2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Hepsi harika!!Sağlıklı günlerde güle güle kullanırsınız inşallah.
Ben daha bebek şekerlerine bile karar vemedim.Herşey son an'a kalacak herhalde:86:

tatlım çok sağol bilgin için ben bebek arabasında da dönencede de kararsız kaldım fisher ve playskolu araştırmıştım fisherin dayanmadığını bende duydum playskolun vardı bi ürünü ama ondada tavana az ışıl veriyo dediler senin nasıl baktınmı açıp ışığına yada sesine birde fiyat yazarasan çok memnun kalırım tatlım

Kot pantolon gömlek ve içndeki tişörtü babamız İStanbul dan almıs oglusumuza..
Alt üst pijamayı da ben aldım

çok sağol canımsın
çok şükür biraz düzeldimm sen nasılsın bebiş nasıll tekmeler ne durumda

aman gelmiş geçmiş olsun canım benim.sorma beni ne tekmeler ne tekmeler arkadaşlarımın maskotu oldum onlar dışarıdan tıktıklıyor benim kız içeriden vuruyor

canım güle güle giysin yiğitefe :) pusetin çok hoş ne marka kaça aldın cnm

Cok saol Tugba Teyzesi..Öpüyoruz ellerinden
Markası duyulmamıs bişey BABY ROSE..fiyatı 65 TL
Eltim bebeklerini büyütürken bu ana kucagında pek bi rahat etmişti..Evdeyken bun içinde sallar uyuturdu..1 yasına kadar da kullandı..Sonra dan iyi bi marka aldı o da araba için...
Nasip olursa bende öyle yapıcam canımm

canım bende ebebekte sordum bunu tavsiye ettiler hello baby de sordum oradaki görevlide bunu tavsiye etti hatta ertesi gün alıyım dedim 5 tane vardı ertesi gün gittim bitmişti 1hafta sonra geldi diye aradılar gidip aldım fiyatı hepsiburadada 149 du ben 129 a aldım canım açıp gösteriyorlar zaten gidince ben sesini yeterli buldum ışıkta yansıtıyor fisherle fark yoktu bunun fazlalığı yürüyen uğur böceklerinin göz kasını daha etkin kılmasıymış

tatlım bende öle çok pahalı bşey istemiyorum zaten araç koltuğu daha sonra alayım diyorum seninki mantıklı
tamam canım bende takip edeyim indirimi

güle güle kulan canım..hepsi çok güzel :)

duncan canım Allah gülegüle giymeyi nasip etsin

duncan hepsi çoook güzel güle güle kullansın prensesin

Hepsi harika!!Sağlıklı günlerde güle güle kullanırsınız inşallah.
Ben daha bebek şekerlerine bile karar vemedim.Herşey son an'a kalacak herhalde:86:

duncan seyduna harika aldıklarınız
güle güle kullansın bebişler....

Kızlar çok teşekkür ediyoruz kızımla öpüyoruz sizi...

Gülesram cicilerini güle güle kullan çok yakışıklı olcak o kıyafetlerle pekde ciciler maşallahhhh

Son düzenleme:

Duncan, cok guzeller cnm gule gule giysin bebisin., Ayrica el emegide bir baska keyifli olur, bebek sekerleriniz eminim cok cici olucak

Oyy Yigit efemde pek sansli, cok yakisicak hepside ona masallah diyelim. Ana kucaginin rengide cok hos, guzel gunlerde kullanin insallah canim

Gülesram cicilerini güle güle kullan çok yakışıklı olcak o kıyafetlerle pekde ciciler maşallahhhh

duncan ve gülesam cicileriniz . çok güzel .. güle güle kullanın inş.

Teyzeleri Yigit Efe tekmeleriyle size tesekkur ediyor sanırım..
Cok saolun hepiniz...Kocaman öptük biz sizi

balcıcanım çok şirirn bunlar hele o smokine bayıldım. nerdende buluyosunuz. mutlu günlerde giydir bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…