,alınıcak,bebek eksikleri,bebek odası....ve çalışıyorum,izine erken ayrılıcam bu gidişle. Koca göbeğimle hanigisini halledebilicem bilmiyorum..Allah yardımcım olsun inş..

allah yardımcın olsun canımm..Ben hamile diilken tasındım yerlesştim ona ragmen cok yoruldum..aman sen kendine dikkat et..Bizim kimsemiz yok yalnız basımıza hallettik hep..İnşallah senin yakınında birileri vardır hamile halinle cok yorma kendini
tulum yada,hastane çıkışı gibi alt üst takımları ben 3 aya kadar giydirdim.
sonra havalar ısındı evin içinde hep badiyle durdu
zaten artık kıyafette giymeye başlamıştı elbise,pantolon,şortlu takımlar falan
o yzüden tulum ve zıbın takımın ömrü kısa
hele bizimkiler tam yaza yakın doğacak çok fazla tulum giydirilmeyecek
ama badiler yaz kış lazım oluyor
hele ilk zamanlar(ek gıdaya geçene kadar )kakası sıvı oluyor:25:
en iyi marka bez kullansanız bile dışına çıkıyor
zırt pırt değiştriyor yıkıyorsunuz..
badinin fazlası zarar değil canım
benim kız 2 yaşına yaklaştı,hala çıtçıtlı badi giydiriyorum(yaz hariç)
beli tutuyor çok kullanışlı bişey

ayy canımm valla altın degerinde bu öneriler..
cook tesekkur ederim:54:

cnm senin dr.unun usg cihazı 3 boyutlu olabilir. belki o yüzden istememiştir. benim normal kontrolümü yapan dr çok net göremiyor. o yüzden ben 4 boyutlu cihazı olan bi dr a gittim.

benim doktorum seker gibi bir adam ama gel gör ki bi usg aleti var kalubeladan kalma:60:
Valla bi gün dayanamadım sordum dedim allah askına siz nasıl görüyorsunuz cok karanlık orası:1:
Yılların deneyimi dedi..Her gittigimde bi yerine bakıyo bizimki yok omurgası iyi yok beyni iyi diyo..Acaba caktırmadan o da mı ayrıntılıya bakıyor:26:
ayy niye gecen hafta sormadım ki ben yaa..Benim derdim ayrtıntılıdan ziyade oglumu daha net görcem ya ondan istiyorum..ayy ne fenayım ben yaa..SAglık ön planda olmalıyken ama napayım meraklıyım işte:60:

benim doktorum seker gibi bir adam ama gel gör ki bi usg aleti var kalubeladan kalma:60:
Valla bi gün dayanamadım sordum dedim allah askına siz nasıl görüyorsunuz cok karanlık orası:1:
Yılların deneyimi dedi..Her gittigimde bi yerine bakıyo bizimki yok omurgası iyi yok beyni iyi diyo..Acaba caktırmadan o da mı ayrıntılıya bakıyor:26:
ayy niye gecen hafta sormadım ki ben yaa..Benim derdim ayrtıntılıdan ziyade oglumu daha net görcem ya ondan istiyorum..ayy ne fenayım ben yaa..SAglık ön planda olmalıyken ama napayım meraklıyım işte:60:

canım inş sağlıklı haberlerini alırız ama Allah biliyo ya bende daha net görücem diye heycanlanıyorum siyah beyazda belli olmuyo suratları renkli de nasıl görünüyo acaba ayyyy 4 ocak gel artıkkk

cnm banada bazı arkadaşlarım ne gerek var okadar para veriyorsun diyolar. tabiki sağlığı herşeyden önemli ama eşimde bende çok merak ediyorduk. nasıl görünüyor diye. birazda meraktan gittik desem yalan olmaz hani :1: dr cd de verdi. evde tartışırsınız kime benziyo diye dedi :1:
onun küçücük bi görüntüsü bile insanı ne kadar heyecanlandırıyor. bence herşeye değer :69:

