anca biterebildik ufak tefek eksiklerle odamız
Eki Görüntüle 167247 Eki Görüntüle 167281 Eki Görüntüle 167280 Eki Görüntüle 167268 Eki Görüntüle 167267 Eki Görüntüle 167266 Eki Görüntüle 167262 Eki Görüntüle 167261 Eki Görüntüle 167260 Eki Görüntüle 167259 Eki Görüntüle 167265 Eki Görüntüle 167255 Eki Görüntüle 167254 Eki Görüntüle 167252 Eki Görüntüle 167253 Eki Görüntüle 167244 Eki Görüntüle 167245 Eki Görüntüle 167246 Eki Görüntüle 167282
karacham
melek
kıyafetler ,oda, harika çokkk beğendim.
güle güle kullansın beişler......
oda kapısına isim özelmi yazılıyor bende merak ettim.nerden aldın?
çok güzel olmuşkızlarr buda benim kendi yaptığım kapı süsümmüz..
Eki Görüntüle 165970 Eki Görüntüle 165971 Eki Görüntüle 165972 Eki Görüntüle 165973 Eki Görüntüle 165974 Eki Görüntüle 165975 Eki Görüntüle 165976
kzıımın odasını paylaşayım dedim teyzeleri.yıkamadım henüz hiçbişeyi yavaş yavaş yapıcam.
cibinliği takmadık henüz tabi
çok güzel ciciler anneannemizin kesesine bereket
anca biterebildik ufak tefek eksiklerle odamız
Eki Görüntüle 167247 Eki Görüntüle 167281 Eki Görüntüle 167280 Eki Görüntüle 167268 Eki Görüntüle 167267 Eki Görüntüle 167266 Eki Görüntüle 167262 Eki Görüntüle 167261 Eki Görüntüle 167260 Eki Görüntüle 167259 Eki Görüntüle 167265 Eki Görüntüle 167255 Eki Görüntüle 167254 Eki Görüntüle 167252 Eki Görüntüle 167253 Eki Görüntüle 167244 Eki Görüntüle 167245 Eki Görüntüle 167246 Eki Görüntüle 167282
1.5 ay önce oda siparişimizi vermiştik bu salı geldi ama yanlış uygulamışlar biz varak istememiştik ama uygulanmış uyku seti çok saçma sapan istediğimiz model değildi kulplar ve stickerler eksik gelmişti çok sinirlendim haftaya getirmek üzere geri götürdüler arayıp uyku setini iptal etmelerini söyledim 150 lira saymışlardı bize ama onlar 100 lira düşmezmi neymiş mobilyada bize çok indirim yapmışlar zaten
aramızda biraz tatsızlık yaşandı bizde eksiklerin yine yerine getirilmeyeceğini düşünüp siparişi iptal ettik firmanın tavrı çok iticiydi müşteri memnuniyeti sıfır yarın gelip parça mallarını alıp kaparomuzu verip gitceklerolan benim 1.5 ayıma oldu inanın başka bir firmaya güvenip yeniden sipariş vermeye korktum ne zaman geleceği belli değil mecburen hazır mobilya alcaz ikeadan
Yapılırmı böyle bişey yaaa çok üzüldüm canım ,az zaman değil geçen süree...ikeanın malları sunta olanlar kaliteli değil diye biliyorum..İnşallah gönlünce bulur süslersin bebeğinin odasını dert etmee lütfenn..1.5 ay önce oda siparişimizi vermiştik bu salı geldi ama yanlış uygulamışlar biz varak istememiştik ama uygulanmış uyku seti çok saçma sapan istediğimiz model değildi kulplar ve stickerler eksik gelmişti çok sinirlendim haftaya getirmek üzere geri götürdüler arayıp uyku setini iptal etmelerini söyledim 150 lira saymışlardı bize ama onlar 100 lira düşmezmi neymiş mobilyada bize çok indirim yapmışlar zaten
aramızda biraz tatsızlık yaşandı bizde eksiklerin yine yerine getirilmeyeceğini düşünüp siparişi iptal ettik firmanın tavrı çok iticiydi müşteri memnuniyeti sıfır yarın gelip parça mallarını alıp kaparomuzu verip gitceklerolan benim 1.5 ayıma oldu inanın başka bir firmaya güvenip yeniden sipariş vermeye korktum ne zaman geleceği belli değil mecburen hazır mobilya alcaz ikeadan
Yapılırmı böyle bişey yaaa çok üzüldüm canım ,az zaman değil geçen süree...ikeanın malları sunta olanlar kaliteli değil diye biliyorum..İnşallah gönlünce bulur süslersin bebeğinin odasını dert etmee lütfenn..
