2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Balcı canım hepsi özenle seçilmiş çok güzel şeyler iyi günlerde giydir oğluna şu çıtçıtlı yazılı bodyler varya onu birde şu kısa kollu turunculu bir tulum var bende kızıma bu tarz bişey aradım ama daha yazlıklar çıkmadığından bulamadım bildik bi firmadanmı aldın cnm

çıt çıtlı yazılı dedıklerın anneannem benı cok sevıyor dedem benı cok sevıyor olanlar mı? tam olarak hangısı begendıgın tatlım soylersen ona gore yardımcı olayım turuncu body dedıgın yakası lacıvert olansa MARKABEBE.COM - Bebek Giyim,ocuk Giyim,Marka Giyim,ndirimli Giyim,Outlet dan aldım bu arada güzel dıleklerıne tşk ederım hepımızın sıpaları saglıkla gıysın ınsallah cnm

Son düzenleme:

bbalcı aldıkların çok güzeller.Erkek çocuğuna kıyafet bulmak zor diyolar ama artık onlarında seçeneği çok güle güle kullansın miniğinn

off yaa çok tatlı buu..insan herşeyi almak istiyo ama sonra bakıyosun birden büyüyo deniyoo oyüzden kıyafeti ölçülü almak lazım(desemdeeee durulmuyooo:)))) kız kıyafetleri aksesuarları ayrı oluyo tabiki birde erkek çorabı 2 liraysa kız çorabı 4 lira :)))

kızlar aldıklarınız çok güzeller güle güle giysin bebişleriniz.balcı cnm oğluna süpermanli tulum almışsın çoktandır arıyordum ben bulamadım nerden aldın cnm

haklısın cnm ınsan durduramıyo kendını ben ınan artık kendıme bırsey almıyorum ogluma alınca cok daha fazla mutlu oluyorum:) subattan ıtıbaren bende kıyafet almıcam artık dıger eksıklerı halledıcem

tşk ederim cnm bende en kısa zamanda gidip alırım birde kaça aldığını öğrenebilir miyim.

CANIM smokınlı var bır taNE DIkkatını cektıyse o mesela 25 lıraydı supermanı hatırlamıyorum ama o da ole bıseydı sanırım ztn h&m ucuz bır yer ben alalı 1.5 ay fln oldu cok gecıkmeden gıt cnm

kızlar çok güzel hepsi güle güle kullanın.
balcı pembe kıyafet çokkk güzel balerin gibi nerden alabiliriz.
buda benim öykümün teyzeleri

kızlaar hepinizin aldıklARI ÇOK GÜZEL ALLAH ii günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. ben daha oğlum için tek bi çöp bile almadım burda bakınca hevesleniyorum ama şubattan öncede almayayım diyorum ne bileyim erken geliyo halbuki ilk bebişim bende mi sorun var ne o kadar meraklıyım ama cesaret edemiyorum bi türlü

çok güzel esracım yatağı mışıl mışıl uyusun bebeğin içinde...

Amin canımmm...Cook tesekkur ederiz
Amin...Ne güzel dua etmişsin...Ben cinsiyetini ögrenir ögrenmez basladım almaya...
Söylenen hersey hurafe..Sonucta ne olacagını rabbim bilir ayy bişey olcak mı acaba cok mu erken demek sadece bizi bogar...allah hepimizin bebeklerini korusun ama sürekli bişey olacak mı diye dusunmekle de zaman gecmez..Bişey olacagı varsa simdide olur 9.aydada..Oy uzden böyle ay sınırlaması koymak hiç mantıklı diil..Bence sende ciciler almaya basla ve hamileligin tadını cıkart..Bi daha bu gunlerimiz geri gelmicek diil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…