2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

ayyyy sanki doğmuşda hastaneye ziyarete gelmiş gibi oldummm allah tamamına erdirsin kuzum benim..pek güzel hazırlamış kız belli..

gülesrammmm çok güzel bayıldımmm harika şeyler bunlar.Şekerleri nereden sipariş ettin cnm bende araştırıyorum henüz karar veremedim.

ayyyy sanki doğmuşda hastaneye ziyarete gelmiş gibi oldummm allah tamamına erdirsin kuzum benim..pek güzel hazırlamış kız belli..

ayyyy çok güzeller özellikle tavşanlı sepete bittimmmm güle güle kullanınnnn

gülesrammmm çok güzel bayıldımmm harika şeyler bunlar.Şekerleri nereden sipariş ettin cnm bende araştırıyorum henüz karar veremedim.

Ayy canlarım cok saolun yaa...Bende görünce bi duygulandım hiç sormayın
Şekerlerde yazıyo ya HOSGELDİN YİGİT EFE diye..Rabbim inşallah saglıkla mutlulukla kavustursun bizi
Ben tüm bunları Facebook ta yer alan GÜLCE BEBEK ÜRÜNLERİ nden aldım...
Takı takma aparataı var ya bayanlar hani, o hediye gelecek...
Geri kalan hersey için toplam 135 TL ödedim

Şekerler lavantalı mıknatıslı 5o adet : 22,50 TL
Tavsanlı sepet 15 TL
Kapı süsü : 25 TL
Mavi tül : 10 TL
Cerceve:10 TL
Taç:7,50 TL
Şeker sepeti :25 TL
Takı yastıgı:20 TL
İstersen linkide inceleyebilirsin

http://www.facebook.com/album.php?id=100001705452396&aid=13497

kızlar, yine dolmuş cicilerimiz. her biri birbirinden güzeller. Allah içlerinde miniklerimizle görmeyide nasip etsin.

gülesram, bayıldım yiğit imin cicilerine ama taçı mavi almasaydın keşke. ben sana kırmızı taç yapıp yollarım. Lohusa kadın kırmızı takmalı

sevi bebenin internet satışı yok sanıırm 12,5 TL'ye nasıl aldın kampanya da falan mıydı? şu an nasıl acaba?
sevi bebenin internet satışı var canım
ben fabrika satış mağazasından aldım kirli olduğu için sepete konmuştu ondan ucuza aldım

benimde dr browns ilk aylarda bebeklere rezene çayıda içiriliyomuş gazını alsın diye
gülesram yiğit efenin yeni cicileri çok güzel kapı süsünden tacına kadar bayıldım

Canımmm yaaa ben utanırım kız öyle kırmızı kırmızı takmaya
Pijamamı mavi alıcam ondan mavi olsun istedim...Ayy beni dusunurmus te yac yollamak istermiş canımm yaaa

Coook tesekkur ederiz teyzesi....
canım benim hepsi bir harika ... güle güle süslen .... güle güle kullan
Haahaha valla o tacı nasıl takcam bilmiyorum utamırım ben ayoll
Cook saol bu arada canımm guzel dileklerin için...

esra yaa ne güzel olmuş efe beyin süslerii..En güzel günümüz olacak o günn ve bukadar özenli hazırlanmak çok hoş..Bebeklerimiz çok şanslı böyle düşünceli anneleri ve babaları olduğu içinn

oy oyy dolapta yerleşmişş o dolaplar dolup taşsın inşallahh

Son düzenleme:

Aminn canımmm....
Rabbim o gunleri nasip etsin inşallah hepimize....
Sanki üst baş azmıs gibime geldi, eşime kalsa yetermiş ama cocuk bu..Kusacak çiş kaka yapacak..Yetmez ki bu alınanlar...Şu büyük işlerimiz bi bitse ben bi ara tek basıma gider alırım yine

esracım oğlunun tüm cicleri harika olmuş güzel günalerde kullansın inşallah dolabında çok kullanışlı güle güle kullan

gülesram hepsine bayıldım canım güle güle kullansın yiğit efe

güzel olmuş...güle güle kulansın hepsini..

esracım oğlunun tüm cicleri harika olmuş güzel günalerde kullansın inşallah dolabında çok kullanışlı güle güle kullan

sebamed almıştım ilk aylar onu kullanıcam bunuda uygun fiyata buldum aldım.

Uploaded with ImageShack.us
buda oto ana kucağımız

Uploaded with ImageShack.us

Coook tesekkur ederiz teyzeleri...
Sedasem sende iyi gunlerde kullan cicileri...

hepsi çok tatlı annesi hastane çıkışına bayıldım deseni çok hoş
arabalı yeleğide çok güzel görünüyo
kullanışlı dolaplarının olmasıda ayrı bi güzel çok güzel istiflemişsin kıyafetlerini kıyadınmı
ben doğuma yakın yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum kirlenir şimdi yıkasam
zamanı gelince hepsini yiğit efenin üstünde görmek nasip olur inş

sedasem anakucağı çokgüzel rengide çok hoş
ben şampuan setlerini ayrı ayrı alıcam arkadaşım tavsiye etmedi ilk aylar doktorunun reçeteli yazdığı pudrayı kullanıyomuşsun bende o yüzden ilk etapta şampuan ve bebe yağı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…