2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

ayyyy harıkaymıs bu yelek.bayıldım vallahı

saol canım .. en güzelini giysin kuzularımız .. ben örgü pek beceremem işte ..anca düz atkı felan örerim belki :))))
annemde yok... bi kayınvalidem var .. o da olmasa bebeğimin .. elde örgü yelekleri hırkaları hiç olmayacaktı ....yapmaya başladı sağolsun ufak ufak ....

..ben becerebilseydim valla örerde kargoyla gönderirdim sanada aynısından yemin ederim ...

sedasem aldıklarına bayıldımcanım..bende lcw dan mothercareden badi almak istiyorum..diğerleri renk ve desen olarak hoşuma gitmiyor çok sıradan geliyor.

bayıldım bayıldım hepsine kızlar ikinizinde cicileri pek tatlı güzel günlerde giydirin inşallah bende bebeğimin cicilerini eve gidince yükleyeyim :)

büyük şehirlerin gözüne seveyim
burda hiçbişey yok delircem
ablasından kalan taş gibi bir sürü şey olsa bile çıt çıtlı badi,hastane çıkışı falan almak istiyorum
baktım mothercare sitesinde çok gğzel şeyler var
mickey mouse falan..
en kısa zamanda büyük bir yere gidip bieyler almak istiyorum
hep netten bakıyorum alışveriş yapıyorum çok sıkcı böyle

sağol nazocum daha güzelleri sizin olsun.
bende şehir dışındayım artık ist.gittikçe alıcaz başka şeylerde

slm kızlar ciciler çok tatlı.ben yeni katıldım aranıza ,forumu inceledim ve bayıldım.benim bebişimde 22 haftalık ama henüz hiçbir şey almadık (

nevra ve nazo aldıklarınız çok şirinler ve güzeller..güle güle giysinler

bayıldım bayıldım hepsine kızlar ikinizinde cicileri pek tatlı güzel günlerde giydirin inşallah bende bebeğimin cicilerini eve gidince yükleyeyim :)

Nevra nazo aldıklarınız çookk güzell bende ekliycem bugün inşallahh

teşk ederiz teyzeleri ... hepimizin her aldığı çok şeker benceee.. ben bir çıtçıtlı bady bile alsam bayılıyorum ..bakmaktan alamıyorum kendimi ...
dilek , tuğba bekliyoruz sizin cicileride

slm kızlar ciciler çok tatlı.ben yeni katıldım aranıza ,forumu inceledim ve bayıldım.benim bebişimde 22 haftalık ama henüz hiçbir şey almadık (

hoşgeldin tekrardan diyeyim .. mayıs anneleri forumda da msj yazmışsın .. ordanda konuştuk
artık alınca eklersin sende annesi .. beraber paylaşınca çok büyük keyif alıyoruz.. birbirimize fikir veriyoruz ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…