2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

bu arada 3 parça olarak aldım gardorop+yatak+şifonyer umarım beğenirsiniz teyzeleri

seydun açok güzell güle güle kullanın.Kızda pembe erkekte mavi bazen çok sıkıcı olabiliyo ama bu renk çok güzell..hangi markanın bu ve fiyatı nekadar beşik büyüyen türden galiba

Seyduna, gule gule buyut bebegini canim bu guzel odasinda:)
Gayet guzel bir secim. Bizde takim olarak alicaz odasini, renk ve tarz yonunde buna cok benziyor, aksesuar ve renk konusunda pembe ve mor agirlikli bir kombine dusunuyoruz...hayirlisi olsun bakalim. Yakinda siparis vericez bizde, karar verdigimizde bende resimleri eklerim insallah

arkadaşlar çok teşekkür ederim izmirdeki hello babyden aldım 2.350tl idi ama kampanyayla 550 tl mağaza içi alışveriş çeki verdiler bayaa uyguna geldi meltem mobilyaymış markasıda ve balıkesire getirip kuracaklar ücretsiz olarak. kendi sitesindeki fiyat 3000e yakındı.bi sitesinden özelliklere bakın isterseniz boyası rayları falan çok iyi düşünülmüş yatak daha sonra 180cm oluyormuş 2 tanede komidin çıkmış oluyor içinden bide altında yavru yatak yeri var çok yazdım galiba ama bakmaya değer modelin adını unuttum kral mışdilekleriniz beni çok mutlu ediyor buarada

seyduna, hayırlı olsun miniğinin odası. ağlamadan sızlamadan güle güle kullansın canım

gülesram, oyyyyyyyyyyy yerim yiğitimin cicileriniiii. çok tatlılar. şu ayıcıklı bataniyeside Arda kaerdeşiyle aynı

canm çok güzel hepsi güle güle kullansın yiğit efe

gülesram hepside çok tatlı canım güle güle giyinsin efecikk

SAolun canlarımm...Daha iyileri sizin olsun inşallah...
Sizde yukleyin görelim bayılıyorum bu cicilere bakmaya

Gulesram,

Baktim simdi Yigit Efenin cicilerine canim tek tek, hepsinde cok sekerler. Insallah guzel gunlerde giyer Yigidimiz cicilerini

Maşallah bebişlerinizin cicileriçok şeker Allah içlerini doldursun kızlar. Bende 2010 mayıs annesiyim çok güzel bir duygu resimlere baktıkca bende bi an geçen seneye döndüm çok güzel bir duygu Allah herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah, güzel bir bekleyiş :87:

çok teşekkür ederim kızlar buarada harika efenin cicileri cım

Gulesram,

Baktim simdi Yigit Efenin cicilerine canim tek tek, hepsinde cok sekerler. Insallah guzel gunlerde giyer Yigidimiz cicilerini

Kızlar cook tesekkur ederim..İnşallah hepimiz guzel gunlerde giydiririz aldıgımız cicileri :))

İnşallah rabbim sizin yasadıgınız bu guzel duyguyu bize de yasatır..
İnşallah saglıkla kavusuruz bebeklerimize...
allah sizinde evladınıza saglıklı uzun ömür versin

kızlar aldıklarınıza bayıldım bende çoğu şeyini aldım kızımın ama hepsini tek tek nasıl yüklücem düşünyorummm.en azından sizede fikir olurr.

Kızlar bu benim kızımın hediyeleri..İçinde sadece kirli sepeti,önlükler ve converse ayakkabıyı ben aldımm..Örgü çorabı bide şalvar yaptırıp giydiricem teyzem yapmış :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…