2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

umarım beğenirsiniz fiyatları da yazdım ki fikir olsun diye

hastane çıkışı set olacak alınacak ilk ay için anneannesi alacak.
şimdilik bu kadar giyim başka almıyacağım şimdilik.hediyede gelir

canım ben de mart annesiyim inşallah
tesadüfen açtım konuyu ve aldıklarını gerçekten çok beğendim:81::81::81::81::81:
markalar tamam peki mağazalar nerde

çok güzelmiş cicilerin canım benimde kızım olacak çok şirinler hangi mağazadn aldın

CAnım benim cicilerini çok beğendim Allah'ım hayırlısıyla kucaklarımıza alıp giydirmeyide nasip etsin... Bende bakim biraz netten çok hoşuma gittler ayolll...........

sağol canım
benettonler lcw adidas outlet mağazadan aldım viaport istanbuldan.
z-andco netten aldım markofoniden.forum ist.mağazası varmış.gidince istanbula bende oraya bakıcam.harika kıyafetler var.ben baktığımda çoğu netten tükenmişti.
mothercare leri netten aldım.bi anne almış elinde kalmış şanstı ara ara oluyo güzel şeyler.paketiyle beraber hiç açılmamaış öyle gönderecek bugün yarın elimde.

Son düzenleme:
ayy çok güzel bunlar hepsine bayıldım. ne varsa zaten kızlara göre var bizim oğlanlar hep mavi hep mavi. bende aldıklarımı eklerimbi ara. baıldım hepsine

sedasem reebook takıma bayıldım ben bebişe kıyafet almıycam aileden alıyolar annem lcwdan 3 lü takım almış aynıdır galibaa..Bende ayakkabı aldım onu ekliyim buraya bide önlük aldım okadar güle güle kullansın minişlerr

evveli gün aldığım ciciler

Uploaded with ImageShack.us

gezmelik patik ayakkabı : 10 tl ye aldım
diğer havlu patik : 3tl ,

wenice etek 6-9 ay := 2 kere indirime girmiş .. 23 tl den 16 tlye ... enson 7 tl ye inmiş bilginize

Uploaded with ImageShack.us

bunlardan ve çıtçıtlı bady lerden daha bidünya almam lazımm

birkaç önlük ve emzik kutusu falan aldım onların resmini çekmedim

Nevra pek bi çıtırık yerim onları ben yaaaaaa.... çok şekerlerrrrrrrr.........

senin kızıda neler neler yakışır annesi ... neler varr daha mağazalarda .. oyyy .. içim gitti ..almak istiyorum boyuna.. engelliyorum biraz kendimi ..az az almak lazım şimdi ...7.ayda inşallah

ayy cokk seker bunlar,cokk guzel...Allahim guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin insallah...mini etegine bittim ben...

doktor pazartesi cinsiyetini söylesede bende böyle tatli pempis kiyafetler alsam hepsi cok güzel nevra :)

ayy cokk seker bunlar,cokk guzel...Allahim guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin insallah...mini etegine bittim ben...

Nevracim, hpsi cok guzel ciciler, iyi gunlerde giydirirsin insallah kizina canim

doktor pazartesi cinsiyetini söylesede bende böyle tatli pempis kiyafetler alsam hepsi cok güzel nevra :)

amin canlarımmm ... hepimizin bebeğine en güzelleri olsun inşallah ...yeterki elimize bi doğsalar sağlıkla...ne olsa giydirirz aslında

rabia inan bana içime benim hep kız doğdu ..... Seninde Allah gönlüne göre versin inşLLh .. başta sağlık tabikiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…