2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

tuğbacım çok güzel nisanın cicileri güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah

defnetuğbacım cicileriniz pek güzel güzel günlerde gidirirsin inşlah eee devamınıda bekliyoruz...

Tugbacımm...
İyi gunlerde giysin melegin cicilerini...
Hepsi birbirinden güzel

kızlar oğluma nasıl cici bir ortam yaratıcam bilmiyorum.
evde oda yok 2+1kira küçük oda da bi sürü ıvır zıvır var.şimdilik yatak odasından şifonyeri çıkarıp oraya beşiği koymayı düüşünyorum sonrası bilmiyorum 6-7 ay sonrada beşiği küçük odaya alırım heralde
küçük evler için fikirleri olan var mı acaba.

Tugba canim, icileriniz pek bi guzel, saglikli gunlerde giydirirsin insallah kizina. Ilifide cok hos, wakwaklar var uzerinde cok cici)))

çooooook güzeller hele o çoraplara bayıldım güle güle giysin eymencik

cnm tşk ederim. o çoraplar çıngıraklı bebeğin ayağına giydirince çorapları görmek için egzersiz yapıolar valla. bi tanesi vak vak ötüyo diğeri ses çıkarıyor

superi hepsi çok çok güzeller .... harika ... Güzel günlerde kullansın miniğin...

dafnetuğba bayaa alışveriş yapmışsın maşallah ... güle güle giysin inş ....

CAnımm benim evimde 75 mkare..
Bebege en kucuk odayı vericem..
O odada duvara monteli küçük bi dolap altına şifonyer koyucam.
Besigi ve bir tanede cekyat olacak...
ayrıca benim yorganlarımın oldugu iki kapılı bi dolapta bebegin odasında kalacak..
Eşim yogun calısan birisi o yuzden bebegi onunla aynı odaya koymak istemedim.
Fazla esyaları guzelce kolileyip bodruma indirdim..Bazı esyalarda evin içinde bulunan 1 mkarelik kilerde duruyor...kucuk eve sıgmak gercekten cok zor..

Su-periiii, civil civil, renk renk ne hos, oglusun guzel gunlerde kullansin canim herbirini. Ayakkabilarida cooook super

Su_Perii kız hepsi cok güzelll..
İyi gunlerde kullansın paşan
arabasının rengi harika..Ben yatagını bu renk aldım...
Odası turkuaz olacak oglumun

zonnetje cnm çok sağol daha güzelleri sizlerin olsun inş.

gülesram
bizde herşeyi mavi mavi alıyoruz. ikincisi kız olursa yandık arabayı ortak bi renk alcaktık ama bu rengi en güzeliydi. benim park yatağım kırmızı gri olcak odam kırmızı ağırlıklı. ben 1-2 sene yanımda yatırmayı düşünüyorum.

Tugba canim, icileriniz pek bi guzel, saglikli gunlerde giydirirsin insallah kizina. Ilifide cok hos, wakwaklar var uzerinde cok cici)))

kızlarrrr hepinizin cicileri süper tek tek yorum yapamadım kusura bakmayınnn

superi hepsi çok çok güzeller .... harika ... Güzel günlerde kullansın miniğin...

dafnetuğba bayaa alışveriş yapmışsın maşallah ... güle güle giysin inş ....

çok teşekkür ederim :):)

superi dafnetugba maşallah cicilerinize güzel günlerde giysinler inşallah..

superi tatlım ayakkabıyı kaç aylığa göre aldın? ben 0-4 aldım ama pek küçük yaf. bikaç çift daha alıcam ama onları 4-8 aylıkmı alsam acaba?

rapunzel saol tatlım daha iyisi sizlerin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…