2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

tuğbişimm odanız çok güzel olmuşş. bayıldımmm. çok zevkli döşenmiş. mışıl mışıl uyusun prenses odasında inş..

bişey sormak istiyorum bu hasır sepeti ne için kullanacaksınız beşiğinde yatmazmı zaten. ben öyle bişey almadım herkesin odasında buna benzer şeyler var acaba çok mu gerekli birşey

bişey sormak istiyorum bu hasır sepeti ne için kullanacaksınız beşiğinde yatmazmı zaten. ben öyle bişey almadım herkesin odasında buna benzer şeyler var acaba çok mu gerekli birşey
arzucum hasır sepeti ilk üç ay yatak odamda başucuma koyacağım bebeğim ilk doğduğunda başucumda olsun diye yapmak şart değil tabiki sana kalmış bişey
tuğbişimm odanız çok güzel olmuşş. bayıldımmm. çok zevkli döşenmiş. mışıl mışıl uyusun prenses odasında inş..

çok tatlılar ya maaşallah

kızlar cicilerinize bayıldım bende oğlumun odasını bu hafta tamamlayıp eklicem resimlerini inşallah

tuğba tam bir prenses odası olmuşş çok güzell güle güle kullanınn

oy oy oy maşallahh o ne cici bi oda öle allah sağlıkla mutlulukla bebeğinize kavuştrsn sizi

tuğbacım çok güzel güle güle kullanın. çok hoş prensesin odası

Tuğbişim odana bayıldım tatlım ayy çok güzel Allah'ım çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kuzunla sana maşallah diyelim boncuğumuzuda konduralım yanınaaaa

kızlar çok teşekkür ederim hepinize

tuğbişim bayıldım prensesinin odasına tam kokoş odası olmuş çok zevklisin tatlım allahım sağlıkla güzel günlerde kullandırsın nisamıza tüm eşyalarını

Tuğba çok beğendim odasını güle güle uyusun kuzu içinde .. Bu arada çok düzenli ve güzel yerleştirilmiş herşey tebrik ederim..

tubişimmmmmmm çoooooookkkkkkkkkk güzelll..........güle güle kullanın bayıldım wallaaaaaaaaaa
saol tatlım daha güzeli senin meloşuna olsun emi
Tuğba çok beğendim odasını güle güle uyusun kuzu içinde .. Bu arada çok düzenli ve güzel yerleştirilmiş herşey tebrik ederim..

tomurcuk saol arkadaşım elimden geldiğince yaptım bişiler ama ters yüklemişim resimleri bakarken zor olmuştur size

eh..ben bekliodum tabi böle bi kokoşuk
tuğbacım allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmek nasip etsin bebeğini bu odada. herşey çok güsel. allah olmayanlarada versin. maşallah kızımızın odasına nazar değmesin
pek beğendim

teşekkürler bebekim :90:

tubacım oda süper olmuş bayıldım valla allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

aaa resimleri yan eklemişim nasıl düzelticem ki

Çok güzelmiş oda cnm, Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah .Bu arada senin oda yeni gelmedimi, eşyalarını dizmişsin de oda kokmuyo mu? Bizim geleli 3 hafta oldu (gerçi hala fotolarını eklemedim ama) hala havalandırıyorum valla kokusu çıkmadı

bayıldım odanıza maşşallah kızınız sağlıcakla uyusun içindebütün kıyafetleri yıkayıpmı yerleştirdin?
kuzu detayına bayıldım çok hoş olmuş uyku setinin desenide çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…