defnecim çok teşekkür ederimç bebek arabası kraft twist araba kocaman ama altıyla üstü ayrılıyor ve alt mekanizması inanılmaz derecede küçülüyor hatta yinede sığmadıysa tekerlekleri çıkarılabiliyor ilk başlarda sadece araba pusetini iskeletin üzerine yerleştiriyorsunuz arabaya binince puset koltuğa iskelet bagaja konuyormuş daha sonralarıda fotodaki halde kullanılıyor tam yatış pozisyonuna gelebildiği için eski bebek arabalarının şeklini alabiliyor canım bana bazıları al dedi bazılarıda mclaren tavsiye etti ama aralarında uçurum fiyat farkı var ben vermemek için bunu aldım satış elemanıda tavsiye etti çok tutuluyormuş heryerde 799tl ydi hello baby den 799 aldım ama 175tl mağaza içi alışveriş çeki verdiler biberon emzik bez kıyafet falan aldım onlarada .dönenceyi eşim araştırdı fisher price alacaktık ama pili hiç dayanmıyormuş onun için tinylove aldık türkiyede fisher tutuluyormuş ama yurtdışında bu tutuluyor dediler tavana ışık hüzmesi veriyor birde üzerinde iki tane uğur böceği var raya oturtulmuş döndükçe onlarda yürüyor göz kaslarının gelişimi için önemliymiş canım umarım yardımcı olur yazım konuşur gibi yazdım uzun oldu galiba biraz
Eki Görüntüle 128080 Eki Görüntüle 128079
Eki Görüntüle 128078 Eki Görüntüle 128077
Kot pantolon gömlek ve içndeki tişörtü babamız İStanbul dan almıs oglusumuza..
Alt üst pijamayı da ben aldım
turkocum burda olmana çok sevindim sağlığın iyidir umarım :80:
çok sağol canımsın
çok şükür biraz düzeldimm sen nasılsın bebiş nasıll tekmeler ne durumda
canım güle güle giysin yiğitefe :) pusetin çok hoş ne marka kaça aldın cnm
tatlım çok sağol bilgin için ben bebek arabasında da dönencede de kararsız kaldım fisher ve playskolu araştırmıştım fisherin dayanmadığını bende duydum playskolun vardı bi ürünü ama ondada tavana az ışıl veriyo dediler senin nasıl baktınmı açıp ışığına yada sesine birde fiyat yazarasan çok memnun kalırım tatlım
tatlım bende öle çok pahalı bşey istemiyorum zaten araç koltuğu daha sonra alayım diyorum seninki mantıklıCok saol Tugba Teyzesi..Öpüyoruz ellerinden
Markası duyulmamıs bişey BABY ROSE..fiyatı 65 TL
Eltim bebeklerini büyütürken bu ana kucagında pek bi rahat etmişti..Evdeyken bun içinde sallar uyuturdu..1 yasına kadar da kullandı..Sonra dan iyi bi marka aldı o da araba için...
Nasip olursa bende öyle yapıcam canımm
tamam canım bende takip edeyim indirimicanım bende ebebekte sordum bunu tavsiye ettiler hello baby de sordum oradaki görevlide bunu tavsiye etti hatta ertesi gün alıyım dedim 5 tane vardı ertesi gün gittim bitmişti 1hafta sonra geldi diye aradılar gidip aldım fiyatı hepsiburadada 149 du ben 129 a aldım canım açıp gösteriyorlar zaten gidince ben sesini yeterli buldum ışıkta yansıtıyor fisherle fark yoktu bunun fazlalığı yürüyen uğur böceklerinin göz kasını daha etkin kılmasıymış
güle güle kulan canım..hepsi çok güzel :)
duncan canım Allah gülegüle giymeyi nasip etsin
duncan hepsi çoook güzel güle güle kullansın prensesin
Hepsi harika!!Sağlıklı günlerde güle güle kullanırsınız inşallah.
Ben daha bebek şekerlerine bile karar vemedim.Herşey son an'a kalacak herhalde:86:
duncan seyduna harika aldıklarınız
güle güle kullansın bebişler....
aman gelmiş geçmiş olsun canım benim.sorma beni ne tekmeler ne tekmeler arkadaşlarımın maskotu oldum onlar dışarıdan tıktıklıyor benim kız içeriden vuruyor
Eki Görüntüle 127839 Eki Görüntüle 127841 Eki Görüntüle 127834 Eki Görüntüle 127833 Eki Görüntüle 127831
Kızlar bunlar bebek şekerleri.... Ve diğer cicileri işte. Bebek şekerlerini biz yapcaz daha doğrusu kayınvaldemler yapcak böle işte bunlar daha bitmemiş halleri..
Eki Görüntüle 128080 Eki Görüntüle 128079
Eki Görüntüle 128078 Eki Görüntüle 128077
Kot pantolon gömlek ve içndeki tişörtü babamız İStanbul dan almıs oglusumuza..
Alt üst pijamayı da ben aldım
Duncan, cok guzeller cnm gule gule giysin bebisin., Ayrica el emegide bir baska keyifli olur, bebek sekerleriniz eminim cok cici olucak
Gülesram cicilerini güle güle kullan çok yakışıklı olcak o kıyafetlerle pekde ciciler maşallahhhh
Duncan, cok guzeller cnm gule gule giysin bebisin., Ayrica el emegide bir baska keyifli olur, bebek sekerleriniz eminim cok cici olucak
Oyy Yigit efemde pek sansli, cok yakisicak hepside ona masallah diyelim. Ana kucaginin rengide cok hos, guzel gunlerde kullanin insallah canim
duncan ve gülesam cicileriniz . çok güzel .. güle güle kullanın inş.
balcıcanım çok şirirn bunlar hele o smokine bayıldım. nerdende buluyosunuz. mutlu günlerde giydir bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?