1.5 ay önce oda siparişimizi vermiştik bu salı geldi ama yanlış uygulamışlar biz varak istememiştik ama uygulanmış uyku seti çok saçma sapan istediğimiz model değildi kulplar ve stickerler eksik gelmişti çok sinirlendim haftaya getirmek üzere geri götürdüler arayıp uyku setini iptal etmelerini söyledim 150 lira saymışlardı bize ama onlar 100 lira düşmezmi neymiş mobilyada bize çok indirim yapmışlar zaten
canım ikeanın ürünleri uzun soluklu kullanılamıyormuş arkadaşım hiç memnun kalmadı ben meltem modülerden aldım int sayfasına bak istersen bu arada oradaki fiyatları düşüyorlar telefonla ararsan firma izmirli heryere nakliye yapıp kuruyor ama 3 hafta sonra getiriyorlar sipariş tarihinden sonra çünkü kuruması gerekiyormuş ben çok memnun kaldım 2-3 tane tapa getirmemişler müşteri hizmetlerini aradım kargoyla yolladı ertesi gün yanlış tapa gönderdiniz dedim 8 gün sonra balıkesire sevkiyat var hemen yollucam dedi sabah 11de kapıdaydı meltem mobilyanın kamyonu
ahhh kıyamam yaa ...çok tatsız bişi yaşamışsın canım benim..ama her işte bi hayır vardır..siparişi iptal etmekle en iyisini yapmışsın..
al ikeadan bişi olmas..ömürlük değilki..oğlan azcık büydüğünde de değişirsin nasıl istersen öle bi mobilyayla..
sakın üsülme ama tamammı
meltem mobilyayı biliyorum senin odanıda görmüştüm çok güzel
ben sadece büyümeyen beşik ve gardırop alcam şifoyerim var zaten ikeadan almıştık önceden
eşimde ikeayı takım yapalım diyo resimleri netten buldum bu odayı düşünüyoz şimdilik
2. ve 3. fotodaki varaklı takımın varaksızıydı iptal ettiğimiz takımEki Görüntüle 167732 Eki Görüntüle 167733 Eki Görüntüle 167734 Eki Görüntüle 167735 Eki Görüntüle 167736
çok güzel olmuşseni tebrik ederim bebişine hep kendi el emeğinle birşeyler hazırladın çok güzel
bayıldım odanıza nasıl güzel olmuş halıyı farklı almışın hani sekseli bi model vardıya ama bu daha uyumlu olmuş odana çok beğendim iyi günlerde kullansın kuzun kıyafet yıkamaya başlasan iyi olur
çok güzel ciciler anneannemizin kesesine bereket
odanıza bakınca içim açıldı çok güzel olmuşherşey uyumlu maşşallah hepsini çok beğendim
ne kadar çok oyuncak almışın ben 1 tane bile almadım dahaoğluşun sağlıcakla gelsin inş
bende emltem mobılyadan beğenıp yaptırmaya çalıştım sonradan yok şu oyması olmas şurası da olmaz derken fıkır değıştırdıler bende ıstemıyorum dedım qıttım bellonada arkadaş vardı 1750 lık mobılyayı 750 ye aldık yanında bellonanı ortapedık yatağını hedıye ettıler. aldık bızde saten odam bol büyüdünde qenç odası alırıs dedık
meltem mobilyayı biliyorum senin odanıda görmüştüm çok güzel
ben sadece büyümeyen beşik ve gardırop alcam şifoyerim var zaten ikeadan almıştık önceden
eşimde ikeayı takım yapalım diyo resimleri netten buldum bu odayı düşünüyoz şimdilik
2. ve 3. fotodaki varaklı takımın varaksızıydı iptal ettiğimiz takımEki Görüntüle 167732 Eki Görüntüle 167733 Eki Görüntüle 167734 Eki Görüntüle 167735 Eki Görüntüle 167736
son cicilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?