2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım bebek odasını 20 sinden sonraki ilk sevkiyatta göndericez dediler bende odayı hazırladım annemde yatak odasında dursun diye sepet yatak yaptı menemenden aldığımız sepetin üzerine saten ve dantel kılıf diktik fotoya koydum pembe ve krem saten nevresimleride ben ve annem ortaklaşa diktik çok ucuza maloldu pamuk saten aldık parlak olanından metresi 7 tl ye zaten 2.40 enleri var kumaşların diken birileri varsa aklınızda bulunsun bu arada öbür topiğede yazdım kızlar aventin göğüs ucu kremi 9 tl ye düşmüş EBEBEKte 36 dan ben heryerde 36-39 tl arasında görmüştüm zaten haberiniz ola

kızlar tüm ciciler ebaktım hepside çok tatlı yaa güle güle giysinler inşalllahh ben yazlık bulamıyorum pek alışverişin çogunu 2 ay sonra yapacagım malum yaza geliyor bebeklerr

Gulesramm, masallah bu iside becermissin tatlimm...hepsi coook guzeller, icine sine sine kullanmak nasip olsunn

gülesram seyduna güle güle kullansın kuzularınız cicilerini ...

seydunya ve gülesram çok güzel aldıklarınız canım güle güle kullanın seydunya canım bebek arabası almışsın özellikleri ve markasını yazarmısın birde dönence almışsın bende araştırıyorum senin aldığın ışıkta veriyomu tavana ve sesi nasıl güçlümü ondanda bahsedersen sevinirim tatlım :)

Bu deneme olsun ilk resim yükleyişim...

Eklentiler

• $Görüntü0224.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Kızlar bunlar bebek şekerleri.... Ve diğer cicileri işte. Bebek şekerlerini biz yapcaz daha doğrusu kayınvaldemler yapcak böle işte bunlar daha bitmemiş halleri..

Eklentiler

• $16012011490.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $16012011486.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $16012011484.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $16012011488.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $16012011491.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $16012011489.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $16012011485.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $16012011487.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
DUNCAN öncelikle aldıkların çok güzel canım iyi günlerde kullan inş.bu arada bebek süslemesini sizin yapmanız çok güzel daha anlamlı benim buna ayıracak vaktim işten geç gelince bişey yapasım gelmio keşke kendim yapabilsem şimdiden kolay gelsin bitince gösterirsin bize

Tamam tatlım bitmiş hallerinide koyarım... Çok sağolasın canım evet insanın kendi el emeği ayrı oluyor...

defnecim çok teşekkür ederimç bebek arabası kraft twist araba kocaman ama altıyla üstü ayrılıyor ve alt mekanizması inanılmaz derecede küçülüyor hatta yinede sığmadıysa tekerlekleri çıkarılabiliyor ilk başlarda sadece araba pusetini iskeletin üzerine yerleştiriyorsunuz arabaya binince puset koltuğa iskelet bagaja konuyormuş daha sonralarıda fotodaki halde kullanılıyor tam yatış pozisyonuna gelebildiği için eski bebek arabalarının şeklini alabiliyor canım bana bazıları al dedi bazılarıda mclaren tavsiye etti ama aralarında uçurum fiyat farkı var ben vermemek için bunu aldım satış elemanıda tavsiye etti çok tutuluyormuş heryerde 799tl ydi hello baby den 799 aldım ama 175tl mağaza içi alışveriş çeki verdiler biberon emzik bez kıyafet falan aldım onlarada .dönenceyi eşim araştırdı fisher price alacaktık ama pili hiç dayanmıyormuş onun için tinylove aldık türkiyede fisher tutuluyormuş ama yurtdışında bu tutuluyor dediler tavana ışık hüzmesi veriyor birde üzerinde iki tane uğur böceği var raya oturtulmuş döndükçe onlarda yürüyor göz kaslarının gelişimi için önemliymiş canım umarım yardımcı olur yazım konuşur gibi yazdım uzun oldu galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…