2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlar bunlarda benim aldıklarım ikinci bebek olduğu için bunlar bize yeter önceki kızımdan olan hastane çıkışlarımız var annemde almış ben bunlardan başka almıycam şimdilik doğsun alınır yine :))

seninkinin çeyizi hazırmış zaten .... çok güzel canım .. Gülel güle giysin yavrun

nurcannn .. Canımm .. Hoşgeldin

seninkinin çeyizi hazırmış zaten .... çok güzel canım .. Gülel güle giysin yavrun

nurcannn .. Canımm .. Hoşgeldin

hoşbulduk canım sağol davet ettin geldim bak inşallah burdakiler gibi mayısta doğurturlar benide :))))))) ha ha gerçi doktor en geç mayısın son haftası dedi :))))))

Son düzenleme:

eskayım bayıldım odanızamaşşallah herşeyiyle oda olmuş oyuncağından aksesuara herşey tamampike takımını almışsın çok güzel olmuş
kuzenin ne kadar çok şeyler almış öyle hepside birbirinden güzel
yiğit efemiz sağlıcakla gelsin inş
eskay hepsi harika güle güle giysin oğluşun.

bunlarda benim lohusa nevresim takımlarım..

Eki Görüntüle 155690 Eki Görüntüle 155691
bayıldım nevresim takımına nerden aldınız ne kadar güzel olmuş annesi hele bide el emeği olunca ayrı bir tadı oluyodurşalvara bayıldım ne kadar güzel ciciler bunlar örgülere bayıldım hepsi birbirinden güzel lohusa pijamanızda çok güzel
tavşanlı tuluma bayıldım sağlıcakla giysin kızınız

çok cici aldıklarınızzaten kızınızdanda varmış birsürü zaten çocuklar kısa süre giydikleri için eskimiyo kıyafetler

çok cici aldıklarınızzaten kızınızdanda varmış birsürü zaten çocuklar kısa süre giydikleri için eskimiyo kıyafetler
[/QUOTE]

teşekkürler doğru eskimiyo özellikle zıbın takımları hemende küçülüyor...

Tuğbişim odana bayıldım tatlım ayy çok güzel Allah'ım çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kuzunla sana maşallah diyelim boncuğumuzuda konduralım yanınaaaa

aybur,nevresim takımını sormuşsun paramini diye özel bir alışveriş sitesi var kampanya vardı oradan aldım ama kampanya bitti maalesef..

ay inanmıyorum kıslar neguzel olmuş odaaları kıyafetleri çok şeker.bunları görünce aşka geliorum..bayıldım valla..allahım hepinizin bebişlerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…