2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel yerim ben onu :)))toik topik orada mı yatacak yumuk elleriyle:90:

dilara cım canım okurken gözyaşlarımı tutamadım.duygulandırdın beni..

oyyy bayıldım güzel kızının odasına nekadarda guzel olmuş.rabbim hayırlısıyla sağlıkla gelmeyi nasip etsin....

ay hala gözyaşlarım akıyo.çok duygusal oldum çokkk...

kdilaracım oda çok güzel olmuş..allah nazardan saklasın yazıya özellikle bayıldım.senmi yazdın

Kdilara bayıldım miniğinin odasına... Rabbim güzel günlerle kullanmayı nasip etsin.. .Yazı mükemmel bu arada.. Sen mi yazıyosun o yazıları....

Dilara, odani cok guzel olmu canim, minigin saglikla gelsin bu ozenle hazirlanmis odasina
Ayrica bu yazinlada cok duygulandirdin bizi, bizlerinde hislerine tercuman oldun belki bir anlamdada..
Anne olmak ne ,muthis bir duygu degilmi....
Rabbim tum bebislerimize saglik versin, hayatimiza hayat katsinlar gelisleriyle insallah

canım seninde odan çok güzel olmuş rabbim kızınla eskitmeyi nasip etsin
benimgibi daha bişi almamış arrkadaşlar içinde fiyat ve yer belirtirseniz biraz fikrimiz olur arkadaşlar :))))

odanız mükemmel.. bebek beklemekle ilgili düşüncelerini de o kadar güzel anlatmışsınki bugün bizi duygulandıran bu yazıyı kızın okuduğunda kimbilir neler hissedecek.. ne garip birini böylesine sevmek ve beklemek...

duygularnıı okadar güzel ifade etmişsinki okuduğum her cümlede kendimi gördüm anneliğin ne kadar kutsal ve özel olduğunu çok iyi yansıtmışsın
odamız süper olmuşherşey çok güzel olmuş mobilya seçiminde çok güzel ela su sağlıcakla huzurla büyüsün inş

kızlar maşallah odalar ciciler harika ..

hadi yaa çok güzelmiş ama iyi günlerde kullan ne kadara almıştın

aybur canım baika şeyler de almıştım tam hatırlamıyorum ama galiba 80 lira filandı.

harika bir prenses odası olmuş ellerinize sağlık bayıldım mniğin odasına

dilaracım odan çok güzel olmuşş...şeker gibi tatlı bi oda şeker kızında içinde olursa tam olurr güle güle kullanın

kdilaracım oda çok güzel olmuş..allah nazardan saklasın yazıya özellikle bayıldım.senmi yazdın

Kdilara bayıldım miniğinin odasına... Rabbim güzel günlerle kullanmayı nasip etsin.. .Yazı mükemmel bu arada.. Sen mi yazıyosun o yazıları....

canım seninde odan çok güzel olmuş rabbim kızınla eskitmeyi nasip etsin
benimgibi daha bişi almamış arrkadaşlar içinde fiyat ve yer belirtirseniz biraz fikrimiz olur arkadaşlar :))))

çooooooooooookkk güzel olmuş DİLARA canım...sağlıkla kullanın inş...:81:

harika bir prenses odası olmuş ellerinize sağlık bayıldım mniğin odasına

dilaracım odan çok güzel olmuşş...şeker gibi tatlı bi oda şeker kızında içinde olursa tam olurr güle güle kullanın

kızlar hepinize tek tek çoook teşekkür ederimmmm bende dün bu satırları yazarken çok duygulandımmm ben yazdım evet bu yazıyı allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhat versinnn

Kızının odasına bayıldım maşallah güle güle oynasın ,uyusun içerisinde :)

Minik kızınızın odasına bayıldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…