2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

saol cnm. evet ben onu düşünerekten 5-8 aylığı aldım. daha da büyüğü olmaz bide ayaklanmaya başlar falan oda yürümesi için uygun bi ayakkabı değil. başka alırsan 5-8 al bence cnm.

kızlar aldıklarınızı güle güle giydirin minnoşlarınıza. gerçekten hepsi birbirinden zevkli şeyler. inşallah 3 4 ay sonra bebişlerinizin üstlerinde görmek nasip olur

defnetuğba, bayıldım geceliklerine taçlarına. nereden aldın öğrenebilir miyim

Tugbacim, bayildim Nisamizin bu cicilerine, cok zevkli secilmisler, guzel gunlerde giysin kuzucuk

Son düzenleme:

Tugbacim, bayildim Nisamizin bu cicilerine, cok zevkli secilmisler, guzel gunlerde giysin kuzucuk

teşekkür ederim arkadaşlarım kuzucuklarımız iyi günlerde giysinler inşallah:) zonox canım ben bursada yaşıyorum gecelikleri burdaki akdem diye bir firmadan aldım ama benim geceliklere benzer özdilektede var istersen istanbuldaki özdileğe bak derim taçlar arkadaşımın eseri keçeden ve dantelden yapılma kendisi dışarıya sipariş üzerine yapıyor arzu ederseniz irtibat kurdururum canım çok değişik modelleri var sende benim gibi kokoşsun yakışır :)

slm kızlar ben 2010 mayıs annesiyim doğum yaz başlarına geldıgı için genelde çıtçıtlı badı gıyrıceksınız evde oyuzden onu fazla alın birde battanıye ince oolanlarından benım kız çok kusuyodu isinde ole olursa yetiştremıceksınız:)

arkadaşlar hepiniz bebeklierinizin cicielerini güle güle iyi günlerede giydirin hepsi birbirinden güzel....

tuğbişim bayıldım ben bu cicilere iyi güünlerde güle güle kullansın prenses ayrıca senin ciclerine de bayıldım taçlar için bağlantı kursak arkadaşınla iyi olur çok güzeller

tamam aslıcım ne zaman istersen bana söylersin ben sana iletişim kuracağın adresi veririm hatta sen facebook açınca bana yaz ben ordan sana face adresini veririm bakarsın modellere

gülesram defnetuğba canım çok güzel şeyler almışsınız.güle güle giysinler...
defnetuğba 7 li çıtçıtlı mothercare bodylerden bende aldım aynı renkler hemde

gülesram maşallah sana cnm ya, baya baya bitirdin bebeğin ihtiyaçlarını :81: güzel günlerde kullansın inş paşamız.

Cok guzel seyler almisiniz kizlar Allah saglikla sihatle giydirmek nasip etsin..Bende ilk cocugumda böyledim cok tatli anlar bunlar aldiklarima saatlerce bakar hayel kurardim dogsada sevsem giydirsem diye...
Bu arada biberon alirken dikkat edelim kizlar üzerinde BPA Frei ,ohne BPA yada %0 BPA yazmasi gerek diyerlerinde zehir varmis tvlerden görmüstük 2011 den itibaren diyerlerinin satimi yasal olarak yasak

gülesram defnetuğba canım çok güzel şeyler almışsınız.güle güle giysinler...
defnetuğba 7 li çıtçıtlı mothercare bodylerden bende aldım aynı renkler hemde

gülesram maşallah sana cnm ya, baya baya bitirdin bebeğin ihtiyaçlarını :81: güzel günlerde kullansın inş paşamız.

SAolun kızlar...İnşallah güzel gunlerde gitdirmek nasip olur..
Amaaannn maasallah pek tatlı bunlar...
İyi gunlerde giysin kuzucuk..Bu arada oda takımın nasıl oldu merak ettim..

Cok saolasın..Ben bilmiyodum valla:26:
İyi ki daha almamısım..
Bende en iyisi Avent diye duymustum..
Ama daha hiç arastırmadım.Gerci kac tane alıcam ne alıcam onu da bilmiyorum ki:26:

Bunların hepsini bugun sipariş verdim kızlar..
Bebek şekeri mıknatıslı ve lavantalı ( 50 adet )
Kapı süsü ile birlikte tülü de gelecek...
Tüm bu set 120 TL ( Kargo Bedava )

İlgilenenler aşagıdaki linki inceleyebilirler

http://www.facebook.com/#!/album.php?id=100001705452396&aid=5359

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…