Balcı canım hepsi özenle seçilmiş çok güzel şeyler iyi günlerde giydir oğluna şu çıtçıtlı yazılı bodyler varya onu birde şu kısa kollu turunculu bir tulum var bende kızıma bu tarz bişey aradım ama daha yazlıklar çıkmadığından bulamadım bildik bi firmadanmı aldın cnm
çıtçıtlı ayaksız bosylerı begendın sanırım bır kısmı POPYMAM 2011 Esprili Hamile Tişörtleri, Son Moda Hamile Kiyafeti, Anne Bebe k için Hepsi Burada,Bebek Seti,Doğum Hediyesi,Bebek ve Bebek için Herşey dan diğer renklı ı love mommy daddy yazanlar da Hediye Hediyelikler, sevgiliye yeni yl hediyesi hediye, erkee hediye, ilgin hediyeler, erkeklere hediye. dan cnm yıne de sormak ıstedıgın bırsey olursa seve seve yardımcı olurum[/QUOTE
evet cnm saol bakıcam şimdi bende netten
çıt çıtlı yazılı dedıklerın anneannem benı cok sevıyor dedem benı cok sevıyor olanlar mı? tam olarak hangısı begendıgın tatlım soylersen ona gore yardımcı olayım turuncu body dedıgın yakası lacıvert olansa MARKABEBE.COM - Bebek Giyim,ocuk Giyim,Marka Giyim,ndirimli Giyim,Outlet dan aldım bu arada güzel dıleklerıne tşk ederım hepımızın sıpaları saglıkla gıysın ınsallah cnm
amin şekerim amin :) istediğim cvbı yazmışsın zaten bakıcam netten bende
bbalcı aldıkların çok güzeller.Erkek çocuğuna kıyafet bulmak zor diyolar ama artık onlarında seçeneği çok güle güle kullansın miniğinn[/QUOTEçok tesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsun ınsallah aslında arastırınca cok guzel orjınal seyler var gercekten ama yıne de kız gıbı olmaz tabı :) bır tane kız ıcın tulum gormustum bayıldım eklıyım de kız annelerı cıldırsın:)
çok tesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsun ınsallah aslında arastırınca cok guzel orjınal seyler var gercekten ama yıne de kız gıbı olmaz tabı :) bır tane kız ıcın tulum gormustum bayıldım eklıyım de kız annelerı cıldırsın:)
kızlar aldıklarınız çok güzeller güle güle giysin bebişleriniz.balcı cnm oğluna süpermanli tulum almışsın çoktandır arıyordum ben bulamadım nerden aldın cnm
off yaa çok tatlı buu..insan herşeyi almak istiyo ama sonra bakıyosun birden büyüyo deniyoo oyüzden kıyafeti ölçülü almak lazım(desemdeeee durulmuyooo:)))) kız kıyafetleri aksesuarları ayrı oluyo tabiki birde erkek çorabı 2 liraysa kız çorabı 4 lira :)))
bayrampaşa forumdaki h&m den aldım cnm
tşk ederim cnm bende en kısa zamanda gidip alırım birde kaça aldığını öğrenebilir miyim.
çok güzel esracım yatağı mışıl mışıl uyusun bebeğin içinde...
kızlaar hepinizin aldıklARI ÇOK GÜZEL ALLAH ii günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. ben daha oğlum için tek bi çöp bile almadım burda bakınca hevesleniyorum ama şubattan öncede almayayım diyorum ne bileyim erken geliyo halbuki ilk bebişim bende mi sorun var ne o kadar meraklıyım ama cesaret edemiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?