2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Hepsini güle güle kullanın canım çok şekerler... yaa ben kılık kıyafet çılgınlar gibi aldım. ama henüz diğer şeylerş almaya başlamadım (tırnak makası, biberon vs..)

Bende cok fazla kıyafet almadım..Herkes cok alma diyor ama benim cocuk donsuz kalcak nerdeyseAlmadan olur mu ayol...Canım sende alırsın daha vakit var nasıl olsa...
Ben set olarak diil tek tek aldım herseyi...Taragı alırken dikkat et yumusak olsun kılı..Bbeginin bası acımasın dimi ama annesi

oyy cok tesekkur ederiz teyzesi...
Hiçbişeyi daha yıkamadım sadece paketten cıkardım hepsini..Doguma yakın hallederim..
Dedigin gibi dogurana kadar kirlenir...
İnşallah hepimiz aldıgımız herseyi görürüz bebegimizin üstünde

gulesram ve FDilek hayırlı olsun cicileriniz güle güle kullanın

FDilek bu park yatak ile uyku setinin ölçüsü ne ölçülerini birbirne uygun bilerekmi aldın canım? Yoksa uyku seti standartmı?

mümkün olduğunca pudra bebeyağı falna kullanmak istemiyorum yeni doğduğundan.. zaten pudra çok sakıncalıymış..

şampuan vs.. de mustela dan almayı düşünüyorum..
sanırım en doğala yakını...

FDilek bu park yatak ile uyku setinin ölçüsü ne ölçülerini birbirne uygun bilerekmi aldın canım? Yoksa uyku seti standartmı?

Canımm cok tesekkur ederim..
Bende park yatagım için uyku seti aldım ama, yan korumaları biraz büyük tabi ama ben yatagın altına soktum cok ta guzel durdu..Hatta dur resmini ekliyim hemen...
Nevresim takımı ise büyük olmuyor

Teşekkür ederim canım ..Bu kampanyalı 3 lü set olarak aldım ama uygun olur galiba öyle umut ediyorum :))Gelince haber veririm uygunmu diye..Benim uyku setinin yan koruması yok ama zaten yan koruma alt kata geçince kullanılmıyomuş...

hepsi çok güzel..çok beğendm
markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyım ?
güle güle hayırlısıyla kullanın inş.

Ayburr, iyi gunlerde giysin inşallah kuzucun...
Hepsi cok guzel hepsi ayrı bi tatlı maasallah...

hepsi çok güzel..çok beğendm
markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyım ?
güle güle hayırlısıyla kullanın inş.

Canımm begenmene cok sevindim cok saolasın...
Park yatak Baby Rose 135 TL
Uykuseti : Tomuycuk 150 TL

çok beğendim canım yatağını ve uyku setini
hayırlı olsun iyi günlerde sağlıcakla mışıl mışıl uyusun annesi
çok sağol canımm..Buarada kışlıklar indirimdeyken almak çok mantıklı geleceğe yatırım gibi bişey :))Güle güle kullanın

Kızlar bütün aldığınız cicilere bayıllldımmmm:81:
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Nevraa el emeği yaptıkların çok güzel.Biz de kızıma patik şeker yapmıştık.Sonra bizden gören herkes patiklerin arkasına magnet yapıştırıp buzdolabı süsü yaptı.Çok güzel hatıra oluyor.Ellerine sağlık

ayy çok şeker..
benim bebişimin daha yatağı yok ( herkes çok erken daha diyo sinir ediyo beni yaaa ((
benim bebişimin sadece kıyafetleri fazlasıyla hazır başka da bişey yok :))) eşim acele etme bak başka bişey görürsün daha çok beğenirsin bekle diyip duruyo...

ayy cicişlerini severim ben onun.. bu cicişleri sağlıkla bebişlerimin üzerine giydirip buraya bi de bebişlerle resimlerimizi koysak :))) ayyy hadi mayıs gelsin.... (bebişim mayısa kadar dursun yerinde ben acele ediyorum diye o da etmesin )

Canımm begenmene cok sevindim cok saolasın...
Park yatak Baby Rose 135 TL
Uykuseti : Tomuycuk 150 TL

aslında ben park yatak düşünmüyordum, yerim dar olduğundan
park yatak daha pratik gibi geldi bana...
henüz karar vermedim ama; ilk başta büyütülen karyola almayı düşünüyordm
iki iş olmasını istemiyorum ..ya park yatak ya da karyola alacam ikisinden biri
aldığın park yatak kaç yaşına kadar geçerli acaba?
karyola gibi yataklar daha uzun süreli olduğu için tercih etmek istemem daha çok ondandı
artık hangisine kısmetse onu alacam bakalım
burdaki arkadaşlarında baya faydası oluyor böyle güzel paylaşımlar

kızlarr hava muhelefeti neeniyle oğlumun eksiklerini almaya gidemedik ama bende elimde olanları bi güzel yerleştirdim..evcilik oynar gibi sabahtan beri onlarla uğraşıyorum..henüz çok eksiğimiz var olduğu kadarı burda...
haydi buyrun cici görmeye

rapunzelin, çok tatlı bunlar allah güle güle giydirsin. hepsini yıkayıp mı koydun
ne güzel olmuş odası maşallahh. inşallah benim odada biticek yayınlıcam fotosunu

rapunzelin, çok tatlı bunlar allah güle güle giydirsin. hepsini yıkayıp mı koydun
ne güzel olmuş odası maşallahh. inşallah benim odada biticek yayınlıcam fotosunu

yok be kuşum ne yıkaması evcilik oynadık işte biraz kocişle. hepsi toplancak yıkanak tekrar yerleşcek...biizmde bitmedi odamız..halı yok perde yok lamba yok..kirli sepeti yok..oyuncak sandığımız yok..oyun halımız yok.. banyo cicileri yok..elbiselerden eksiğimiz çok..allahım ne çok eksik var

hepsi çok güzeller... güle güle kullansın bebişin
saolasın ...yapabildiğim kadar yapıcam ..birde hazır kelebekler var çok hoşuma gitti .. onlardan da alıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…