ayyyysanki doğmuşda hastaneye ziyarete gelmiş gibi oldummm allah tamamına erdirsin kuzum benim..pek güzel hazırlamış kız belli..
ayyyy çok güzeller özellikle tavşanlı sepete bittimmmm güle güle kullanınnnn
gülesrammmm çok güzel bayıldımmm harika şeyler bunlar.Şekerleri nereden sipariş ettin cnm bende araştırıyorum henüz karar veremedim.
sevi bebenin internet satışı var canımsevi bebenin internet satışı yok sanıırm12,5 TL'ye nasıl aldın kampanya da falan mıydı? şu an nasıl acaba?
Ayburr hepsi cok guzel valla zevkli hatıunsun belli...
İyi gunlerde kullanın inşallah
Nevraa cok saol tatlımm Daha iyisi sizin olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım
Sedasem benimde biberonlarım Dr.Browns mıs..Kuzenim Amerika dan almıs..
Cook iyi oldugunu söylüyor ama ben anlamıyorum valla bu işten..
Ha bi de haklısın evde biberon bulunması sart..
Sütü sagıp vermek geilir
Canımmm yaaa ben utanırım kız öyle kırmızı kırmızı takmayakızlar, yine dolmuş cicilerimiz. her biri birbirinden güzeller. Allah içlerinde miniklerimizle görmeyide nasip etsin.
gülesram, bayıldım yiğit imin cicilerine ama taçı mavi almasaydın keşke. ben sana kırmızı taç yapıp yollarım. Lohusa kadın kırmızı takmalı
Coook tesekkur ederiz teyzesi....sevi bebenin internet satışı var canım
ben fabrika satış mağazasından aldım kirli olduğu için sepete konmuştu ondan ucuza aldım
benimde dr browns ilk aylarda bebeklere rezene çayıda içiriliyomuş gazını alsın diye
gülesram yiğit efenin yeni cicileri çok güzel kapı süsünden tacına kadar bayıldım
Haahaha valla o tacı nasıl takcam bilmiyorum utamırım ben ayollcanım benim hepsi bir harika ... güle güle süslen .... güle güle kullan
esra yaa ne güzel olmuş efe beyin süslerii..En güzel günümüz olacak o günn ve bukadar özenli hazırlanmak çok hoş..Bebeklerimiz çok şanslı böyle düşünceli anneleri ve babaları olduğu içinn
oy oyy dolapta yerleşmişş o dolaplar dolup taşsın inşallahh
gülesram hepsine bayıldım canım güle güle kullansın yiğit efe
güzel olmuş...güle güle kulansın hepsini..
esracım oğlunun tüm cicleri harika olmuş güzel günalerde kullansın inşallah dolabında çok kullanışlı güle güle kullan
sebamed almıştım ilk aylar onu kullanıcam bunuda uygun fiyata buldum aldım.
Uploaded with ImageShack.us
buda oto ana kucağımız
sebamed almıştım ilk aylar onu kullanıcam bunuda uygun fiyata buldum aldım.
buda oto ana kucağımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?