2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

ayburcum çok teşekkür ederim evet bütün herşeyini yıkadım cnm çoraplarına varana kadar.uyku setinide bebek odamıza özel yaptırdım aldığımız yerde böyle bi uygulama vardı beğendiğine sevindim cnm
çok teşekkür ederim cnm :) odamız yeni geldi evet ama tüm çekmecelerimiz ve dolaplarımız açık odamızda camı gece gündüz açık tutuyorum haliyle kokusu var tabi
tubacım oda süper olmuş bayıldım valla allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

amin tatlım çok teşekkürler

tuğbacım herşeyi harika tatlım... bir tek odanın içindeki prenses eksik ...
içim açıldı açık renk çok güzel olmuş .. maşallah ...ayakkabılar falan çok güzel .. herşeyini güle güle kullansın ..

kokoş kızının yeni kreasyonları .. senin kızı doğduğu gibi talipleri çıkacak bu gidişle çok süsleme annesi ...
gülegüle giysin maşallah

kız daha doğmadan talipleri var hepsini reddediyorumm kızım biraz bana kalsınnn okadar zorluk çekiyoruz ayoll

kızlar merhaba bende 31+2 günlük hamileyim son 4 gündür bebeğim tam göğüs altı seviyemde aşağı doğru kesinlikle eğilemiyorum böyle bir şey yaşayan varmı acaba

kızlar odalarınız yeni cicileriniz emek verip yaptığınız aldığınız herşey çok güzel güle güle kullanın inşallah

kızlar merhaba bende 31+2 günlük hamileyim son 4 gündür bebeğim tam göğüs altı seviyemde aşağı doğru kesinlikle eğilemiyorum böyle bir şey yaşayan varmı acaba
ben 32+'yim ve haftalardır oğlumun başı tam midemin orda. ters duruyor yani.ultrasonda da ters durduğunu söyledi dr.um. yarım rahimli olduğum için oğlum dönemiyor maalesef.

dilara elbiselere bayıldıııımmmmm... ayy almıycam almycam diyomm böyle cicileri görünce dayanamıyuorum :)) nerden aldın bunları :)

canım odanız harika olmuşşş... prenses odası tam.. mışıl mışıl uyusun bebişin içinde...

ohoooo sizin çeyiz hazırmış zaten.. .güle güle kullanın cicilerinizi..

çok şekerler... sağlıkla giysin bebişlerimiz...

Yavaş yavaş daralıyor zaman herzamankinden daha farklı ilerliyor günler. Gelmeni beklemek ne kadar mutluluk vericiyse de, bir okadar da ürkütüyor beni sen benim miniğim minik kızım. Öyle bir gel ki dünyama aklımada olumsuz olan ne varsa silinsin seninle birlikte.Küçücük yüreğinle dokunduğun kalbime babandan sonra bir de sen anlam yükle.Nasıl mı? Baban kalbime dokunduğunda ruhumun güzelliklerini keşfetmiştim halada devam ediyorum keşfetmeye.Vazgeçilmez muhteşem bir kadın olduğumu hissediyorum gözlerime her baktığında. Sende bu aşkın meyvesi olarak anneliği yükleyeceksin kalbime ve tüm benliğime en kutsal duyguyu anneliği yükleyeceksin anlıyor musun? Bebeğim. (anladığını önceden küçük ama şimdi büyük olan tekmelerinle hissettiriyorsun).Şu anda içimdesin ve aramıza katılmana sayılı günler kaldı kızım kıyafetlerini yıkıyorum, kokluyorum hepsini bir bir. Odan da tamamlandı herşey hazır sadece sen kaldın gelmesi gereken. Yatağını izliyorum bazı zamanlar baban hep odanda zaten huzurla uyuduğunu düşünüyoruz içinde ve bu bize daha büyük bir huzur veriyor. Geldiğinde o yatakta olacaksın mimiklerinle,ağlamalarınla,gülüşlerinle ve her ne olursa olsun tam baş ucunda olacağız biliyorsun değil mi?Gel bebeğim gel ve huzurla uyu sıcacık yatağında ama gelirken öyle bir gel ki hiç bir şarkı anlatmasın gelişini,hiçbir filmde görülmesin. Öyle bir gel ki miniğim anlayayım yalnız benimsinnn...

Canım öncelikle duygularını ne de güzel ifade etmişsin valla tebrikler
Vee de Elasu'nun odasına ne desem bilemedim o kadar güzel ki maşallah
Renkler,uyum mobilyaları ve de cicileri hepsi birbirinden güzel canım....Allah iyi günlerde kullanmayı da nasip etsin inşallah.

kdilara

odanız çoookkk güzel Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederiz teyzeleriii daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

dilara nasıl duygu yüklü bir yazı yazmışsın cnm çok güzel ve çok anlamlı olmuşşş. nasıl duygulandım anlatamam. Allahım sağlıkla gelsin hepimizin melekleri inşşş.

prensesin odası çok güzel olmuş. ellerine sağlık cnmmm. huzurla uyusun meleğiniz odasında inşş.. Allahım hepimizin bebeklerini bağışlasın... amin....

amin canım inşallah huzurla uyusunlar odalarında bende çok duygulandım canım anlatamam
bebelerinzin cicileri çok güzell

teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…