selam kızlar eşim yemeğe geldi gitti size dönebildim bıue cum benim oğlan en son geçen perşembe giitiğimde 298 gr dı büyüyor teyzesi kuzum ....duncan geçmiş olsun canım tansiyona dikkat etmemeiz lazım senin tansiyonun yüksek çıkması biraz ve heycandan da kaynaklanabiliyor olabilir faceden mesajını aldım bu arada çok şekersin ya bu mayıs annelerini hepsimi böyle şeker ve güzel olur aşını 2. dozunuda yaptırmışsın ne güzel gülesram sana daha öncede yazdım ama fark etmedin sanısım tekrardan hoşgeldin seni çok özlemiştik topik seninle neerji buluyor kendi adıma senin yazdıklarından ayrı bir enerji alıyorum bu arada oğluşunun cicileri hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla giysin imşallah...... ececim sende aşını vurulmuşsun geçmiş olsun ıbende sanırım haftaya vurulacam.

maşallah bebişine arkadaşım... Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim sende çok şekersin tatlım. RAbbim yüzünüzdeki gülücükleri eksik etmesin...

Mrb güzel anneler az once kontroldeydım ayrıntılı yapdı doktor tek tek organlarına bakıyor bebegım 7 gun onde gıdıyormus gelısımı 366 gr geldı boyuda yaklasık 26cm imiş dort boyutluyu doktoruma sordum ben yapmıorum dort boyutlunun saglık acısından bır espırısı yok dedı sadece anı olsun dıye yaptırılabılır dedı sızler yaptırıyormusunuz fıkrınızı almak ıstedım bu arada benım oluşum kepçe kulak sanırım doktor guluyor aılede kepçe varmı diye bizdede hiç yok bakalım merakla beklıyorum gercekten olusum kepçemi olcak:)))) saglıklı sıhatlı olsunda tek kepçe olsun dedik babasıyla diyorum olursa mandal takarım eşim hemen olurmu ole sey acır diyor:))))

Seninde minik şirinine maşallah diyeyim bence kepçe olmaz o annesi daha nası belli olsun...

herkse merhaba
ayrıntılı ultrason ıcın evden cıkıyorum sımdı randevum 4 de ınsallah guzel haberler alırım kendınıze ıyı bakın:)

güzel haberlerle gel inşallalh güzelimmm

bende tuza 1 haftadır dikkat ediyorum
herşey sıfır tuz,zaten salça kullanınca illaki içinde tuz oluyor
salçasız çorbalarda zorluk çekiyorum biraz
yemeklerin yanındada yoğurt yiyorum,tuzsuz olduğu pek anlaşılmıyor o zaman.
bende geçenlerde bacaklarıma ödem kontrolü yapoarken biraz tenim beyazlaştı bastırınca,korktum hemen kestim tuzu

İyi yapıyosun tatlım bendede ödem yok ama dikkat etmek şart....

:) evet bende öyle düşündüm zaten..Çok teşekkürler arkadaşlar..

cnm banada bazı arkadaşlarım ne gerek var okadar para veriyorsun diyolar. tabiki sağlığı herşeyden önemli ama eşimde bende çok merak ediyorduk. nasıl görünüyor diye. birazda meraktan gittik desem yalan olmaz hani :1: dr cd de verdi. evde tartışırsınız kime benziyo diye dedi :1:
onun küçücük bi görüntüsü bile insanı ne kadar heyecanlandırıyor. bence herşeye değer :69:

ayy degmez mi kızzz....:69:
Milupanın paketnden bi de mıknatıslı dolap cercevesi cıkmıstı..En son usg resmini kesip onun içine koydum dolaba astım..Yavrumun bi kafası belli ama napayım analık işte:16:
Dolabı actıkca seviyom kuzumu..Söyle daha net bi fotosu olsa hiç fena olmaz yanii

ayy degmez mi kızzz....:69:
Milupanın paketnden bi de mıknatıslı dolap cercevesi cıkmıstı..En son usg resmini kesip onun içine koydum dolaba astım..Yavrumun bi kafası belli ama napayım analık işte:16:
Dolabı actıkca seviyom kuzumu..Söyle daha net bi fotosu olsa hiç fena olmaz yanii

4 boyutluya girersen vesikalık yaparsın yapıştırırsın dolabına :1:

Back
X