2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

sanırım daha giyecek bişey almamalıyım.. hediye vs. de gelecekleri düşünürsek bir kısmını hiç giyemez sanırım :))) ama işte insan engel olamıyorki kendine :)

mügesoysal ne kadar güzel şeyler almışsın
kışada hazırlık yapmışsın hazır indirim varken çok iyi yapmışsın
aldığın ciciler genelde 3 6 aylık gibi hayırlı olsun
gülesram bu nevresimde çok ciciymiş hayırlı olsun

mügesoysal aybur çok güzel aldıklarınız güle güle kullansın yavrularınız

Merhaba kızlar bende mayıs annesiyim,aranıza yeni katıldım.Aldıklarınıza ve yaptıklarınıza bayıldım.Rabbim sağlıklı,mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.Benimde kızım olacak en kısa zamanda cicilerini eklerim.Siz odaları bile hazırlamaya başlamışsınız bende erken diye düşünüyodum.

evet elbise tarzı şeyleri genelde 3-6 aylık aldım.. 0-3 te tulum pijama dışında bişey giydirmeyiz herhalde diye düşünüyorumm :)) ama bilmiyorum tabi.

aybur aldıklarını güzel günlerde kullan.. aldıkların içinde kundak var mı ben yanlı mı gördüm.. ben de kunda almayı düşünüyorum da..

hoşgeldiniz
çok teşekkür edriz
evet elbise tarzı şeyleri genelde 3-6 aylık aldım.. 0-3 te tulum pijama dışında bişey giydirmeyiz herhalde diye düşünüyorumm :)) ama bilmiyorum tabi.
bencede yazın çıtçılı tulum hariçleri bişeyler giydirmeyiz
aybur aldıklarını güzel günlerde kullan.. aldıkların içinde kundak var mı ben yanlı mı gördüm.. ben de kunda almayı düşünüyorum da..

kundak var canım içindede bel destek sağlayıcısı var
sevi bebeden aldım fiyatı 40 liraydı ama ben 12.5 tlye aldım ilk aylar için

biz ilk başta erkek diye bildiğimizden kızımızn kıyafetlerinin bir kısmı mavi :)
çok güzeller hepsi ..güle güle kullansın kızın
Eki Görüntüle 131984

Kızlar dün ekledigim nevresim takımı stokta bittigi için,
resimdeki nevresim takımını sipariş ettik...
Muhtemelen Zonox ile aynı olacak
Arda ile Yigit kardes oluyorlar galiba
buda çok şirin canım güzel uykular uyusun içinde inş.

hepsi harika ... bel tutucu falanda var sanırım içinde .. güzel günlerde kullansın bebişin

Son düzenleme:
müge aybur çokkkk güzel aldıklarınız güle güle kullansın bebeişler..
bende kızçeme bunu aldım 240 ml geniş ağızlıklı

Son düzenleme:
müge aybur çokkkk güzel aldıklarınız güle güle kullansın bebeişler..
bende kızçeme bunu aldım 240 ml geniş ağızlıklı

ben biberon hiç almadım. almakta aklıma gelmedi umarım emzirebileceğim için.. hani aksilik olurda emziremezsem mecburen alıcam.. acaba sizlerin şimdiden almasının özel bir nedeni var mı? (hani benim aklıma gelmeyen bir gereklilik durumu?)

sevi bebenin internet satışı yok sanıırm 12,5 TL'ye nasıl aldın kampanya da falan mıydı? şu an nasıl acaba?

şimdiden almamın belli bi sebebi yok canım şimdi olmasa sonra nasılsa kullanılacak.ama hazırda bulunması iyi olur bence.hiç birşeyi bilmiyoruzki
inşallah bizden emecek bebişlerimiz.ama sağıp verme durumuda olabilir.evde olmayanlar çalışan bayanalr için.
dursun bulunsun bir tane.

Ayburr hepsi cok guzel valla zevkli hatıunsun belli...
İyi gunlerde kullanın inşallah

Nevraa cok saol tatlımm Daha iyisi sizin olsun inşallah

Sedasem benimde biberonlarım Dr.Browns mıs..Kuzenim Amerika dan almıs..
Cook iyi oldugunu söylüyor ama ben anlamıyorum valla bu işten..
Ha bi de haklısın evde biberon bulunması sart..
Sütü sagıp vermek gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…